Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzania czas zacząc!! ZAPRASZAM Z WIELKĄ WAGĄ I MOTYWACJĄ

Polecane posty

Gość gość

WITAM mam 28 lat i 100kg. wiem duuuużo ale po to też zakładam ten topik żeby byc może wspólnie coś zdziałamy. zaczynam od jutra 3 dni oczyszczania organizmu czyli owoce,soki świerze sałatki i jarzynki duzone i duzo wody niegazowanej. potem dieta MŻ jestem zainteresowana również kupnem diety 3dchili niebędę o niej tu pisac bo duzo tego ale na internecie dużo znajdziecie o tej diecie a jest sprawdzona przez wielu moich znajomych w ciądu 28 dni można zgubic 5-8kg zapraszam do wspólnego wspierania się i walczenia o leprze życie

Gość moniskkka
przyłączam się:)

Gość anulinka321
no to super już będziemu dwie. mam nadzieję nasza motywacja nie padnie. mnie motywuje to że ok 5 lat temu miałam 25kg. mniej po ciązy przybrałam i już potem mi było wszystko jedno siedziałam w domu i jadłam i tak do 100 doszłam tragedia. moje małżeństwo juz nie jest takie jak było brakuje w nim iskierki to przez moją wagę i to jak na siebie teraz patrzę jak na zaniedbaną fokę:-(

Gość lejn
chcę się przylaczyc. mam 23 lata i 178cm. ważę 75.6 kg

Gość anulinka321
fajnie że zbiera się już nas jakaś grupka więc ja jutro od rana oczyszczanie wprowaszam będę pisac jak mi idzie w miare możliwości codziennie wieczorem

Gość anulinka321
witam ja trwam pierwszy dzień w moim oczyszczaniu dziś jem tylko owoce a na obiad warzywa z patelni i piję dużo wody.

Gość duzafoczka29
hejka ja tez bym chciala do was dolaczyc, w tym miesiacu koncze 29 lat Mam 164 wzrostu a waze cos ok 105 kg. Przyjmiecie mnie?

Gość patilein
hej dziewczyny, jesli pozwolicie przylacze sie do grupy, chociaz nie mam duzej nadwagi, waze 59kg przy wzroscie 165cm. Juz na jesien schudlam 7kg z 66 a teraz chce dokonczyc diete przed latem i planuje schudnac do okolo 50-52kg. stusuje diete niskoweglowodanowa pomieszana z dieta gacy bo tak mi sie najlepiej chudnie. czyli od soboty jestem na diecie 3-4 razy dziennie ok 60g karkowki i 1pomidor. planuje tak dotrwac minimum do jutra, moze do srody nawet mi sie uda oby. a jak dluzej nawet to i lepiej :) potem zamierzam dalej nie jesc weglowodanow, same tluszcze i bialka bo na tym najlepiej mi sie chudnie. wiec jak skoncze karkowke, to planuje jesc okolo 4 posilki dziennie w tym: śniadanie - jajecznica z jednego jajka na boczku. 2. śniadanie jakas lekka sałatka najlepiej grecka. obiad kurczak glownie pod rozna postacia, z warzywami, czyli gotowane mieso i warzywa, zapieczone, no jakkolwiek kolacja - serek lub jogurt oczywiscie naturalny oprocz tego cwicze głownie Ewe Chodakowska Skalpel, bo najlepiej mi wchodzi i nabieram kondycji po 2 mies przerwy. Cwicze codziennie, czasem zrobie dzien przerwy. co jeszcze... kupilam sobie jeszcze jakis srodek wspomagajacy... l-karnityne z jakimis wyciagami, zastanawiam sie nad bardziej skomplikowanymi wspomagaczami. aha pije duzo kawy, herbaty, wody i ok 2 napoje energetyczne light z lidla bo najlepsze i najtansze. niestety innych napojow ze slodzikami nie jestem w stanie przelknac :( tak wiec zrezygnowalam z chleba, makaronow, ryzu, owocow, wszystkiego co ma duzo weglowodanow. dodaje strone do ulubionych zobacze jak sie nam temat rozwinie :) a za Was dziewczyny tez trzymam kciuki!

Gość ewewew
Ja od marca zamawiam sobie dietę z oryginalne przepisy i jestem mega zadowolona bo nie muszę się martwić o przygotowywanie posiłków.

Gość lejn
dzis na sniadanie zjadlam platki owsiane, na obiad porcje spaghetti i do tego momentu wszystko bylo dobrze. jednakze pozniej wydarzyla sie tragedia- zjadlam 8 batonikow kinder...

Gość patilein
hej. czasem tak bywa niestety, pociesz sie ze to byl pierwszy dzien i mozesz zaczac od nowa :) a poza tym jak juz masz ochote na slodkie to lepiej jedz z rana :) przzynajmniej spalisz :) pozdrówka :*

Gość anulinka321
super,witamy wszystkie mniej i bardziej odchudzające się. ja mam 2 dzień oczyszczania głodu nie czuję bo jak mi sie czegoś chce to sięgam po jadłko lub mandarynki na obiad znowu miałam warzywa z patelni jeszcze jutro i potem już dietka mż, piję również herbatki na oczyszczanie organizmu. mam nadzieję że uda mi się wytrwac, przyznam szczerze że to nie moja pierwsza dieta ale jak nas więcej to może będzie łatwiej.

Gość Marzycielka60
Przyłączam się do was. Odchudzam się od zeszłego poniedziałku. Tydzień temu zważyłam się i zmierzyłam. W ubiegły piątek były drobne grzeszki, ale ogólnie trzymam dietę. Starowałam z wagi 68,3 kg; teraz mam 67 kg. Marzę o 60 kg. Ważę się raz na tydzień, mierzyć będę się raz na miesiąc. Moim największym problemem są stawy, praktycznie od każdego wysiłku mnie bolą, bo kiedyś "starłam je"nadmiarem ćwiczeń. Stosuję dietę 60 kg, wyeliminowałam węglowodany proste. Zjadłam ok. 1100-1200 kcal dziennie.

Gość gość
hej dziewczyny. wczoraj wieczorem, jedzac 3 dzien z rzedu karkowe i pomidor i po wieczornych cwiczeniach mialam chwile slabosci i zjadlabym wszystko, gdybym tylko miala cos innego niz karkowka w lodowce :) na szczescie nie mialam nic oprocz kefiru, wiec wypilam pol filizanki i poszlam spac :) dzisiaj zdecydowanie mi lepiej, ale dzisiaj niestety nie pocwicze. dopiero wrocilam do domu, a jeszcze pare rzeczy musze zrobic, a rano musze wstac :) przetrzymam jutro jeszcze jeden dzien karkowki, moze zejde do 58 :) bo dzisiaj juz wazylam z rana 58,9kg :) juppi!

Gość patilein
co tak cicho? :)

ja stosuje diete 1200kacl, 5 posiłkow dziennie, 4l wody, min 2 herbatki zielone, 3 do 5 razy w tyg 2*30min na rowerze stacjonarnym, brzuszki i te sprawy.

Gość patilein
jak tam diety dziewczyny???

Gość syrenkakiedys
hej dziewczyny ja mam 28 lat i waze 97 kg

Gość ninka1234
Hejka, słyszał ktoś o pierścieniach odchudzających? Wiadomo cudów nie ma, ale może coś w tym jest, wykorzystują akupunkturę; na allegro można to nabyć: http://allegro.pl/pierscienie-magnetyczne-odc hudzajace-odchudzanie-i4081895108.html

Gość hela3
Ostatnio wpadłam na stronę z gotowym planem na odchudzanie. http://supershape.pl/ Co o tym sądzicie? Postanowiłam, że napiszę do nich i zapytam się czy oprócz gotowego planu otrzymam osobiste wsparcie od specjalistów, którzy zajmują się tym tematem. Z tego co zauważyłam to plan jest tak przygotowany, żeby odchudzanie, a raczej jej efekty były trwałe i zostały na zawsze, bez efektów jojo. Jest to podzielone na kilka etapów, ale myślę, że się skuszę.