Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PulchnaGrubiutka

Dietka kto zaczyna ze mną ???

Polecane posty

Gość gość
Pulchna czekamy na wiesci.

Gość PuchlnaGrubiutka
Sorki dziewczyny nie miałam za bardzo czasu na bete bo byłam na wsi u rodziny dopiero wróciłam kupiłam zwykle testy jutro z samego rana zrobie kupiłam dwa i zobaczymy :) jutro napisze co i jak :)

Gość gość
Pulchnagrubiutka ale błędy robisz aż oczy szczypią

Gość PuchlnaGrubiutka
No cóż już tak mam :P ok zrobilam test i wynik ujemny drogi zrobie jutro rano tak dla pewnosci :)

Gość migotka2014
Gosciu a to forum o ortografii jest? Nie sadze. Pulchniutka to poczekaj jeszcze do dnia spodziewanej @. Po co tracic kase na testy. Ja juz taka glupiutka nie jestem. Nie nakrecam sie i czekam na @ lub jej brak. Tylko u mnie to ciezko. Maz tylko w weekendy do tego cykle mam nieregularne no ale kkedys sie uda przeciez. Zanim zajde w ciaze sprobuje zadbac bardziej o cialko. Mala a jak twoja fasolka? Slyszalas juz bivie serduszka??

Gość PuchlnaGrubiutka
No miałam miesiączke tak jak by ,,, myślałam ze to plamienia ale to była dziwna mieśiaczka nie taka jak zawsze jeszcze jutro zrobie test no bo kupiłam znowu i zobaczymy ale zaczynam watpic ze to ciąża :(

Gość gość
no przeciez to tak zawsze jest no my to wiemy ale jest na to i rozwiazanie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość PuchlnaGrubiutka
Więc robiłam drugi test i negatywny jest .. zaczynam dietę biore tabletki odchudzajace i zjadłam dzis 1500 kcal

Gość migotka2014
Zagladnelam bo ciekawa bylam czy jestes w ciazy. Jednak zmienilam juz forum tobie zycze powodzenia;)

Gość pulchnagrubiutka
Szkoda sama będe sie odchudzac

Ja tu regularnie zagladam. No szkoda, ze Ci sie nie udalo, mialam nadzieje ze moze jednak:( Ja juz troche mniej jem zwlaszcza wieczorem, bo ostatnio tak dalam w palnik, ze juz 52 waze a przez miesiac to mi za duzo przybylo.

Gość PulchanGrubiutka
Jej ja dzis odrobin za dużo zjadłam . Mam motywację ale nie wiem co robić bo bardzo chce mi się słdkiego nieraz daje rady i nie jem ale czasami nie wytrzymuje są jakies sposoby na pozbycie się tego głodu

Jak masz jakis nagly glod to postaraj sie zjesc cos sytego a malo kalorycznego. Jakis owoc, kisiel albo soki przecierowe.

Gość PuchlnaGrubiutka
Dziękuję :)