Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywanie i olewanie

Polecane posty

Gość gość
wydaje mi się, że dziewczyna wrzuciła pierwszy lepszy artykuł z neta, a tak naprawdę sama nie wie czego chce, bo jak to? 6 tyg., niby jej zależy a ona nic? gościu podrywał, ona czekała, ale jak ona nic to sobie odpuścił.

Gość gość
Nie łamie się cudzego serca i nie igra z uczuciami dla jakiejś głupiej zabawy. Dorosła normalna osoba traktuje drugą z szacunkiem i poważnie, jest sobą i to tyle. Mi chłopak taki trik zastosował, cierpiałam i płakałam jak głupia, po tym nie dałam mu wrócić, bo nie potrzebny mi ktoś, kto dla własnego ego i rozrywki mnie rani.

Gość gość
Dziewczyna tak właśnie mnie potraktowała. Olała a teraz widać jak żałuje i nie ma odwagi mi tego powiedzieć. Mi zależy ale ja się pierwszy nie odezwę. Za brak szacunku.

Gość gość
jak nie ma się od początku szacunku do drugiej osoby, a łatwo to rozpoznać (takie pogrywanie samo rzuca się w oczy) :) później jest tylko gorzej, więc nie warto wgl pakować się w ciągłe 'rozczarowania' dla zaspokojenia własnych instynktów ;) Pozdro.

Gość gość
olewanie działa tylko i wyłącznie w przypadku kiedy ta druga strona i tak była zainteresowana. Przy czym jeżeli była zainteresowana ale nie pewna czy ta druga strona też, to olewanie powoduje odpuszczenie. Natomiast jeżeli osoba podrywana nie była zainteresowana, to takie olanie przyjmuje z ulgą a namolne "uświadamianie że istniejesz" odbiera jako stalking.

Gość matteusz__
No ja sobie właśnie odpuściłem, bo po co codziennie przeżywać rozczarowanie jak ona i tak mnie ignoruje. Nie wiem może ma kogoś. Tyle ze to nie jest jakaś miss Polonia, a ja mam dosyć wysokie mniemanie na temat swojego wygladu. I to mnie irytuje że zostałem olany.

Gość gość
droga forumowiczko MATTEUSZ__ nie o wygląd tu idzie ;) i nie o osoby wcześniej obojętne.

Gość gość
A o co?

Gość do autorkiiiii
skoro on był zainteresowany a Tobie się coś w nim nie spodobało i go olałaś to teraz masz za swoje i nie płacz że teraz on Ciebie olewa

Gość gość
hahahaaaaa co ty z tym płaczem , chłopie ja mam swojego o którego musz dbać :D

Gość do autorkiiiii
a kto tu płacze bo na pewno nie ja

Gość gość
no na pewnie nie żadna normalna szanujaca sie kobieta :D :D

Gość gość
Żeby było jasne ja go na początku nie olewałam jak on mnie podrywał starałam się okazać mu swoje zainteresowanie na tyle ile wypada dziewczynie. Mnie od początku się w nim wszystko podobało zwłaszcza te jego niesamowite oczy. Zależało mi własnie na tym żeby on tego nie odebrał jako namolne uświadamianie że istnieje. Ach :(

Gość do autorkiiiii
jak masz na imię i ile masz lat?

Gość gość
Asia pełnoletnia od kilku lat

Gość gość
haha myślisz, że to o tobie? :D

Gość do autorkiiiii
zapomnij o nim, ja się Tobą zaopiekuję

Gość do autorkiiiii
i też mam niesamowite oczy

Gość gość
ach żeby to było takie proste :(

Gość gość
Ty jak masz na imie ile masz lat :)

Gość gość
Nie wiem może to jakiś test z jego strony. On jest po nie udanym związku

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
ale ty tak na poważnie pytasz? :P

Gość gość
"gość Nie łamie się cudzego serca i nie igra z uczuciami dla jakiejś głupiej zabawy. Dorosła normalna osoba traktuje drugą z szacunkiem i poważnie, jest sobą i to tyle. Mi chłopak taki trik zastosował, cierpiałam i płakałam jak głupia, po tym nie dałam mu wrócić, bo nie potrzebny mi ktoś, kto dla własnego ego i rozrywki mnie rani". Całkowicie się pod tym podpisuję. Chociaż cierpię, bo ten mężczyzna stał się miłością mojego życia, drugiej szansy nigdy nie dostanie. Choćby stanął na głowie i skamlał. Nie i już. Brak szacunku dyskwalifikuje.

Gość gość
a ty wiesz co to miłość? jak tak, to pewnie wiesz też co to przebaczenie. pzdr

Gość gość
Doskonale wiem, co to miłość i właśnie dlatego wiem, że na żadne wybaczenie nie zasługuje ktoś, kto nas nie szanuje. Bo wtedy robi się patologia, a nie związek miłosny. Jak dorośniesz to też zrozumiesz.

Gość gość
sama napisałaś "miłość mojego życia". Bardzo rzadko zdrarza się by miłość utrzymała się bez przebaczenia, ale pewnie ty jesteś jeszcze b. młoda.

Gość Syntezi
Przeczytałam post autora i zastanawiam się na jakie kobiety on trafiał, a może to ja jestem jakaś dziwna? Bo kiedy facet nagle zaczyna okazywać brak zainteresowania to go olewam. Po co uganiać się za kimś kto jest "taki niezainteresowany"? Zauważyłam próby tej manipulacji u kilku mężczyzn, których poznałam i od razu ich skreśliłam. Te durne towarzyskie gierki są dla debili, nie ważne czy niedostępność zgrywa kobieta, czy mężczyzna. To po prostu żenujące. Czy już nie można poznać kogoś bez debilnego "tańca godowego" i intryg?

Gość gość
na etapie "dokręcania śróbek" to jest wręcz kretyńskie i świadczy o braku zainteresowania, ale nie wolno tutaj nikogo obwiniać, poprostu nie przypadli sobie do gustu. W tym przypadku "czysto teoretycznym" chłopak powinien jasno dać do zrozumienia o swojej decyzji... najwyraźniej zabrakło mu odwagi :P