Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skompromitowałam się

Polecane posty

Gość gość
Cymbalica, która poniża się przed facetem po roku od momentu kiedy kopnął ją w d**ę i sama nie zna właściwej odmiany słowa "wróg" śmie innym zwracać uwagę na literówki. Kto jeszcze dziwi się, że facet temu oszołomowi nie odpisał? :D

Gość gość
ja gg i wszystie namiary wykasowalam by wlasnie w takiej chwli slabosci ktora ty mialas nie robic z siebie wariatki.

Gość gość
A czy ja gdzieś napisałam że się dziwię?? Nie, nie dziwię się ... Napisałam że jest mi przykro że wyciagnelam pierwsza rękę do zgody chociaż to on powinien bo mimo wszystko ostatnia decyzja o rozstaniu była spowodowana przez niego..z jego winy. .

Gość gość
Naprawdę jesteś w wieku w którym już się pracuje i nadal masz takie siano we łbie?

Gość gość
Na przyszłość nie rozstrząsaj starych spraw.

Gość gość
Prowokacja. Nie ma tak tępych kobiet jak autorka topiku.

Gość gość
No teraz to r*******as system.. Podaj mi to zdanie w którym komuś ZWRÓCIŁAM UWAGĘ NA LITEROWKE!! No proszę bardzo..! Heh..żałosna jesteś przezywasz mnie jakbym Ci coś zrobiła.. Zastanów się nad sobą. Bo nawet nie mam zamiaru się kłócić

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Heh ja nie pytam Ciebie czy odpisze..bo to wie tylko On ! Więc mi tu nie pisz o jakimś TRNISTRZE! dawno już szkole skończyłam i obecnie jestem w pracy... x Tu cymbalico. Powtórzyłaś literówkę z wypowiedzi jakiegoś rozmówcy. Może ty już nawet nie wiesz co czynisz? :D

Gość gość
Aha... I teraz będą mnie oceniać jaka to ja jestem i co ja nam w głowie.. To cholera od czego jest to forum co !? Mam problem to pisze..nie masz ochoty mi pomagać to nie odpisuj..Nie prosiłam o ocenę mojej osoby ani mojego stanu psychiki i tego w jakim wieku jestem..

Gość gość
A czego oczekiwałaś? Że ktoś napisze, że świetnie zrobiłaś, a facet to palant? Że masz dalej próbować do skutku? Zresztą, nie byłoby tak ostrej wymiany zdań gdybyś sama się nie pogrążała pisaniem dalszych idiotyzmów. Albo masz coś z głową, albo jesteś zupełnie tępa.

Gość gość
Nie poniżaj się więcej dziewczyno! zapomnij o nim i zajmij się swoim życiem i tym żeby Ci było dobrze.Mój eks jest moim wrogiem i nigdy nie poniżyłabym się w ten sposób! Chcesz zgody?a po co ci ona kiedy twój były ma to w du...?Rozstaliście się przez niego?więc nie pisz więcej i nie poniżaj się bo on ma tylko z tego satysfakcję i ubaw.Ty chcesz z nim znów nawiazać kontakt ,tak to widzę ale on nie jest już twoim przyjacielem.Daj sobie z nim spokój raz na zawsze i układaj swoje życie od nowa.

Gość gość
I co z tego że powtórzyłam literowke?? To jest wypominanie??? Heh.. Piszesz do mnie że źle odmieniam słowo. A sama co robisz? Zastanów się 50razy czy słowo ,,cymbalico'' istnieje...chyba w twojej wyobraźni.. Albo tak cie przezywali koledzy w przedszkolu stąd ten uraz w psychice i teraz masz potrzebę przezywania innych tak..żeby się wyżyć..

Gość gość
No wiem o tym. Przecież pisałam już wyżej że nie będę więcej pisać do niego.. Nie mam zamiaru nikogo zmuszać do zgody.. Potrzebowałam tylko obiektywnej oceny sytuacji.. Bo mnie z Nim dzielą uczucia dlatego ciężko mi samej stwierdzić że jest taki a nie inny..bo wkoncu kiedyś go kochałam to gdzieś tam ktoras cześć mojego serca go broni i usprawiedliwia..ale już wiem że nie warto się pogrążać.. I dam sobie już spokój.

Gość gość
Naprawdę autorko powinnaś się leczyć. Twierdzisz, że inni nie powinni Cię oceniać (po tym jak opisałaś jak się poniżyłaś), a sama innych użytkowników oceniasz. Jakieś głupawe pseudopsychologiczne teksty, których nikt normalny nie weźmie na poważnie. Sama jest ignorantką jeśli chodzi o zasady poprawnego mówienia po polsku, a pouczasz innych. Jesteś wyjątkowo żałosna. Mam nadzieję, że to prowokacja i że tak żałosne kobiety nie istnieją.

Gość gość
Ja oceniam?? Heh ciekawe..nikogo nię oceniam.. A to że przyczepiłam się do tego że oceniają mnie po tym co pisze to miałam rację.. Bo cokolwiek bym nie pisała nie proszę o ocenianie mnie..wes takie durne uwagi schowaj sobie w kieszeń.

Gość gość
"Wes" To musi być prowokacja nudzącego się gimg***a.

Gość gość
Wes wes wes! I co z tego?? Nie masz czym się zajmować tylko błędy ortograficzne poprawiać po kimś?

Gość gość
Autorko wes juz skończ tę kompromitację. Już naprawdę bardziej skompromitować się nie możesz.

Gość gość
No to przecież nię bez powodu dałam taki tytuł tematu heh:)

Gość gość
Cymbalico ile masz lat? Ja tylko raz w swoim życiu napisałam do faceta po zakończeniu znajomości za namową głupkowatej koleżanki, nie odpisał, dostałam nauczkę. Miałam 15 lat :D wróciłam do swojego życia, spotykałam się z innymi itp. Po roku ten facet się odezwał do mnie z jakimiś niewyjaśnionymi pretensjami, czyli jeszcze gorszy świr niż ty. Dostawałam dzień w dzień obraźliwe esy, wtrącał się, w końcu mu pograziłam policją, to się odp*******ł odemnie szybko. Wniosek z tego taki, że ty też masz szybko w*********ć :D Kilka wiadomości na gadu od nieznanych podpisane lub nie się dostaje kilka razy na miesiąc. Nikt zabiegany nie doszukuje się co znaczy "cześć maleńka, halo, co u ciebie".

Gość gość
Jednak się nie skompromitowałam!:) okazało się że napisałam nie do niego. Zły numer wyszukałam . Czyli sprawa stoi nadal w miejscu można powiedziec:-) bardzo się cieszę bo żałowałam że się odezwałam i czuje jak bym dostała od losu szansę na cofnięcie błędu:)

Gość gość
Więc teraz tę szanse wykorzystam. I zamiast "Cześć, co u ciebie?" napiszę "Cześć skarbie, co u ciebie?" :)

Gość gość
Nie,nie podszywie..:) już nie odezwę się wogóle chociaż jego rzeczywisty nr mogę w każdej chwili załatwić ale nie chce.. Tamtą sytuacja dała mi dużo do myślenia..i nawet sobie ciągle myślałam tak ,,po cholerę napisałam..gdybym mogła cofnąć czas itp'' a teraz że dostałam tą szansę od losu to już tego nie spiepsze będzie chciał to sam się odezwie..po co ja mam się poniżać za dużo razy pierwsza rękę wyciągalam. Poza tym chce by był szczęśliwy i jeśli teraz jest to ja nie chce tego mu popsuć.