Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameyka

Jak długo facet jest w stanie wytrzymać z kobietą której nie kocha ale ma z nią

Polecane posty

Gość gość
Nie patrz na to co on gada bo nie jest fair ani w stosunku do ciebie ani w stosunku do swojej partnerki. Tobie zawraca glowe i trzyma cie w odwodzie a kto wie co wygaduje tamtej. Pewnie tak samo jak tobie :O Zamiast tak sie podniecac jego slowami i opowiesciami "dobrych znajomych" (leza u nich pod pierzyna czy jak?) popatrz na to jakie sa jego czyny: 1. Trzymal cie na dystans jak kolezanke mimo ze ty okazywalas zainteresowanie 2. Przespal sie bez ochrony z jakas dziewczyna 3. Ukrywal ze spodwiewa sie dziecka 5. Zamieszkal z ta dziewczyna i dzieckiem Temu facetowi zyje sie dobrze, ma rodzine, dziewczyne z ktora ma seks i zapewne jest szczesliwy. A ciebie trzyma w odwodzie tak na wszelki wypadek :O Nie masz czego zalowac. Daj sobie z nim spokoj.

Gość gość
Zaraz on jej nie lubi? A mieszka z nią bo dziecko.... bzdura. Można być ojcem dobrym nie mieszkając z matką i męcząc się z kobietą z którą nic cię nie łączy. Znam takie przypadki. Jesteś dorosła nie zachowuj się jak małolata. Jakby chciał być z tobą to by z tobą był. Często nie zważając na dziecko

Gość gość
kameyka- tak, jesteśmy szczęśliwi. Mieliśmy niesamowity seks, i chyba z niego wzięła sie nasza miłość- różnie w życiu bywa.

Gość gość
ha, u nas to samo!! Mega seks, dwa razy się kochaliśmy i bach - ciaża. A najlepsze jest to, ze mój, już mąż, rozstał sie dwa dni wcześniej z 5letnią partnerką. Początki były ciężkie, bo laska myślala, ze się zejdą. No ale się nie zeszli- a my wspólnie się siebie uczyliśmy- co było ciężkie bo byłam w ciaży- humory, hormony- wiadomo. Razem jesteśmy 8lat, kochamy się i jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
chyba padne ze smiechu :-D facet mieszka z laska i ze swoim dzieckiem ale jej nie lubi ani tak naprawde tego nie chce? Kobieto, lec predko do wiadra z zimna woda i zanurz glowe na pare minut :-D

Gość gość
pomyśl po co dorosły facet brałby sobie na głowę dziecko i kobietę której nawet nie lubi. Przecież nie był dzieciakiem którego przymusili rodzice żeby ludzie nie gadali

Gość gość
czy wszystkie kochanki są tak prymitywne jak autorka? :D

Gość gość
ale autorka o byciu kochanka to tylko pomarzyc moze. Oni nigdy nie byli para i nigdy do niczego nie doszlo. On ja trzymal na dystans, ale ona wie, ze on za nia teskni....hehehe.

Gość krwisty stek
Tak długo, jak mu wygodnie.

Gość uposledzenie autorki
,,tak naprawdę w stosunku do mnie był uczciwy a tamta z tego co wiem sama władowała mu się do łóżka....'' :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
nie najezdzajcie na autorke, bo kazdy kto jest zakochany jest glupi, nie widzi oczywistych faktow i probuje sobie kazde gowno tlumaczyc. Tak naprawde ten facet to k****. Dobrze wiedzial od poczatku, ze jej na nim zalezy, bawil sie nia, skoro nie chcial z nia byc to po co ukrywal, ze bedzie miec dziecko z inna? Bo mu sie podobalo, ze jakas laska za nim skacze. Jest takim ch**em, ze nie ma odwagi przyznac sie, ze CHCE byc z tamta i opowiada bzdury, ze jej nie chce, jakis nonsens, ze jej nawet nie lubi, szkoda, ze nie dodal, ze zostal zmuszony zeby z nia mieszkac. Perfidny ch*j bawi sie autorka, obrabia d**e swojej kobiecie, a przy niej pewnie udaje kochajacego, meska szmata i tyle

Gość gość
Tak naprawde ten facet to k****. Dobrze wiedzial od poczatku, ze jej na nim zalezy, bawil sie nia, skoro nie chcial z nia byc to po co ukrywal, ze bedzie miec dziecko z inna? Bo mu sie podobalo, ze jakas laska za nim skacze. xxx Nie, przecież powiedział szczerze lasce, ze może być tylko jego koleżanką, a koleżance nie musi się spowiadać ze spraw osobistych. Nie wiń faceta za głupotę autorki

Gość gość
A gdybys ty teraz zaszla z nim w ciaze, ciekawe z kim wtedy by mieszkal?

Gość gość
Znalazl by sobie 3cia, ktorej by opowiadal takei same bzdury jak autorce :-D

Gość gość
A gdybys ty teraz zaszla z nim w ciaze, ciekawe z kim wtedy by mieszkal? x ale nie zajdzie bo nie jest wiatropylna a ten facet nawet kijem nie chce jej tknąć :D

Gość gość
ale nie zajdzie bo nie jest wiatropylna a ten facet nawet kijem nie chce jej tknąć Wiesz co jak jesteś nieszczęśliwy ale nie radzisz sobie z życiem co daruj sobie takie komentarze. Z Twoich wpisów widać tylko że jesteś bardzo nieszczęśliwy więc może poproś kogoś o pomoc a nie wylewaj swojej żółci tutaj bo tego nie da się czytać. Żal mi Ciebie....

Gość gość
ale nie zajdzie bo nie jest wiatropylna a ten facet nawet kijem nie chce jej tknąć Wiesz co jak jesteś nieszczęśliwy ale nie radzisz sobie z życiem co daruj sobie takie komentarze. Z Twoich wpisów widać tylko że jesteś bardzo nieszczęśliwy więc może poproś kogoś o pomoc a nie wylewaj swojej żółci tutaj bo tego nie da się czytać. Żal mi Ciebie.... x ależ słońce, ja w przeciwieństwie do ciebie jestem bardzo szczęśliwa, w długoletnim związku małżeńskim :D pokaż mi dziewczę nierozgarnięte które to są moje wpisy? :D

Gość gość
Jesli tobie do szczescia tylko chlop potrzebny to gratuluje rozgarniecia ;)

Gość gość
po pierwsze nie dziewczę o po drugie współczuje temu który na ciebie trafił ja na szczęście na wspaniałą żonę której ty tymi wpisami do pięt nie dorastasz

Gość gość
O byciu żoną to ty sobie możesz pomarzyć, tłumoku :D

Gość gość
to wszytsko zalezy od tego jak sie na to patrzy ale na ogol to dobrze moze wyjsc :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
właśnie widać jaka ci wychodzi :D

Gość gość
Autorko wybacz ale śmiać mi się chce z Ciebie, jesteś tak głupia, że aż się popłakałam ze śmiechu :D Debilka broni roochacza, który poszedł do wyra z dziewczyną której nie kochał i zrobił jej dzieciora, facet kompletne ZERO a ta go broni jak głupia i robi z niego pokrzywdzonego biedaka :D Jesteś tak żałosna i głupia, że aż ręce mi opadły. Jednak to prawda, że ludzka głupota nie zna granic. Wiesz co ja bym takiego k*****arza co chodzi do wyra z byle kim bo go kootas swędzi, kijem bym nie tknęła, przecież to nie dość, że kompletne ZERO to jeszcze syfem można się zarazić, skoro on tak pieprzy wszystko co ma dziurę i na drzewo nie ucieka, bo biedaka dziewczyna zostawiła hahaha żałosne, jesteś żałosna, stara i głupia. To że masz 30-40 lat to nie znaczy, że masz się brać za bele g***o, które ściąga gacie i wkłada kootasa pierwszej lepszej jaka się akurat trafi, żeby się wyżyć na niej za to że jakaś dziewczyna go zostawiła. Zresztą bez powodu go nie zostawiła, bo teraz widać że to kompletne bydlę co fioota nie umie trzymać w gaciach. Infantylna 40tko puknij się w łeb w drzewo z rozbiegu, może zmądrzejesz. Nikt mu do wyra iść nie kazał z d****** której nie kocha. Poza tym bydlak nawet kondoma nie założył, bo wielki z****** pan musi roochać bez kondoma i wredna świnia go na dziecko chciała złapać, oj jak mi go szkoda biedaka :( A teraz kretynka się na forum zastanawia i rozpacza czy on teraz zostanie z tą ciężarną, której nie kocha haha, Ciebie DEBILKO on też nie kocha, bo takie bydlę co chodzi do wyra z byle kim nie jest zdolne do miłości, facet porządny nie idzie do wyra bez uczuć, bo go w gaciach swędzi idiotko :D

Gość gość
Jakim prawem debilko wyzywasz uczciwego faceta i jego kobietę? Nienormalna autorka była i jest dla tego mężczyzny tylko koleżanką i nikim więcej. Facet miał prawo ułożyć sobie życie z kim chciał i jak chciał, bo jest wolnym człowiekiem, a to że jakaś nawiedzona wzdycha do niego od lat nie ma żadnego znaczenia

Gość gość
Nie rozumiem was. Autorka nie zrobiłam nic złego. Zakochała się i tyle... a to że poszedł do łóżka z inna miał prawo bo nie był z nikim związany.... A że teraz jest nieszczęśliwy to nie jest wina autorki. A ludzie podejmują różne decyzje raz są trafne raz nie ten chłopak widać tym razem podjął zła bo z tego co zrozumiałam z tego co napisała autorka to on długo nie wiedział że zostanie tatusiem... a że w między czasie zakochał się w autorce to wina dziewczyny która tak długo zwlekała z powiedzeniem mu że jest w ciąży. To tak jakby mieć pretensje do kogoś kogo dopiero się poznało za to w jaki sposób do tej pory żył.....

Gość gość
I znów debilka skomentowała. Pewnie konkubina z podpisanym PRAWOMOCNICTEM :D:D:D

Gość gość
nie mężatka od 10 lat i do tego bardzo szczęśliwa....