Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddam plecak szkolny

Polecane posty

Gość gość

oddam za free nowy nieużywany ani razu plecak dla dziewczynki różowy Hanny montany. taki dla ok 7-8 letniej dziewczynki bo jest to typowy plecak szkolny pojemny z przegrodkami kieszonkami itp. moja cora dostała w prezencie ale nie lubi Hanny i ma inny plecak.

Gość gość
z kad jestes?

Gość gość
a zdjecia jakies wrzuć i z kad jestes?

Gość gość
W szkole nie maja zbiórki dla dzieci z domu dzieckalub dla biednych z danej szkoły? Mój syn miał tez plecak ze "skubim" ale go nie chciał, plecak lezał i czekał na odpowiednią chwilę i na swieta jako zuchy zbierali artykuły szkolne na paczki dla dzieci z osrodka specjalnego. Zabrał ten plecak wtedy , wiesz jaki był szczęśliwy? ze robi coś dla dzieci innych, daje cos swojego? Tutaj nikt Ci nie będzie wdzięczny za ten plecak a Twoja córka będzie miała małą szkołę dzielenia się swoimi rzeczami z innymi, czynienia dobra.

Gość gość
zdjęć nie mogę jakoś wrzucić na neta. mam problem z połączeniem się kom z kompem. no z tą zbiórka rzeczy to nie głupie ale robiłam dziś porządki i trochę rzeczy mi zawadza a miejsca niewiele mam. Kiedy są organizowane takie zbiórki?

Gość gość
jestem z wróżką. mam też do oddania kurtki zimowe/ jesienne dla chłopca od 3-5 lat.I kalosze 29. z chęcią bym oddała komuś naprawdę potrzebującemu. Nic w zamian nie chcąc.

Gość gość
jestem z wróżką. mam też do oddania kurtki zimowe/ jesienne dla chłopca od 3-5 lat.I kalosze 29. z chęcią bym oddała komuś naprawdę potrzebującemu. Nic w zamian nie chcąc.

Gość gość
ja jestem zainteresowana tym plecaczkiem z kad jestes? ja niepotrzebne ciuchy wyrzucam do kontenerow na ciuchy nie mam komu oddac potrzebujacemu a nie chce zeby mi zawadzalo

Gość gość
miało być JESTEM Z WROCKA

Gość gość
to nie jest maly plecaczek na wycieczki tylko typowy plecak szkolny

Gość gość
ja jestem z Rzeszowa ile przesyłka kosztowałaby?

Gość gość
oj sorrki ale przesyłka nie wchodzi w grę. tylko odbiór osobisty ponieważ nie mam czasu się bawić w wysylki