Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WSTYDZICIE SIĘ SWOICH BLISKICH

Polecane posty

Gość gość

tylko w polsce taka atmosfera ze sie wstydzimy bliskich. a wystrczy jechac na plaze np chorwacja czy grecja to rodzinki nago sie opalają. i jakos nikt sie nie wstydzi gołej mamy czy rodzenstwa

Gość gość
ja nie wyobrażam sobie że mógłbym się wstydzić przed własną mamą często przechodzę z łazienki po kąpieli do pokoju i nikomu nie przeszkadza że jestem goły.:D

Gość gość
przecież to norma, robię jak kolega wyżej, tylko zwykle po gorącej kąpieli mam ochotę na coś zimnego i najpierw zaglądam do lodówki, a że nie kiedy kąpię się przed obiadkiem, nie sposób nie wyminąć się z kimś w kuchni :):D

Gość gość
nie chodzimy nago przed rodzicami,ani oni przed nami nie jestesmy wyuzdani

Gość gość
razem z żoną chodzimy nago po domu.lubimy swobodę nago śpimy i czasem nago przyjmujemy gości.kilka razy tak chodziliśmy po korytarzu klatki schodowej.mieszkamy na ostatnim pietrze mamy długi korytarz i lubimy wieczorem lub wczesnym rankiem wyjść sobie nago na papierosa.mało osób wtedy chodzi, ale i tak kilku sąsiadów nas widziało jak staliśmy przy oknie.lubimy nagość.pozdrawiam.

Gość gość
Ja chodzę po domu nago ,żona i teściowa też chodzą nago.Chyba że spodziewamy się kogoś to jesteśmy ubrani.

Gość gość
To jesteście naprawdę nienormalni,chociaż i tak w to nie wierzę,ale jak tak jest to naprawdę patologia!!!!!!!!!!!

Gość gość
no bez przesady! co za przyjemnosc zobaczyc nagiego faceta z jajami do kolan:O kobieta jesli zgranba to jeszcze ujdzie ale facet?!

Gość gość
Chciałabym chodzić nago po domu,ale starsza siostra by mnie za to zatłukła;(

Gość gość
xd;)

Gość gość
Nagość przed partnerem to normalna sprawa, ale przy matce/ojcu nigdy naga nie łaziłam, odkąd zaczęły mi rosnąć piersi i włosy łonowe potrzebowałam intymności i to chyba normalne...