Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia położnicze

Polecane posty

Gość gość

Czy są tutaj panie, które to studiują bądź studiowały? Czy są to ciężkie studia i czy trudno jest się przyzwyczaić do widoku krwi?

Gość gość
Ja jestem położną z bardzo długim stażem.Tę pracę trzeba kochać,nie wszystkie kobiety pracujace w tym zawodzie powinny ja wykonywać. Czy da sie się przyzwyczaić do widoku krwi? nie odpowiem ci,jesli lubisz to co robisz to ok,inaczej bedziesz to robic z przymusu a efekty pracy beda marne i szkoda twojego czasu i zdrowia.Przy tym pacjenci tez ucierpią. Krew widza nie tylko położne,na innych oddziałach tez czasem jest z nia do czynienia.

Gość Tomasz Bartoszewicz 666
Wciągam kokainę dzisiaj i ****** norweżki und holenderki and japonki! Piję świerzą i ciepłą krew młodego knura!

Gość gość
Ten zawód nie jest taki zły. Można bardzo pomóc rodzącym kobietom, a empatia nie przeszkadza. Do widoków idzie się przyzwyczaić. Tym bardziej, że jest pewne podobieństwo, a nie, że raz trzeba oglądać kość wystająca z ręki, innym razem pręt wbity w brzuch itd. Są gorsze pod względem drastyczności miejsca do pracy, kiedy jest się pielęgniarką, albo lekarzem.