Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matki 9 latkow

Polecane posty

Gość gość

Czy szykujecie swoim dzieciom sniadania, kolacje czy pozwalacie zeby pociecha sama szykowała sobie np. kanapki?

Gość gość
Moja ma 7,5 roku. Czasem sama sobie robi kanapki, np z czekoladą . Jedna kromka jeden słoiczek:D. Ale jakies sałatki z owoców, oczywiscie pod nadzorem , tepym nozem , robi sama :] Ma wielką frajde.

Gość gość
ja swoim 9-letnim blizniakom szykuje, owszem oni sami tez umia, chleb zawsze mamy krojony wedliny tez kupuje krojone ser tez, i sami umieliby zrobic kanapki ale ja zawsze robie, tiosty robia sami

Gość gość
Ja najczęsciej szykuje dziecku, ale corka chce byc już samodzielna i chce szykować sobie sama posiłki. Nie wiem na ile jej pozwolić?

Gość gość
Moja chodzi do 3 klasy, w tym roku skończyła 9 lat. Od dobrych 2 lat sama sobie szykuje śniadanie a od roku bez mojego nadzoru. Sama szykuje sobie to co najbardziej lubi. Kanapki z almette, szynką i sałata. Z czekoladą raz w tygodniu.Nie chciałam w domu wychować panny"2 lewe ręce"A życie bywa przewrotne, lepiej żeby była samodzielna

Gość gość
Ja synowi robię, bo gdyby miał sam zrobić, to by nie jadł. Śniadanie robię zawsze, kolację ma sobie zrobić sam, ale w 99% nie robi i nie je.

Gość gość
Dziękuję za odp. :-)