Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebek123456

czy ja mogę się podobać dziewczynie która jest idealna

Polecane posty

Gość sebek123456
początki, jest nowa w pracy. Rozszyfrować ją niby łatwo, ma wartości to jest pewne, jest długo sama bo nie potrzebuje kogoś po to by mieć ale chce kogoś kogo naprawdę będzie darzyła uczuciem. Ale z drugiej strony, że jeszcze się taki nie zjawił... czyżby to było takie proste, że takie kobiety jeszcze istnieją

Gość spaślak_
oszukuj sie dalej :D pewnie potrzebuje twojej pomocy aby sie wdrozyc do pracy i wykorzystuje swoje atuty.

Nie idealizuj kobiety,ale takie są.Nie czytałam wszystkiego od początku dokładnie,tylko przejrzałam,że np.pozowała fotografom.Otarła się o komercję,lub nie,jednak to brutalny świat.Nic dziwnego,że szuka normalności.Może ty w jej mniemaniu tą normalność eksponujesz.Bądź sobą,niczego nie udawaj.Co ma być to będzie:).

Gość sebek123456
będę ostrożny, potrzeba czasu by to wszystko zdefiniować, zobaczymy dokąd to pójdzie ale dzięki za rady. <łapka>

Nie ma za co,wszystkiego dobrego;).

Gość gość
trhth

Gość gość
Pewnie masz coś, tam wśrodku,czego nie ma nikt ,(Hans Zimmer -Time,Inception)

Gość gość
a ta muzyka to po co?

Gość gość
autor to naiwny idiota zwal se spaslaku i się tak nie napalaj nie dla psa kiełbasa

Gość gość
Zaproś ją gdzieś na kawę i porozmawiajcie .Nie krępuj się.Mówię ci koleś ,każda kobieta ma kompleksy.:) Tylko o tym nie mówi,aby się nie śmiały koleżanki.Jeżeli powiedziała ,że jesteś jej J. Bondem to wierz mi nie przeszkadz jej twój brzuszek .A może kocha Cie ,za twoja mądrość życiową.Może kocha twoje brązowe oczy,jeszcze ramiona ,dłonie...

Gość gość
ja tez uwazam ze nie ma reguly mozesz sie jej podobac. moze polubila twoj charakter poprostu to jaki jestes

Gość samiec 007
xen - zderzenie z rzeczywistoscia :D- to moja propozycja na Twoj nowy slogan. Odnosze sie oczywiscie do Twojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie :D

Gość gość
i87i8i78

Gość gość
Zapomnij grubasku. Dla grubasa jest kiełbasa! A raczej nie dla psa kiełbasa.

Gość gość
Po prostu dobrze jej sie z Toba gada ale czy cos wiecej to CZAS pokaze. Nie zepsuj tego !

Gość lola11111
moge Ci powiedziec jedynie ze robi sobie z Ciebie jaja;D za plecami smieje sie do kolezanek ze rozkoch***w sobie kolejnego paszteta;D

Gość gość
Nie pozowałam do żadnych zdjęc ,z kimś mnie mylą.Z twojej strony nie bło żadnego uczucia.O NAIWNOŚCI..gdyby głupota miała skrzydła ,fruwałabym jak gołębica.

Gość gość
znowu byk ,nie umiem sie skupić,z nikim nie pisałam 20 lat,w szkole nie robiłem takich byków ,chciałem siędalej uczyć,ale rzucał moimi notatkami ,książkami,chciałem być niezależny .nie udało się ,i tak to z braku wiedzy rodzi się głupota.:)

samiec 007 xen - zderzenie z rzeczywistoscia smiech.gif - to moja propozycja na Twoj nowy slogan. Odnosze sie oczywiscie do Twojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie smiech.gif x No cóż,życie jest brutalne.Jednak miejmy nadzieję,że cuda się zdarzają:).

Gość gość
''Idealna blondynka wystrojona dla faceta,który jeździ publiczną komunikacją.Bądź realistą proszę ciebieusmiech.gif '' czyli wychodzi na to ze kobiety to k***y chcące się jak najlepiej i najdrożej sprzedać by jak najbardziej łatwo i bezstresowo przejść przez życie na garbie faceta facet daje inteligencje, pracowitość, zaradność, pozycje, wysportowana sylwetkę a kobieta co....ciało? to pokazuje jakimi bezwartościowymi istotami są kobiety- warte tyle co ich tyłek podwyższając zawsze swój byt seksem (facet zawsze jest zdany tylko na siebie) a autor to i diota lepiej brać przeciętna dziewczynę bo taka jest jeszcze co warta w życiu swoimi czynami a nie tyłkiem

czyli wychodzi na to ze kobiety to k***y chcące się jak najlepiej i najdrożej sprzedać by jak najbardziej łatwo i bezstresowo przejść przez życie na garbie faceta facet daje inteligencje, pracowitość, zaradność, pozycje, wysportowana sylwetkę x Nie generalizuj,i nie miej żalu do świata.Atrakcyjna dziewczyna nie spotka chłopaka w autobusie,bo wcześniej pozna takiego z prawem jazdy i z samochodem.

Gość gość
''Nie generalizuj,i nie miej żalu do świata.'' raczej nazywam rzeczy po imieniu kobieta to przedmiot który czym atrakcyjniejszy tym drożej sprzedaje się la faceta-czerpać przy tym jak najwięcej profitów jakby na to nie patrzeć to kobieta zawsze wiąże się z lepszy od siebie dlatego poziom życia faceta to jego zasługa najczęściej a poziom życia kobiety to suma jej zasług i to co zdobędzie ciałem na facecie dlatego przeciętne/brzydkie kobiety są jakby bardziej wartościowe - bardziej zdane na siebie przez ludzkie może k***y to za mocne określenie-ale przedmiot na sprzedaż jak najbardziej pasuje

Gość gość
'' pozna takiego z prawem jazdy i z samochodem'' skąd się wziął facet w samochodzie czemu nim jeździ? zarobił i kupił go skąd kobieta w samochodzie? sypia z jego właścicielem

Gość gość
''xen Nie lubi być traktowana stereotypowo,logiczne.'' to oczywiste bo kobieta nie chce tego co złe tylko zawsze to co dla niej dobre dlatego stereotypowo: '' pozna takiego z prawem jazdy i z samochodem''

[zgłoś do usunięcia] gość ''Nie generalizuj,i nie miej żalu do świata.'' raczej nazywam rzeczy po imieniu kobieta to przedmiot który czym atrakcyjniejszy tym drożej sprzedaje się la faceta-czerpać przy tym jak najwięcej profitów jakby na to nie patrzeć to kobieta zawsze wiąże się z lepszy od siebie dlatego poziom życia faceta to jego zasługa najczęściej a poziom życia kobiety to suma jej zasług i to co zdobędzie ciałem na facecie dlatego przeciętne/brzydkie kobiety są jakby bardziej wartościowe - bardziej zdane na siebie przez ludzkie może k***y to za mocne określenie-ale przedmiot na sprzedaż jak najbardziej pasuje x Nie chce mi się obalać twojej teorii,bo to i tak nic nie da. Zbyt mało wyjątków,byś mógł uwierzyć,że atrakcyjność to też potencjał,samorealizacja,a zarazem troska o rodzinę i jej byt,mam na myśli pełną rodzinę,nie tylko dziecko lub dzieci.

Gość Jaka nie zepsuta
Jaka nie zepsuta? Co to za retoryka? :O Czyli dziewczyna, która nie chciałaby 100 kilowego spaślaka zapuszczonego w wieku 30 lat (to świadczy też o słabości charakteru) , z kałdunem nad paskiem, za to bez grosza przy duszy, rozbijającego się autobusami i mieszkającego z mamusią, byłaby "zepsuta", tak? Aha ;)

Gość gość
''Nie chce mi się obalać twojej teorii,bo to i tak nic nie da.'' tzn? '',a zarazem troska o rodzinę i jej byt,mam na myśli pełną rodzinę,nie tylko dziecko lub dzieci.''' i tez utrzymanie zony i kobiety-bo za pochwę należy się beztroska finansowa prawda?

Miałam na myśli męża ignorancie.

Gość gość
no bardzo łatwo myśli się o byt rodziny za kasę męża