Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza niski progesteron duphaston pomozcie

Polecane posty

Gość gość

W 28 dc wyszedl mi pozytywny test ciazowy. Progesteron 9,5 przy normie od 5 do 27. Ginekolog dal 3x1 duphaston czy to nie za mala dawka leku? Zwlaszcza ze jestem po poronieniach.

Gość gość
bierz tak jak lekarz przepisał, 3 tabletki dziennie to wcale nie jest tak mało, będziesz za jakiś czas ponownie robiła progesteron?

Gość gość
Kazal mi lekarz za tydzien zbadac progesteron. I bete. Martwie sie bo boli mnie brzuch jak na okres nie caly czas sle pare razy dziennie a mam dodatkowo spasmoline zapisana rozkurczowo ale nie dziala.

Gość gość
słuchaj się lekarza a teraz zamiast siedzieć tutaj dużo odpoczywaj, próbuj myśleć pozytywnie, wszystko będzie dobrze, życzę dużo zdrowia:)

Gość gość
Trzymam kciuki za Ciebie i Fasolkę. :)

Gość gość
nie przesadzaj,ile ty tego duphastonu chcesz brać 10tab dziennie ? skoro lekarz przepisał 3 to znaczy że to odpowiednia dawka gdy ja brałam go w ciąży brałam 2 tabl na dobę

Gość gość
Dziwie sie czemu nie przepisalam ci tez luteiny dopochwowo szczegolnie, ze jestes po poronieniach. Znadaj za pare dni beze i progesteron i wtedy zawsze mozna zwiekszyc dawke. Powodzenia.