Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sultan1987

Co mam na ten temat sadzic..

Polecane posty

Gość Sultan1987

Sprawa wyglada nastepujaco poznalem pewna kobiete przez czata okazalo sie ze mieszkamy w tym samym miescie. Dala mi swoj numer ja zadzwonilem a ze ona ma 3 ke dzieci powiedzialem ze jakby cos potrzebowala to niech mi da znac. Na drugi dzien dzwoni zebysmy sie spotkali spotkalismy sie wypilismy pare piw i skonczylo sie to seksem. ale twierdzila ze to alkohol a tez byla nerwowa bo jej corka w szpitalu.. itd na drugi dzien bylem u jej corki w szpitalu z nia przytulala sie bylo cudownie. Potem nagle zmiana... odzywala sie ale sporadycznie co prawda ja ja oszukalem w czyms ale potem to wyjasnilem i przeprosilem.. znow spotkanie pare piwek i do domu. w ostatni czwartek poszlismy na impreze dodam ze ona ma taki styl ze rozmawia w klubie z wieloma facetami a ze ma powodzenie to nie narzeka na to... potem znow powrot do domu do moich znajomych i pieszczoty bo stwierdzila ze na sex nie zasluzylem klamiac rano pozegnanie buziak. Od tego momentu sie nie widzimy ja wyznalem jej milosc tak od serca nie wiem ona mowi ze nic nie moze powiedziec bo za krotko sie znamy a ostatnie dni w niedziele zapytalem czy da mi szanse napisala krotkiego smsa przemysle potem ze duzo klamie po co i takie tam ale ogolnie ze przemysle... Co najlepsze jak bywalismy w lokalach ona stawiala bo ja akurat nie mialem kasy... dzis napisalem ze tesknie i czy jeszcze sie zobaczymy... napisala mi przeciez jestes mi dluzny..wiec tak... jak napisalem to kiedy ma czas i ochote napisala znow pomysle potem przestala odpisywac co ja mam myslec na ten temat ona ma 36 lat ja 27... prosze poradzcie bo spedza mi to sen z powiek... ja naprawde ja pokochalem.

Gość gość
naprawdę przyjemnie ****** wiadro?

Gość Sultan1987
Wlasnie moze ja za duzo sobie wkrecam ze ona jest idealna jest chuda bardzo nawet bardzo czy wiadro moze... Ale ma 3 ke dzieci z 2 facetami 13 7 i 3 lata wiec moze nie jest takatrakcyjna dla innych mezczyzn a wiekszosc z tych co ja zagaduja patrzy tylko na sex...

Gość gość
Patologia:o pewnie ona te dzieci ma każde z innym:o

Gość gość
A jak widac na ten seks mogą liczyć juz w dniu poznania. Masakra i patologia:o

Gość Weightlifter
1 z jednym facetem dwa pozostale z 2 facetem co wy na to sadzicie czy taka laska jest atrakcyjna dl mezczyzn mimo iz nie jest brzydka ale chuda 54 kg 172 cm co na ten temat sadzicie

Gość Sultan1987
Ona mi mowila ze nigdy nie spala z nikim na 1 randce ze jestem pierwsza taka osoba wierze jej dlaczego miala by klamac

Gość gość
Juz nawet nie chodzi o dzieci, ale ona sie puszcza:o. Kiedy ona imprezuje to kto zajmuje sie jej gromadka?

Gość gość
Ta jasne jestes pierwszy, pewnie każdemu nowopoznanemu przed ktorym nogi rozkłada tak mowi:o

Gość gość
NIE, tylko zdesperowany bierze się za samotną matkę

Gość gość
kłamie a ty głupi c***u wierzysz ha ha