Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubiór i uczesanie dla swiadkowej

Polecane posty

Gość gość

Bede swiadkowa i sie zastanawiam czy tak bede mogla byc ubrana a wiec - bede miec czerwona sukienke na ramiaczkach pod biustem jest zupelnie gladka z mala rozyczka a od pasa w dol jest biala z czerwona koronka i koronka wystaje 0.5cm za material przeslicznie to wyglada do sukni bede miec popielaty/szary szal z organzy do tego bede miec czarne lub czerwone szpilki a uczesana chce byc ze włosy bede miec zaczesane do tylu i z boku chce mieć wpieta we wlosy biala lub ecru rozyczke z czerwonymi kuleczkami będę tez mieć slicznie zrobione paznokietki i makijaż a torebke bede miec kopertowke tylko nie wiem jaki kolor czerwona lub szapa/popielata lub czarna druga suknie w jaka sie przebiore na weselu to bede cappuccinowa dluga na 2 kolach dwuczesciowa gorset bedzie pod biustem z koronki ecru na brzuchu cappuccinowa kokardka z cekinka natomiast spodnica jest z organzy slicznie ulozona z cappuccinowym kwiatkiem różą Czy taki ubiór dla swiadkowej bede idealny bo nie wiem

Gość gość
mam nadzieje, ze to prowo, bo jak nie to zainwestuj w mózg a nie 'paznokietki'

Gość gość
Jak dla mnie bomba bedziesz olsniewajaco wygladac jako swiadkowa

Gość gość
Pokaz zdjecia tych sukienek

Gość gość
Strasznie ciężko czyta się to co napisałaś. Proponuję troszkę podszkolić język polski. Co do stroju to się nie wypowiem, bo równie ciężko wyobrazić go sobie po takim opisie.

Gość gość
z opisu wyłania się strój przerysowany i co za dużo to nie zdrowo- taka wiejska "księżniczka". może w rzeczywistości jest lepiej.