Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

Gość Aneczka8828
Oj Liwia... Kurcze, zobaczysz czy się rozkręci... bo brązowy śluz to jeszcze nie okres.

Gość Liwia99
Pasztet z czekolada??? O jaa :D :D Jesli to @ to wszystko pokrecone.(.)(.) mnie nie bola, brzuch tez...Ehh.Dobrze ze chociaz przyjdzie na czas

Gość Aneczka8828
Do dziś pamiętam jak mi to strasznie smakowało i dziwiłam sie, że wcześniej na to nie wpadłam ;) Nawet jeżeli to @ to dobrze, że Cię chociaż nic nie boli :) Może przyjdzie lepszy czas na dziecko, a masz zamiar próbować w nast. miesiącu?

Gość Liwia99
Wiesz wolalabym chyba zeby mnie bolalo i bylo jak w normalnym cyklu. Zreszta wlasnie zauwazylam ze to krawienie i plamienia mialam 2 tygodnie po przytulanku a nie tydzien...Sama nie wiem. Nie wiem czy bede sie "starac".Przytualnko bedzie ale dam sobie na luz

Gość Aneczka8828
Ale mam nadzieję, że nie uciekniesz tu od nas, co?

Gość Liwia99
Nie nie :) Szkoda tylko ze tak malo dziewczyn sie tutaj udziela

Gość Aneczka8828
A no mogłoby być ich więcej... Czasu pewnie nie mają, te co się mało udzielają. Ja mam 8 godzin w pracy na gadanie ;) później jak wracam do domu to też rzadko kiedy tu wchodzę :(

Gość Liwia99
Ja akurat nie pracuje.Pozniej jak chlopak z pracy wraca to tez rzadko zagladam. Kurcze, a myslalam ze sie uda w tym miesiacu..

Gość Aneczka8828
Nie przejmuj się, ja w poprzednim dałabym sobie rękę uciąć, ze się udało... teraz bym bez ręki była. Trzeba próbować do skutku :)

Gość Liwia99
Teraz to ja sie chyba wezme za siebie.Bo przez to poranne i wieczorne wciaganie chipsow i czekoladek pewnie mi przybylo :P Musze sie zmotywowac i w koncu zaczac biegac. Zreszta jesli do jutra nie dostane @, robie test

Gość Aneczka8828
Podziwiam Cię, że chce Ci się zacząć biegać. Ja jestem okropnym leniem :D Całe szczęście, że mam dobrą przemianę materii, bo bym się pewnie w drzwi nie mieściła. W dzień nie jadam jakoś dużo, za to na wieczór paczka chipsów musi być, do tego ciastka, cola i inne słodkości. W olbrzymich ilościach je pochłaniam. Ważę 52kg, więc waga nie jest adekwatna do tego co jem. A przed pierwszą ciążą ważyłam 48kg i też tak jadłam :) A mnie zaczynają boleć jajniki :) Czyli owulacja się zbliża, nie wiem tylko czy ból oznacza że dzisiaj, czy że niebawem... Wiesz może? Bo śluz dalej niepłodny.

Gość Liwia99
Mam z kim, wiec jest wieksza motywacja.I tez jestem leniem :P A na przemiane materii rowniez nie narzekam, bo mam bardzo dobra. Ostatnio sie wazylam jakies 2 miesiace temu i bylo 44, teraz chyba wole nie wiedziec :P No to chudzinka jestes :) Bol oznacza niby pekniecie pecherzyka, ale jak jest naprawde to nie mam pojecia

Gość Aneczka8828
Ja chudzinka??? Ciebie to prawie nie ma. I Ty jeszcze chcesz biegać, żeby schudnąć? Wcinaj te chipsy i słodycze, nabierz trochę ciałka! Będzie łatwiej w ciążę zajść, chyba że już jestes :p

Gość Liwia99
No chudzinka.Co to jest 52kg? Brzuch chcialabym zrzucic i nogi miec zgrabniejsze.Wiem wiem, kobiecie nie dogodzi :P Troche sie wlasnie obawiam ze to jednak ciaza moze byc i na to bieganie mnie nie ciagnie az tak no ale.. Zrobilabym test najchetniej ale chyba poczekam az sie cos rozkreci.Nienawidze takiej niepewnosci

Gość Aneczka8828
Niepewność jest najgorsza... I czekanie... Już teraz wiem, że nie będę mogła się doczekać terminu @, a jeszcze ponad 2 tygodnie do niego mam. Ehh, cięzkie jest życie kobiety... ;)

Gość Liwia99
To jest tragedia.Ja powoli zaczynam wariowac :P Gdybym chociaz tego plamienia rano nie miala to bylabym spokojniejsza, a tak.. Dobrze chociaz ze nie musze czekac tak dlugo jak Ty :P Zaraz szalu dostane :P

Gość Aneczka8828
A nie rozkręca się?

Gość wiosnaaa
Cześć dziewczyny :D Ja dziś zaczynam starania ;) wy to jesteście naprawdę chudzinki w porównaniu do mnie, ja ważę 64 i aktualnie się odchudzam, wiem że powinnam lepiej o siebie dbać i się nie odchudzać przed staraniami, ale nie będę wszystkiego podporządkowywać do tych starań bo i tak nie wiadomo czy się uda :P Moja przemiana jest do d...... :D i jak jem jakieś słodycze to waga bardzo szybko idzie do góry :D A w ciąży to będę pewnie ogromna :) chociaż mam małą nadzieję, że nie :) Ja kiedyś byłam na 100% pewna, że jestem w ciąży, miałam małe plamienie, dosłownie kropla 6 dni po przytulanku, a potem zawroty głowy, mdliło mnie, bolało mnie w dole brzucha ale tak jakoś inaczej niż zwykle, a @ się pojawiła. To już całkiem zgłupiałam, wiec też miałam ciążę urojoną, a teraz będę taką miała co miesiąc:P

Gość Liwia99
Nic a nic.Juz mnie to kurde meczy

Gość wiosnaaa
Ja wpadam do was na chwilę po pracy, a potem zmykam robić obiad, wiec za często nie mogę się udzielać ale codziennie zaglądam. Ehhh idę obierać ziemniory :D

Gość laurkachmurka
Liwia ja miałam to samo @ spóźniała się tydzień test negatywny 2 dni niby plamień tylko na papierze toaletowym a na 3 dzień @ rozkręciła się normalnie więc poczekaj jeszcze

Gość Liwia99
Taa, tylko wez tu czekaj... Nie wiem w takim razie co to za plamienia byly 2 tygodnie po przytulanku

Gość laurkachmurka
zdarza się czasme ja też tak czasem mam. trzeba mieć cierpliwośc, my już 3 cykl starań i nic na razie więc spokojnie podchodząc nerwowo psychiką "wstrzymujesz" @ i nakręcasz sobie objawy ,tak powiedział mi lekarz że saama sobie "opóźniam "@ nakręcając się

Gość laurkachmurka
kilka dni nic nie zmieni... nic nie przyspieszysz na siłe. może zajmij się czymś???jakiś spacer pogoda jest piękna.

Gość Liwia99
Do wczoraj jeszcze sie nie nakrecalam a dzisiaj przez to plamienie, ehh... Jesli ma byc @ to najlepiej gdyby od razu przyszla a nie jakies cos brazowe ;/

Gość Aneczka8828
Jutro rano zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz :)

Gość Liwia99
Chyba wlasnie tak zrobie.A jesli wyjdzie negatywny to wyluzuje i poczekam na @

Gość Aneczka8828
A ja właśnie się pokłóciłam z mężem, miałabym to gdzieś ale zaczynają mi się dni płodne, a szkoda by było znowu miesiąc zmarnować...

Gość Liwia99
Sex na zgode :P

cholera pisze juz 3 raz bo mi niechca wiadomosci sie wgrac ehhhh do d**y jakos :) dzisiaj dzionek minal aktywnie :) w tym @ to jakas lipa jest niby jest a jakby nic :) chyba i tak sie przetestuje :) co do wagi to ja waze 59-60kg w tamtym roku zrzycilam dyszke :D bo nie chcialam zaczynac niczego z nadwaga :D a ze teraz @ to masssakra z jedzeniem nie wiem czy tylko ja tak mam czy kazda z Was