Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnosnie 38 tc. Pomoze ktos??

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 38 tc. Na ostatnim badaniu usg wyszlo ze głowka jest trudna do zbadania. Szyjka lekko skrócona. 0 cm rozwarcia. Głowka lekko przyparta,macica miekka. Oprocz typowych dolegliwosci ciazowych typu problemy ze snem itp nic niepokojacego sie nie dzieje..a moze.. zastanawia mnie fakt ze moj brzuch wyglada jakos inaczej,tzn jak leze na plecach to wydaje sie byc dziwnie plaski i nad pepkiem w jednym miejscu jak leze na plecach mam twarde miejsce. Nie jestem do konca pewna czy brzuch sie obnizyl bo jak stoje to nic nie widze takiego. Natomiast lezac na plecach mam ciagle twardą gorna czesc brzucha. Czy to normalne??

Gość gość
mogłby sie ktos wypowiedziec??

Gość gość
też mam twarde miejsce w górze brzucha, ale w moim wypadku to główka dziecka, bo jest ułożone miednicowo

Gość gość
mi tez przeszlo przez mysl ze to moze byc glowka ale skoro 3 dni temu na wizycie i gina dziecko bylo tak nisko glowka w dol ze trudno bylo to zbaadac to raczej napewno by sie nie obrocilo,prawda?

Gość gość
dupka też jest twarda..

Gość gość
tylko ze ja zawsze miałam mieciutko u gory a teraz jest inaczej. Do tego kilka razy mnie kłuje szyjka..

Gość gość
kłuje bo dziecko na nią napiera. niedługo poprostu bedziesz rodzic. ja tez mialam plaski brzuch jak mały się obsunął już na dół. i wypychal sie wlasnie pupa ;)

Gość gość
ja tez jestem w tym samym tygodniu i moj szpiczasty brzuszek zrobil sie batdziej plaski odkad sie obnizyl a to rwarde miejsce to pewnie pupa tak napina.przynajmniej u mnie tak jest.dziecko duze a ja niemam wielkiego brzucha i tak sie wypial.