Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uśmiałam sie dzisiaj Panowie sie masturbują na potęgę

Polecane posty

Gość gość

zadzwonił do mnie mój partner (prawie mąż ::P i nie mąż :P) i oświadczył że właśnie przed 10 min zakończył zabieg endoskopowy , otóż... wyciągnął ciało obce wprowadzone przez cewkę moczową przy masturbacji :classic_cool: był to wężyk akwariowy :D

Gość gość
a twojego "prawie męża" nie obowiązuje tajemnica lekarska?

Gość gość
a mój zamiast tutaj ze mną siedzieć już dziewiątą godzinę operuje... biedny, musi być bardzo zmęczony...

Gość gość
pewnie go obowiązuje, ale pzreciez nie powiedział jej jego imienia i nazwiska juz nie przesadzaj, chyba że nie masz pojecia co to jest tajemnica lekarska

Gość gość
słyszałem o wsuwkach też

Gość gość
no masz o czym opowiadać raszplo :O

Gość gość
Dziwne że tak ką pustaczkę która nie potrafi poprawnie pisać po polkiemu :) , chce lekarz.

Gość gość
haaa tajemnica ? :D danych nie podam :) lekarz obcym nie przekazuje takich zawodowych info, więc czego sie czepiasz

Gość gość
no masz o czym opowiadać raszplo pechowiec.gif gin w czeluściach klątw !! 2014-03-05 19:14:4 [zgłoś do usunięcia] gość Dziwne że tak ką pustaczkę która nie potrafi poprawnie pisać po polkiemu usmiech.gif , chce lekarz. gin w czeluściach klątw :!

Gość gość
może twojemu meżowi wyjmował ? masz poczucie humoru że ho ho ho

Gość ertyuert
przychylni wrogowie :) katoliccy :D

Gość gość
haa no takiemu tłumokowi który sie masturbuje :D powyższy temat nie będzie na rękę :[cool[ :classic_cool: to jest fakt :D i nic mu nie pozostaje tylko wyzywać normalnych od pustaków haa

Gość gość
i taki przypadek co ma potwierdzać? jeden koles coś tak eksperymentował z wężem a ty wszystkich Panów do jednego wora i jeszcze wastirbacyjnego wora wsadzasz??? współczuje szczerze twemu niedoszłemu mężowi mam nadzieje że ogarnie się i ucieknie od takiej baby :(🖐️

Gość gość
:D nie pchajcie sobie gadzetów specjaliści przy zabiegu trzęsą sie ze śmiechu i może być katastrofa

Gość gość
Wszyscy jesteście siebie warci :) DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ!

Gość gość
kto normalny pisze takie rzeczy na forum? spadaj głupia bez szkoły naśmiewać się do ściany

Gość gość
macie pomysły panowie :) popatrzcie kolejny amator masturbacji :P

Gość gość
ale ma laska rozrywkę , no no no , żałosne , ale ponoć lekarze biorą sobie takie pustaki na żony

Gość gość
hahaha najczęściej sa to węże, kiedys w szpitalu widziałam w gablocie takie przeróżne akcesoria, w głowie sie nie mieści uhahha, co na to lekarze ,przecież nie wyśmieje takiego ,ale beka mają

Gość gość
pustaki i do tego urodą nie grzeszą

Gość gość
zgłoś do ususnięcia gość Wszyscy jesteście siebie warci usmiech.gif DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ! 05.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość kto normalny pisze takie rzeczy na forum? spadaj głupia bez szkoły naśmiewać się do ściany 05.03.14 [zgłoś do usunięcia]

Gość gość
Poczucie humoru w sam raz na socjal :O

Gość gość
dokładnie teraz widac że wszyscy polacy sie mansturbują :D kazdy nawet najłgupszy temat jest komentowany przez idiotów , a w tej chwili polscy faceci od tematu uciekają i obrażają autora /kę co cieżko sie przyznać do głupoty ?wstyd im

Gość gość
Niech sie mastrubuje kto chce i ile chce, ale nasmiewac sie z takich rzeczy to tylko moze ktos z kiepskim poczuciem humoru i bezduszny

Gość gość
poproś zeby ci zrobil TK mzgu i sprawdził czy nie ma poważnych ubytkow

Gość gość
Pielegniarka mi opowiadala ,ze kiedys w nocy kobieta przywiozla do szpitala swojego meza. Mial w jelitach wibrator , ktory jeszcze chodzil i nie mozna go bylo wyjac , trzeba bylo zrobic operacje . Wszystkie pokazywaly sobie faceta palcami , mowily, zobacz : to ten z wibratorem.Smiechu warte ;) nie wiadomo tylko czy sam sobie to zrobil ,czy moze zona mu wlozyla ta zabawke .

Gość gość
nie dyskutujecie panowie:P dklaczego ,nie pogłebiacie tematu? :) głupio wam , co ? Polski facet jest skrzywiony czyniąc z siebie idiotę. Prawda w oczy kole, tak.Lekarzowi potraficie wmówić największą parodię,że sie nie masturbujecie, a prawda jest inna :) Po co to robicie!!!!?

Gość gość
gość Niech sie mastrubuje kto chce i ile chce, ale nasmiewac sie z takich rzeczy to tylko moze ktos z kiepskim poczuciem humoru i bezduszny 05.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość poproś zeby ci zrobil TK mzgu i sprawdził czy nie ma poważnych ubytkow lapka.gif 05.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość U mnie ok .ale twója głowka jest podejrzana , wiec polecam może rezonans , wykryje więcej nieprawidłowości

Gość gość
hahahahahahaahahaha autorka postu to na pewno pani Pawłowicz hahahahahaha . a ja lubię się masturbować i co cię babsztylu obchodzi, moja ręka i mój ch..... ! zajmij się swoją niezaspokojoną myszą .

Gość gość
I co jeszcze ciekawego napisze taka idioteczka jak ty? czekamy z niecierpliwościa