Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie bo

Polecane posty

Gość gość

nie znam dobrze angielskiego, po 3 latach nagle mu zaczęłam nie pasować do jego wizji życia, to nic,ze nie robiłam mu problemów gdy wyjechał i zgodziłam się na życie w związku na odległość...ale gdyby mnie kochał to chyba nie zerwał by z takiego powodu? gdy się we mnie zakochał to jakoś mu to nie przeszkadzało. czemu to zycie jest takie niesprawiedliwe,nie chce mi sie juz zyc

Gość tris345
Szukasz pocieszenia czy czego?

Gość gość
chce wiedziec czy jak sie kogos kochało to czy z takiego powodu się przekresla tą osobę?

Gość gość
Nie martw się. Po prostu nie był Ciebie wart. Poznasz kogoś z kim będziesz szczęśliwa a takie znajomość czy nie znajomość obcego języka nie będzie problemem. Samo życie. Główka do góry. Bądż dzielna. Powodzenia.

Gość tris345
Kochac to mozna kogos kolo siebie a nie glos czy okazjonalnie zarywajaca wizje z innego kraju.

Gość gość
nie rozumiem takich ludzi, ja na przykład nie miałam problemu z tym,że on nie ma prawka, że w Polsce nie mógł znalezc pracy,ze nie miał swojego mieszkania,nic mi nie przeszkadzało,nic...

Gość tris345
No przeciez to normalny mezczyzna, oficjalnie zadeklarowal koniec fantomu jakim jest udawanie zwiazku na odleglosc.

Gość gość
też straciłam zainteresowanie facetem kiedy dowiedziałam się, że nie zna angielskiego. Swoją przyszłość wiążę z zagranicą, także niedouczony facet odpada. Poza tym w obecnych czasach nieznajomość językow obcych jest równoważna z nieznajomością ortografii, co również dyskwalifikuje potencjalnego partnera.

Gość gość
no dobra,ale on od początku wiedział jak jest,a poza tym nic mi nie mówił,że wiąze przyszłość z zagranicą, 3 lata razem byliśmy, gdyby chciał to bym poszła na jakiś kurs nawet,ale nie dał mi szansy

Gość gość
Popieram wypowiedź z 19:17. Jak można kochać kogoś na odległość? No chyba, że wyjechał na kilka tygodni i zaraz wraca...

Gość gość
jesli chodzi o znajomośc angielskiego- zrób to dla siebie/ Oglądałaś film legalna blondynka? tam laska fajnie się zachowała, zaczeła się kształcic niby dla faceta, a potem puściła do w trąbe i była lepsza od niego. Nie błaźnij się przed nim. odejdź z godnością i idź na ten kurs :) głowa do góry, twoja wartośc nie opiera się na znajomości angielskiego

Gość gość
a czemu nie mozna? skoro sie wczesniej kochało tą osobę...mi jakoś nie przeszła miłość przez odległość, a poza tym nie jest tak,ze nie znam wcale języka i moze był dała jakoś radę,ale nawet nie chciał,zebym do niego pojechała,mimo,ze mi obiecał

Gość tris345
Niektore kobiety potrafia zostawic narzeczonego bo stracil prace, wiec coz zlego jak mezczyzna odprawi kobiete za to ze nauka jezyka to bylo dla niej za duzo by z nim byc?

Gość gość
Nie można kochać na odległość, bo to nie jest bycie ze sobą.

Gość gość
tez jestem tego samego zdania ze na odległość to sobie mozna tylko pogadac a gdzie zbliżenie, wspieranie sie codzienne i sex ???

Gość gość
Pewnie ma juz inna i szukal pretekstu do zerwania:(:O

Gość gość
facet mnie zostawil bo uwaga NIE PODOŁAM i nie nadam sie na JEGO zone :O Ch*j, ze On sam jest nieogarniety, dzielilo nas 11 lat. :O

Gość gość
Olej to ;) bedzie inny i fajniejszy :D tak

Gość gość
tris345 Niektore kobiety potrafia zostawic narzeczonego bo stracil prace, wiec coz zlego jak mezczyzna odprawi kobiete za to ze nauka jezyka to bylo dla niej za duzo by z nim byc? . Jestem zszokowana, że istnieją ludzie o takich poglądach. Same dupki i jolcie są dookoła?

Gość gość
Eh. Szukal pretekstu aby cie zostawic :(

Gość gość
Nasraj mu na glowe temu durniowi!

Gość gość
Dziewczyno spokojnie, ja tu pisalam u ciebie juz ze mnie zostawil bo NIE PODOLAM. Jak go poznalam tez nic nie mial, prawka, samochodu, chleje.. mieszkania tez nie nic, kupil mieszkanie i juz nie pasuje do jego zycia :O Swietnie, co ?

Gość Szczerość i Zaufanie
Spokojnie dziewucho :D Głowa do góry i facetowi powiedz żeby się bił w jaja. Napewno będzie chciał wrócić, jeśli w życiu mu nie wyjdzie. Jestem tego pewien. Głowa do góry i ciśnij z życiem do przodu! :)