Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z doborem stanika POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Jestem na ostatniej prostej przed porodem. Przez ostatnie 4 miesiące chodzilam bez stanika bo tak mnie piersi bolaly. I teraz juz nie wiem jaki mam rozmiar. W każdym sklepie podaja mi zupelnie inny i sie juz pogubilam. teraz w biuście mam równe 100 a pod biustem 79 i juz sama nie wiem jaki mam kupywac stanik. A wypadalo by kupić bo za tydzień mam slub kuzynki i tak bez stanika pod bluzka by ciezko bylo. A kazda firma ma swoje wymiary tak jak buty,a chciala bym znac chociaz przybliżony rozmiar.

Gość gość
Owiń się bandażem będzie najlepiej !:D

Gość gość
jak moglas chodzic 4 msce bez stanika?! ja sobie kupiłam miękki sportowy, bardzo wygodny i nic mnie nie uwiera po prostu przymierzaj, próbuj, testuj, tak chyba najlepiej kupic

Gość gość
Ja tez pod koniec ciąży mialam problem z rozmiarem. Idz do sklepu tam pomga ci dobrac i sobie przumierzysz. Innej opcji nie ma. Przez internet ciezko kupic stanik pod koniec ciąży , zwlasza ze nawet jak trafisz rozmiar to moze okazac sie nie wygodny bo piersi sa w ciazy bardzo wrażliwe.

Gość gość
Probowalam nie raz zakladac nawet sportowy i bylo mi ciezko. Czulam taki ból jakby zaraz mialy mi eksplodować,bo gdzieś zawsze mnie cisnelo lub zaczynalam sie drapać jak oszalala. nie chce kupywac w Internecie,ale sama sie juz pogubilam bo w sklepach dawaly mi od b do e. Wiec sama juz nie wiem jak to sie liczy rozmiar czy po prostu kazdy ma swoja miarę.

Gość gość
Napisz z jakiego miasta jesteś moze poleci ktos dobry sklep. Ja bym na twoim miejscu nie patrzyla na romiar tylko na komfort po przymierzeniu.