Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Własny biznes po urodzeniu dziecka a nie siedzenie w domu. !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie chce wracać na etat a dziecko mam małe. Myśle o działalności gospodarczej będę mogła pracować w domu i zając sie dzieckiem. Mała nie będzie musiała przebywać z niania co myślicie o takim rozwiązaniu? Nie chce siedzieć w domu bez pracy nic nie robiąc.

Gość polka dots
ja też się nad tym zastanawiam:))) ze względu na to, że pracy znaleźć nie mogę w moim mieście, a przeprowadzka w grę nie wchodzi... masz coś konkretnego na myśli??

Gość gość
to spróbujcie jak macie dobry pomysł, ja też próbowałam i nic nie chciało wypalić, nie ma zbytu nie ma klientów itd marsz w miejscu oprócz dobrych chęci a nawet jakbym z 500 zł mogła dorobic było by juz ok

Gość gość
to spróbujcie jak macie dobry pomysł, ja też próbowałam i nic nie chciało wypalić, nie ma zbytu nie ma klientów itd marsz w miejscu oprócz dobrych chęci a nawet jakbym z 500 zł mogła dorobic było by juz ok

Gość gość
każda by tak chciała... ale to nie jest łatwe... chyba że jesteś księgową i możesz prowadzić w domu usługi finansowe. innej możliwości jakoś nie widzę. zus to co m-c 700 zł... nawet na niego ciężko zarobić.

Gość gość
Nie wiem sama jeszcze, na razie myśle czy to ma sens.moze jakaś sprzedaż wysyłkowa albo cos...

Gość gość
ja otworzyłam sklep internetowy z art dla dzieci i ledwie to szło... po roku zamknęłam.... musiałabym dokładać w przeciwnym razie.

Gość gość
próbowałam ze sprzedażą wysyłkową, niestety brak klientów, trudno coś w Polsce sprzedać bo tego jest zbyt dużo

Gość gość
próbowałam ze sprzedażą wysyłkową, niestety brak klientów, trudno coś w Polsce sprzedać bo tego jest zbyt dużo

Gość gość
Ale chyba warto spróbować moze akurat cos wypali lepsze to ńiz nic nie robic

Gość gość
to spróbuj jednak urobisz się przy tym a efektów nie będzie, tak jak wyżej ktoś pisał ja też próbowałam i po czsie zamknęłam bo cały czas coś do pracy a zarobków zero tylko trzeba dokładać i się wysiłac, no chyba że masz super pomysł, jednak sprzedaż wysyłkowa nie polecam

Gość gość
to spróbuj jednak urobisz się przy tym a efektów nie będzie, tak jak wyżej ktoś pisał ja też próbowałam i po czsie zamknęłam bo cały czas coś do pracy a zarobków zero tylko trzeba dokładać i się wysiłac, no chyba że masz super pomysł, jednak sprzedaż wysyłkowa nie polecam

Gość gość
małą szansa że wypali szczególnie że widać że nie masz pomysłu.

Gość gość
głupi pomysł

Gość gość
A ja mieszkam w UK zrezygnowałem z pracy po macierzyńskim i zajęlam sie fotografia dziecko w domu ja z nim mogę pracować w domu super sprawa

Gość gość
Tez mi sie tak marzy:P tylko pomyslu brak.

Gość gość
Autorko ale jaki ty masz pomysł ? bo z tego co piszesz nie masz zielonego pojęcia jak wygląda taki "biznes".

Gość gość
ciężko otworzyć coś "swojego " zeby zarobić i żeby coś zostało :/ ciężkie czasy

Gość gość
Fajnie tylko nie kazdy potrafi ladnie fotografowac:/

hmmm ZUS 700 zł to chyba było parfe lat temu taeraz\ jest coś ok 1100 chyba ze jesteś na preferencyjnym

Gość gość
do roboty idz a nie biznesy chcesz robic nie nadajesz sie do tego

Gość gość
Mogę nie wiedzieć jak to wyglada bo nigdy czegoś takiego nie robiłam cały czad na etacie.myslalam o jakiejś sprzedaży wysyłkowej ale juz ktoś odradzał. Sama nie wiem co będzie dobre.chodzi o to by pracować z domu. Muszę sie narazie rozejrzeć. Z tego co wiem wiele osób próbuje i otwiera swoją działalność czasem cos wypali

Gość gość
A ty uważasz ze własna działalność to biznesy na grube miliony i nic nierobienie!. Ze wysyłają do roboty? Własna działalność ma prawo powodzenia jesli sie w to zaangażuje i potraktuje jak ciężka prace właśnie debiluu

Gość gość
06.03.14 sam jesteś skończonym kretynem, pewnie z**********z na trzy zmiany. I dobrze ci tak ograniczony zj***e.

Gość gość
Dobrze napisane :)

Gość gość
Pani z kompleksami chyba sie odezwała nie zaśmiecaj wątku trollu

Gość gość
ja od kilku lat ****** sobie po kilka stówek a nawet więcej, na allegro. Mam małe dziecko i to moja jedyna możliwość na zarabianie kasy będąc z dzieckem w domu. Na założenie firmy na razie mnie nie stać. Ale można.

Gość gość
No tak na Allegro nielegalnie ale jesli chciałabyś zarejestrować firmę to podatku by Cie zjadły

Gość gość
dokładnie, może nie na początku. Pierwsze 2 lata z zusem to około 500zł. Ale nawet na to mnie nie stać. Wiele osób zakłada firmy na partnerów czy ubezpieczonych członków rodziny.

Gość gość
jak mała pójdzie mi do przedszkola to może zaryzykuję:) i zarejestruję firmę. Na razie z dzieckiem w domu nie ma szans.