Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to interpretowac

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkie kobietki. mój problem to brak okresu,ale może zacznę od początku. 10 miesiecy temu urodzilam , mam super coreczke. przed ciaza okres potrafil mi sie spoznic nawet 2 tygodnie,ale po porodzie mi sie "poprawilo" i mialam jak w zegarku,czasem dzien czy dwa pozniej. i tak bylo do grudnia. w styczniu spoznil sie 5 dni i na tym koniec bo do tej pory nic. teoretycznie powinnam byla dostac 13go lutego, po jakichs dwoch tygodniach zrobilam test , wyszedl negatywny. jedna wyrazna kreska . powtorzylam go dzisiaj, wynik ten sam. od razu jedna kreska tyle tylko ,ze nie wyrzucilam od razu testu do kosza , teraz na niego spojrzalam i widac cos bladego obok czego nie bylo jak test wykonywalam. stad moje pytanie,bo wiadomo,ze nawet blada kreska obok swiadczy o ciazy,ale jesli pojawila sie po takim czasie? czy po prostu tak sie dzieje z testami po uzyciu? pomozcie. wiem,ze musze isc do lekarza,ale psychicznie nie wyrabiam,bo nie jest to najlepszy czas na 2 dziecko

Gość gość
Moim zdaniem nie ma ciązy.

Gość gość
rodzilam przez cesarskie ciecie, znioslam pozniej bol, dobrze wspominam. jedynie podczas operacji po podaniu oksytocyny myslalam,ze zejde na zawal, okropny bol w klatce piersiowej. anastezjolog mowila,ze to normalne,ale ja po kilku sekundach czulam,jakby mi serce pekalo,cos strasznego, nie potrafilam oddychac,podawali mi nastepne leki, tlen i uspili. dlatego boje sie teraz 2 ciazy, ze cos takiego znowu sie stanie, do tego minelo dopiero 10 miesiecy.