Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Boje sie wychodzic z domu mam wrazenie ze ludzie chca mnie zabic tak wrogo sie na mnie patrza jakby chcieli wydlubac mi oczy nikt nie chce mi pomoc modle sie a to nic nie pomaga czuje sie bardzo zle mam wrazenie ze jestem warzywem ktore nic nie umie,nie mysli i jest smieszne nienawidze swojego widoku w lustrze nienawidze slyszec swojego glosu wiem ze nie jestem nikim waznym w tym swiecie przepraszam za bledy ale mam zepsuta klawiature siedze tylko w mieszkaniu z ktorego boje sie wyjsc help

Gość gość
to sie nazywa agorafobia, do tego masz powazne zaburzenia psychotyczne i mysle, ze nikt inny jak psychiatra ci nie pomoze. na pocieszenie dodam, ze mialam okres, w ktorym czulam sie identycznie, z tym, ze nie wydawalo mi sie, ze ludzie chca mnie zabic, ale sie ze mnie wysmiewaja. wystarczylo, ze ktos sie zasmial na ulicy a mi juz sie wydawalo, ze ze mnie szydzi. leczylam sie 4 lata i zyje juz normalnie, ale caly czas nie lubie wychodzic z domu. wychodze jak musze

Gość gość
mysle ze chyba juz z tego nie wyjde,tak bedzie lepiej. zniszczylam wszystko zawalilam studia,zerwalm z chlopakiem bo nie chcalam zeby poszedl ze mna na dno. chcialabym pojsc do pracy ale chyba nawet pracy sprzataczki nie bylabym warta.... czuje ze mam w srodku jakis syf i mam wrazenie ze ludzie to widza i maja ochote wymiotowac na moj widok nawet jak ladnie wygladam mam makijaz kolczyki to mysle ze ten syf i tak widac i ludzie z uprzejmosci sie powstrzymuja zeby nie zwymiotowac jak cos mowie tez mam wrazenie ze ten szf wzchodzi ze mnie ustami nawet mam wrazenie ze wymiotujecie czytajac to ech jestem p*****lnieta w dodatku czuje ze ktos chce mnie skrzywdzic

Gość gość
mnie wywalili z powodu takiej choroby na 4 roku z medycyny, stracilam przyjaciol, rodzina sie ode mnie odsunela a teraz jakos zyje. grunt to poszukac profesjonalnej pomocy

Gość gość
Strasznie się boję,naprawdę ktoś chce mnie zabić;(

Gość gość
współczuję ci. już lepiej jest być ślepym lub głuchym niz chorym psychicznie.