Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka dots

mamy zmieniają się na wiosnę :)

Polecane posty

Gość polka dots

hej :) zawsze nosiłam czarne włosy. farbowane u fryzjera, profesjonalnymi farbami. od września ściągam kolor... przedwczoraj poszłam na drugą kąpiel rozjaśniającą. planuję też ******może wieczorne bieganie? https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-a sh3/t1/1654346_724682984219135_244593664_n.jpg a Wy mamy, macie plany na zmiany? podzielcie się! :)

Gość gość
ja jedynie bede robic delikatne jasne pasemka,mam brazowe wlosy i chce je troszke rozjasnic ale nie cale tylko wlasnie jasnymi refleksjami,jasniejsze wlosy dodaja blasku kobiecie :) Odchudzac sie nie musze cwiczyc tak dla sportu nie chce mi sie :P Wlosy wystarcza hehe

Gość gość
jasniejsze refleksy :P a nie refleksje hehe Poprawka

Gość polka dots
włosy bardzo ważne, fajnie, że mamy starają się dbać o siebie :) ja też odchudzać się nie muszę, ale kondycja i jędrnośc szwankują...

Gość gość
No z kondycja u mnie tez krzywo,ale brak checi by zaczac cwiczyc,wystarczy,ze codziennie sie nalaze po syna do szkoly i z powrotem,a mam kawal drogi

Gość gość
fajnie by było:) ale poki co najwieksza ilosc tematow i komentow na kafeterii jest w dziale "ciaza, porod..." a nie "fitness..."zdrowie i uroda" czy "diety". niestety:)

Gość polka dots
jakiś czas temu założyłam na urodzie...ale nikt się nie odezwał:(

Gość gość
Ja chcę z ciemnego brązu zejść na ognisty kasztan.Ruda marchewka na moich włosach nie wyjdzie... Odchudzać jako tako się nie muszę ale ćwiczę bo chcę się pozbyć kilku cm w talii. Mam motywację - za 4 miesiące ślub :-)

Gość gość
tu tez nie licz na szał, tutaj mamuski maja inne problemy niz dbanie o sylwetke, zdrowie czy urode. nabluzgaj ana ktoras z forumowiczek, oskarz ze sie podszywa albo zapytaj, czy jestes w ciazy, wtedy bedziesz miala milion komentarzy:)

Gość polka dots
spoko. ja też mam problemy, finalnie wszystkie jesteśmy do siebie bardzo podobne..

Gość gość
włoski bardzo fajne też mi się takie marzą ale ja jestem strasznie "czarna" :) włosów nie farbowałam już kilkla ładnych lat bo jak raz zrobiłam pasemka to kolor nie załapał a jak fryzjerka dała jaśniejszy odcień to wyszły różowe!!! ;D Włosy narazie zapuszczam bo w czerwcu szykują sie 2 wesela, potem ostre cięcie:) Zresztą ja na co dzień jestem dość kolorowa ( ciemne włosy, śniada cera) więc nadrabiam strojem. Marzy mi się zrzucić jakieś 5 kg i pracuje nad tym ale zobaczymy:)

Gość gość
Mam zamiar wreszcie zacząć o siebie dbać, iść do fryzjera, bo już 100 lat nie byłam, ale tu bez rewolucji. Oprócz tego regularnie masować się rękawicą sizalową, wcierać balsami itd. I zacząć ćwiczyć skalpel z Chodakowską, bo planuje to już od dawna.

Gość gość
ile kosztuje takie rozjasnienie wlosow, fajne tez bym takie chciala

Gość gość
wlosy bez szalu :( zalezy jaka masz cere , dobrze by bylo gdybys pokazala twarz wtedy mozna by bylo ocenic czy kolor ladny a tak od tylu to wiesz co mozna.

Gość polka dots
za ściąganie koloru, czy tam rozjaśnianie (trwało to długo, łącznie z farbowaniem spędziłam u fryzjera 5h) + położenie farby, mycie, modelowanie zapłaciłam 290 pln. Włosy są w dobrej kondycji, kiedyś miałam podobny zabieg i włosy rozciągały się jak guma... Docelowo będzie jakiś zimny odcień blondu, cerę mam bladą, z piegami, oczy bardzo jasne, więc tragedii nie ma ;) w czarnych wyglądałam jak wampir :) odkładałam na ten zabieg dłuuugo, więc i tak z efektu się cieszę - zawsze to jakaś zmiana :)