Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bebilon: "Najlepsze jest mleko matki"

Polecane posty

Gość gość

Stoję dziś w sklepie i widzę pudełko bebilonu 1 z takim właśnie hasłem. "Najlepsze jest mleko matki" Z kolei w przychodni wisiał plakat Nestle z napisem "Nestle rekomenduje mleko matki jako najlepszy pokarm dla niemowląt" Skoro koncerny same przyznają, że ich produkty są ZASTĘPCZE, czemu matki uważają, że są lepsze niż naturalne?

Gość gość
a TY nie masz innych problemów, każdy karmi jak może

Gość gość
przyznają bo takie są regulacje prawne, maja taki obowiązek a nie z powodu wewnętrznej potrzeby uświadamiania klientek :D ale tępa jesteś :D

Gość gość
heh.. nieźle - zero świadomości co się dzieje w okół ciebie autorko. Producenci moga cię robić jak chcą.

Gość gość
No dobrze, ale są regulacje z jakiegoś powodu chyba? To nie to, że koncerny mnie "robią jak chcą", doskonale wiem jak działają, ale skoro muszą to przyznać to znaczy że mądrzejsi od was sprawdzili, że MM to średnia opcja.

Gość gość
och, wy naprawdę jesteście po prostu wsibskie i meeega wredne. Co was interesuje kto jak karmi?! Nie mogę tego pojąć. P.S. Karmiłam piersią.

Gość gość
gość No dobrze, ale są regulacje z jakiegoś powodu chyba? To nie to, że koncerny mnie "robią jak chcą", doskonale wiem jak działają, ale skoro muszą to przyznać to znaczy że mądrzejsi od was sprawdzili, że MM to średnia opcja. --- dokładnie tak

Gość gość
Podniecilas sie juz autorko?

Gość gość
myślę, że bardziej niż ty na pewno nie

Gość gość
to jak z fajkami. pisze na nich, że grozi rakiem a i tak idziesz do sklepu i kupujesz :D bynajmniej koncerny nie umieszczają tego napisu w celu reklamy i z własnej nieprzymuszonej woli :D

Gość gość
może ty kupujesz, bo ja nie mam ochoty na choroby i smród z własnej woli