Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanko do kobiet

Polecane posty

Gość gość

jakbyscie sie poczuły, gdyby wasz facet w waszej obecnosci, powiedział do starszego gościa/znajomego naszego/-obok stała jego córka/- powiedział " no co tam teściu?". powiedziałam mu ze to nie na miejscu i ze mnie osmiesza ale dla niego to nie problem.

Gość gość
up

odpuść sobie, rozdmuchiwanie błahostek i robienie z nich mega problemów niczemu nie służy.

Gość gość
no kurde, ale nie moze sie ugryźć w jęzor? co to za teksty?niech sobie takie wali ale nie przy mnie

Gość gość
Jak ta córka młodziutka tzn z 10 lat, to bym pomyślała głupi żarcik, a jak starsza dziewczyna to czułabym, ze mu się ona podoba i dlatego tak powiedział. Tak czy siak nie powinien tak gadać, bo to umniejsza Tobie a jak dla niego to nie problem to niech się ożeni z tamtą bo widać, że mu "tatuś" przypadł do gustu.

Gość gość
fiku mikuuu, od bagatelizowania takich błachostek się zaczyna, a skończy się na tym, że on będzie przy niej całował tamtą (oczywiście tak na żarty).

Gość tata dobra rada
Byle co zje,byle co powie,niektórzy tak mają.

Gość gość
no o to wlasnie chodzi. to nie 10latka, tylko 22latka.Nie toleruje taki tekstów i tez mu to powiedziałam. Takie zachowania powodują ze czuję sie mnie atrakcyjna a tak nie powinno byc. Mam byc wyjatkowa dla mojego faceta. Dodałam, ze ma zawsze drogę wolną i ja go na siłe trzymac czy tez ograniczac.

Gość gość
byle co zje, byle co powie- tak sobie tez czasami mysle ze jego ten temat dotyczy

Gość gość
faceci to tępaki niestety