Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ktoś

Brzydki nikomu niepotrzebny śmiec..po co tak żyć?

Polecane posty

Gość Brzydki ktoś

Po co?mam 24lata..jestem osoba o wrażliwej duszy kulturalną tolerancyjną potrafię używać innych słów od tych na k czy ch..a mimo to jestem zupełnie sam..bez przyjaciół nawet bo po co komu ktoś brzydki przecież to obciąćh..nie mam nawet z kim porozmawiać..o swoich problemach..o depresji i hektolitrach wyląnych łez..wszystko przez to że urodziłem się z taka twarza..brzydka..i już na samym starcie dla każdego!jestem istotą gorsza..przecież glupi niewierny pięknis zawsze ma kogoś bo jeśt taki słodki..śliczny..a miły brzydal..no miły ale weź przestan taki ble..nienawidzę za to siebie..tak bardzo pragnę jak inni akceptacji..odrobiny sympatii..miłości..tak..marzę o związku..o tym by patrzeć ukochanej osobie w oczy..i widzieć że ona mnie kocha..ale tj pisałem..marzę..bo to tylko osiągalne w marzeniach dla kogoś takiego jak ja..nie wiem po co o tym pisze przecież was pięknych guzik obchodzą rozterki brzydala na krawędzi życia..może po to..byście czasem pomyśleli..zanim znów ocenicię mniej atrakcyjna dziewczyne jako pasztet..czy chłopaka mojego pokroju jako potwór..bo wasze słowa mogą zabić

Gość gość
buahahaha, piszesz tak tylko by usprawidliwic twoje niepowodzenie u plc****eknej. Gdyby nie daj boze ktoras by sie odwazyla, pewnie zerznalbys ja i porzucil. Na szczescie dla kobiet jestes brzydki i nie musza sobie toba glowy zawracac.

Gość Brzydki ktoś
Unikam pięknych osób..i nigdy nie marzyłem o związku z atrakcyjna fizycznie kobieta..właśnie jesteś przedstawicielem tych myślących że brzydki znaczy gorszy..żałosne..

Gość kobiety dzisiaj patrza
tylko na wyglad

Gość gość
,,kobiety dzisiaj patrza tylko na wyglad" - a mężczyźni dawniej i dziś patrzą tylko na dobre serduszko i inteligencję kobiety.

Gość gość
mężczyzna nie musi być piękny, wystarczy że jest trochę ładniejszy od diabła mężczyzna powinien być męski, silny, dobrze zbudowany, mieć charakter i osobowość uroda nie ma nic do Twojej, Autorze, samotnosci, widocznie masz coś nie tak z psychiką, że nie przyciagasz uwagi płci przeciwnej, znam wielu brzydali, którzy mają udane związki i rodziny

Gość gość
Zgadzam sie z poprzednikiem. Mi sie tylko tacy podobaja, nie spotykałabym sie z kimś kto przypomina kena.

Gość gość
Nie oszukujmy się jak kobiety nie leca na wyglad to leca na kase i meskosc nie ma tu nic do rzeczy . Wiem ze nie jest łatwe takie zycie autorze mozemy sie wymienic namiarami jak chcesz i popisac jesli potrzebujesz z kims porozmawiać ,.