Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola z pola

Internet na miesiąc

Polecane posty

Gość ola z pola

Przyjeżdzam na urlop na miesiac i potrzebny jest mi internet, niby tam gdzie mieszkam jest wifi, ale wolę być niezależna. Mam od kilku lat numer telefonu w orange. Jak to działa, idę do nich i mówię, że chciałabym internet mobilny do komputera i dają mi klucz czy jak? Nie chcę umowy, chcę raz zapłacić i tyle. Ktoś coś poradzi. Dzięki

Gość gość
Z tą opcją internetu Polska jest jeszcze daleko w polu

mogę ci podsunać jedyny dla mnie pomysł, kupić kartę startową LYCAMOBILE POLSKA (5zł) tak sa przeróżne pakiety internetowe, przejrzyj sobie ich stronę, mam nadzieje ze pomogłam,

Gość ola z pola
Dzięki za odpowiedzi, nie wiedziałam, że Polska jest z tą opcją w polu :-). Mowidka, dzięki za wskazówkę, zaraz sobie sprawdzę. To działałoby na zasadzie, że mój telefon staje się modemem dla komputera? Internet będzie mi potrzebny do pracy i dlatego nie wystarczy mi taki w telefonie. Gdzie taką kartę Lycamobile mozna zakupić?

mogę ci podsunać jedyny dla mnie pomysł, kupić kartę startową LYCAMOBILE POLSKA (5zł) tak sa przeróżne pakiety internetowe, przejrzyj sobie ich stronę, mam nadzieje ze pomogłam,

Gość ola z pola
Sprawdziłam ofertę lycamobile i myśle, że znajdę coś dla siebie :-) Także dzięki. Gdzie taką kartę można kupić? W kiosku zwykłym?

Gość ola z pola
ok, dzięki, po przyjeżdzie odwiedzę żabkę :-) Pozdrawiam.

Gość Crowny
A przepraszam,czy używał ktoś już może internetu LTE z Vectry?