Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE CHCĘ MIEĆ JUZ CZARNYCH WŁOSÓW JAK ZEJŚĆ

Polecane posty

Gość gość

z tak mocnego pigmentu? Choć z natury mam bardzo ciemne włosy, to pofarbowałam je kiedyś całkiem na czarno, praktycznie różnicy nie było, wcześniej były naturalne takie jakby czarne z refleksami brązowymi..... I właśnie jak mieć jaśniejsze włosy? Oczywiście nie chodzi mi o blond, nie nie. Ale o jakiś średni brąz, znudziły mi się te czarne strasznie. Chciałabym się zobaczyć w jaśniejszym odcieniu. Nie farbowałam typowymi farbami tylko szamponem koloryzującym. Czy musiałabym użyć drastycznych metod, czyli fryzjer, utleniacze itd itd? Boje się, że włosy mi się popalą:(

Gość gość
Kup dekoloryzator, wlosy po nim pewnie wyjda rude, noi wtedy zrobisz sobie braz czy to co tam chcesz

Gość gość
A i dekoloryzator to n8e jest to samo co utleniacz, nie pali wlosow, a ijeszcze jedno, jak farbowalas dlugo to byc moze nie w6starczy jedna dekoloryzacjja tylko np 2 ale to zalezy

Gość gość
fryzjer stopniowo ściągnie i farbę ,więc będziesz przez jakiś czas chodzić z odbarwieniami w odcieniach jesieni ale nie spali ci włosów jak farbowałaś szamponami to dobrze ,bo nie mają amoniaku i nie niszczą nie wżerają się tak we włosy więc może dekoloryzacja być szybka i udana ale jednak proponuje fryzjera . Możesz też sama ściągnąć dekoloryzatorem jak chcesz i zaraz sobie położyć np szampon koloryzujący w aby zakryć troszkę gamę kolorów na włosach jaka ci wyjdzie po dekoloryzacji ,i potem znowu odczekać znowu kolor wyrównywać . Ja pierwszą dekoloryzacje robiłam sama ,wyszło super ,potem po paru latach fryzjer ,chodziłam z czerwono ,pomarańczowymi włosami aby nie dawać na nie farby ale przeżyłam ,potem znowu odbiło mi i na czarno to fryzjerka robiła mi pasemka aby stopniowo zdjąć farbę ale moje włosy były farbowane farbami ,farba była mocna wżarta w moje włosy ale się udało ,wyszło rewelacyjnie i teraz od tamtego czasu farbuje tylko brązami ,włosy wyglądają naturalniej .No i włosy wciąż mam .

Gość migottkaa
Dokladnie kup dekoloryzator nie zniszczy ci wlosow tylko chyba ciezko kupić Np w żadnym Rossmannie czy naturze nie widzialam. Ja kupilam L'Oréal i okazał się Oki

Gość gość
ja czarnych zrobilam pomaranczowo rude Fryzjer zrobił dekoloryzację, raz, potem nałożył farbę

Gość gość
też miałam ten problem, próbowałam sama ale efekty były kiepskie. Najlepiej iść do fryzjera. Teraz mam ładny brązik :)

Gość gość
posluchaj sobie piosenke "my slowianie" i doceniaj to co masz, i nie oszpecaj sie na sile po przez farbowanie, depilowanie brwi itp

Gość gość
niedawno,przechodziłam to samo ;) udało mi się,jestem mega happy,po 10 latach czarnych włosów.Kupiłam Uber hair remover,dodatkowo zrobiła 3 kąpiele rozjaśniające i mam włosy w kolorze brązowym ;) wejdź na forum wizaz,tam jest bardzo dużo wskazówek na temat dekoloryzacji i nie tylko ;) http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243662&page=15

Gość gość
gość z 8.27 ;) kupiłam kiedyś jeszcze dekoloryzator z Loreala nic kompletnie nie ruszył.

Gość gość
Ja musialam przejsc 4 dekoloryzacje no ale farbowalam farba i przerobilam sie na blondynke. Po dekoloryzacji mialam wlosy jak siano i kilka odcieni od rudego po zolte.po dwoch latach wrocilam do czarnych :)