Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosiłam faceta na kolację do siebie a on spękał

Polecane posty

Gość gość
Autorka chyba ze wstydu zniknęła

Gość gość
no, Donikova też :D

Gość gość
kolege z pracy na kolacje do siebie do domu .... buahahahaha bo byl grzeczny i niezobowiazujacy flirt w pracy lubi jak wiekszosc facetow :) facet w szoku musial byc, usmiechnal sie, puscil oczko a w zamian dostal zdesperowana babe z rozlozonymi nogami :D

Gość gość
Grzeczny niezobowiązujący flirt lubi większość facetów? Tylko pytanie po co? Żeby się dowartościować? Może to będzie nauczka dla tego faceta aby nie flirtować z innymi kobietami, bo kolo dowartoiwouje siebie krzywdząc przy tym innych. Ja np. nie lubię gdy ze mną flirtują koledzy z pracy, a w szczególności ci żonaci, u których to norma. Mam takiego jednego, który bez przerwy mnie uwodzi i ze mną flirtuje a żona siedzi w domu z 2 dzieci. Niech spieprza do żonki!

Gość gość
flirt to nie zwiazek, flirt to flirt, po wyjsciu z pracy kazdy zapomina i wraca do swojego zycia a mily flirt sprawia ze atmosfera w pracy jest przyjemniesza.

Gość gość
Nie rozumiem tego pospolitego ruszenia. autorka zaprosiła kolegę na kolację , kolega nie skorzystał i finito. nie ten to będzie następny. nie rozumiem co poniektórych piszących, ze to taki niby wielki wstyd i nie wiadomo co o niej powiedzą. tak samo nie rozumiem, jaki to wstyd że Alicja Donnikova straciła cnotę z facetem, który potem z nią zerwał. nie ten to będzie następny. może trzeba stąd wyciągnąć jakieś wnioski aby stosować półśrodki. nie wychodzić za bardzo przed szereg ale też nie czekać z dziewictwem na niewiadomo kogo. bo każdy facet może wziąć nogi za pas, czy zaprosisz go uprzejmie na kolacje czy tez podarujesz dziewictwo.

Gość gość
W robocie się pracuje a nie flirtuje.

Gość gość
Alicja Donnikova straciła cnotę z facetem, który potem z nią zerwał. --- to spotyka 99 % kobiet malo ktora kobieta wychodzi za maz za tego z ktorym stracila cnote. ale zeby nie odroznic niezobowiazujacego flirtu w pracy od powaznego starania sie o dziewczyne, to trzeba miec nasrane w glowie

Gość gość
W robocie się pracuje a nie flirtuje. --- widocznie pracujesz w fabryce na akkord, tam nie ma czasu na flirty, faktycznie :)

Gość gość
zeby czekać z cnotą wieki na tego jedynego i pisać ze kobieta powinna mieć tylko jednego partnera, po czym w zaskakującym tempie zmienić zdanie i oczerniać gościa , kotry zostawil nie przez cnote ale przez charakter to trzeba mieć tez co z garem. i wyskakiwać jeszcze ze sex z nim był beznadziejny wyladowujac swe frustracje to mowi samo za siebie

Gość gość
Donnikpva twierdzi ze nic na forum nie pisala o swoim zyciu osobistym, wiec skad te rewelacje ? daj linka to uwierze. bo jak na razie jestes goloslowna.

Gość gość
alka w pomarańczy nie rob z siebie wariata. pisalas bodajże jeszcze jako zelek a na miescie tez dużo gadalas. az zaduzo o tym o czym po prostu mowic kobiecie nie wypada.

Gość gość
jest mi przykro ale nie jestem alka :) po prostu bez dowodow w postaci linkow nie wierze ci, jakii zelek, to podaj linka do tego zelka :D na miescie mowilam ? na jakim miescie, ja nie mieszkam w polsce nawet :)

Gość gość
Ktos tu ma niezla faze. Ide po chrupki.

Gość gość
same sobie poszukajcie. na kafe stoi jak byk!!!! trochę wytrwalosci.

Gość gość
Stoi ci? To se głowke woda polej

Gość gość
"na miescie mowilam ? na jakim miescie, ja nie mieszkam w polsce nawet usmiech.gif" W innych krajach nie ma miast :)

Gość gość
lepiej mieć dystans i odrobine godności xxxx Jezu, to miłe zaproszenie na kolację jest poniżej godności? Boże, chroń mnie od kretynek-księżniczek.

Gość Z Klasssa
kretynka to jest ktoś, kto nie umie czytac ze zrozumieniem:-D Jak dla mnie, to możesz sobie zapraszać na kolacje kogo chcesz, menela, narkomana , debila - jak ci odmowi tego "milego " zaproszenia na kolacje , to nie zakładaj debilnych postow w Kafe. przelknij z godnoscia porazke i zamilcz. Lepiej być ksiezniczka niż debilka.

Gość Z Klasssa
Coz za błyskotliwość:-D niestey ty jesteś tylko debilka :-p

Gość gość
zamknac ryje debilki flirtujace z byle kim w pracy. jeszcze uwazaja ze to normalne i poprawia atmosfere! chyba c**e ci poprawia jak nawilgnie idiotko!

Gość gość
Dureń nie wie, że kobietom się nie odmawia. A mógłby sobie p******* po dobrym jedzonku. Nie wie co to jest prawdziwe życie.

Gość gość
Jedne maja tak jak Ty, a drugie tak, że im się na siłę wciskają, gdy ich nikt nie zaprasza.

Gość gość
facet powinien 10 x na obiad zaprosic zanim dziewczyna na kolacje ze sniadaniem zaprosi. niedlugo to zaczna te desperatki podstepem zaciagac do lozka pod pozorem malej naprawy w domu, zadnej ambicji.

Gość gość
wpisujcie ile macie lat kto jest za a kto przeciw :) za - 33 lata.

Gość gość
za - czym ? okresl.

Gość zety
Wiec kobiety odpowiedzcie mi (bo chce sie upewnic), mialem kolezanke(przynajmniej tak mialo byc), ktora wychodzila z roznymi propozycjami. A to mialem przyjechac w odwiedziny, a to na nocke. Problem jest ze to byla miejscowosc oddalona o ponad 100km, za to ja ja chcialem sie z nia spotkac w miejscowosci oddalonej o 25km od niej i ode mnie, to juz krecila nosem. WTF?

Gość zety
Zapomnialem dodac ze miejscowosc oddalona o ponad 100km to miejsce w ktorym ona mieszkala z dala od rodzicow. Zas ta blizsza mnie to jej rodzinna, problem w tym ze ona od miejsca zamieszkania i ja mielismy do tej wiekszej miejscowosci po 25-30km. Troche namieszalem, ale wole nie podawac szczegolow. Ogolnie to byla dziwna znajomosc.

Gość gość
nie chciala zeby rodzina ja zobaczyla ?

Gość zety
Problem w tym ze chwalila sie znajomoscia ze mna, rodzicom przyjaciolce i nie wiem komu jeszcze. Chcialem sie spotkac w miejscowosci pomiedzy nami, a na dluzsze wyjazdy nie mam czasu - pracuje. Co by nie mowic, to bylo dziwne ;p.