Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu mamy dzieci starszych niz rok BEZ CHRZTU

Polecane posty

Gość gość
jest gorączka świąteczna, komercyjny szał zakupów i konsumpcji i wolne w robocie i szkole- czaisz? więc w związku z tym łatwiej jest urządzić rodzinny jubel wtedy kiedy wszyscy zamiast np 20 listopada. proste? chyba proste. pewnie z 50 % społeczeństwa traktuje te święta laicko- jako okazję do zjazdu rodziny, obżarstwa i wypicia. ja nie mam choinki, rodzice też nie; jak pojawią się dzieci, to może będzie, bo dla nas to tylko problem z dekoracją i usuwaniem[wiadomo jak to jest..]. w święta jest zjazd rodziny i biesiada, ale nie zawsze, bo często wolimy narty. prezentów rzeczowych nie ma- odkąd wszystkie dzieci podorastały, ja dostaję zawsze od rodziców spory przelew w prezencie, młodzież szkolna dostaje kasę.

Gość gość
masakra. przeczytałam wątek bo moje też jest z tych niechrzczonych i jedno mi się nasunelo na mysl-ze nic juz nie skomentuje procz tego ze te najwiekszej wiary z tego tematu to zwykle szuje zlosliwe.szok.jestescie zaklamane i same o sobie dajecie swiadectwo

Gość polka dots
"gość taaa masz idealne życie dlatego siedzisz na kafe a nie spędzasz czas z najbliższymi, jasne, znamy już takie `szczęścia` ha ha " Ale nie mierz innych własną miarą, bejbe.. ;)