Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwac faceta okolo 30

Polecane posty

Gość gość

mam super przystojnego sasiada, chyba tez mu sie podobam, chcialabym go blizej poznac zaprzyjaznic sie a moze i cos wiecej. tylko nie wiem jak to zrobic bo nie chce to ja wychodzic pierwsza z inicjatywa

Gość gość
ja p*****le ,kafeteria przestaje juz zadziwac debilnymi pytaniami -jak poderwac 30 latka -jak sie zyje z facetem ryba -jacy sa szatyni jakby k****a na to jakas recepta byla,:D :o

Gość gość
chcesz to podejdz nie podejdziesz nie bedziesz miala proste

Gość gość
zapukaj i spytaj czy nie ma pożyczyć szklanki cukru. A potem zaproś go do siebie na ciastko z kremem :classic_cool:

Gość gość
nie chce go zapraszac chce zeby to on wyszedl z inicjatywa a nie ja

Gość gość
jak poderwać faceta okolo 30? czekać aż przejmie inicjatywę powodzenia :)

Gość gość
ja jestem duzo mlodsza, wiec ja jeszcze mam czas on chyba nie bardzo weic to on powinien wychodzic z inicjatywa. z reszta zawsze jest tak ze to facet wychodzi domnie z inicjatywa, nia mam wprawy w takich rzeczach, a on urzekl mnie wlasnie tym ze tylko sie usmiecha i ogranicza do przywitania sie lub zaczepienia w pralni,a wlasnie wszysy faceci od razu czegos ode mnie chca dlatego mysle sobie ze on moze jest inny niz wszyscy jakis bardzisj szarmancki i dzentelmen dlatego mnie interesuje ale jezeli to ja go zaprosze to tylko wyjdzie na to ze ja cos mam do niego i gopodrywam a nie chce zeby tak myslał

Gość gość
nie mam taty i mieszkam sama ;)

Gość gość
Lal dzien dobry mi powiedzial ,usmiechnal sie do mnie .Lal no co on chce .Napewno mnie podrywa .

Gość gość
Interesuje cię facet, ale nie chcesz nic zrobić, nie dać mu żadnego znaku, że chcesz go lepiej poznać? Myślenie kobiet nie przestanie mnie zdumiewać.

Gość gość
czyli nie chcesz go poderwac tylko chcesz zeby on cie poderwal no to sobie czekaj powodzenia :classic_cool:

Gość gość
chce mu dac znac ale nie w taki sposob ze od razu zapraszam go do domu! nie jestem latwa i nie chce zeby tak sobie o nie myslał a tak pomysli napewno jezeli go zaprosze na kawe, ciasto i czy inna pierdołe

Gość gość
mnie tez to rozwalilo zalozyla temat "jak poderwac faceta" a pozniej pisze ze ona nie chce wychodzic z zadna inicjatywa tylko chce zeby on ja poderwal ktos cos k***a z tego rozumie? zapisz sie na kurs czarow to moze uda ci sie go poderwac tak ze rzucisz na niego czar i on cie poderwie lol

Gość gość
" chyba tez mu sie podobam" gdybyś mu się podobała umówiłby się z Tobą tyle w temacie

Gość gość
gupia p**do,facet jest grzeczny ,kulturalny,dlatego mowi czesc i sie usmiecha natomiast ty sie gosciowi nie podobasz,dlatego nie robi kroku dalej :D

Gość gość
Nie no, nie przesadzajmy, dziewczyna może mu się podobać, ale kto powiedział, że facet zrobi od razu pierwszy krok. Może być nieśmiały, może nie chcieć wiązać się z dużo młodszą dziewczyną, może uznać, że ona nie jest zainteresowana itd itp. Jak laska nie zaryzykuje, to się nie przekona.

Gość gość
widze jak on na mnie patrzy i to nie jest zwykle patrzenie sie, on ma okolo 28-30 lat ja mam 24 , i to nie jest zaden gowniarz, popsrtu normalny orawdziwy facet , i przde wszystkim bardzo kuturalny facet, dlatego i ja nie chce zachowywac sie jak 16 latka i od razu go zapraszac gdzies. nie wiem moze cos zagadac zaczepic, poradzic sie czegos, tylko brakuje mi odwagii do tej pierwszej rozmowy

Gość gość
.