Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odczynic urok rzucony na dziecko

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich ktorzy zechcieli przeczytac moj watek. wiem, ze wielu osobom temat moze wyda sie smieszny ale ja w rzucanie urokow wierze i bylabym wdzieczna osobom, ktore maja inne zdanie o nie wypowiadanje sie. otozmam problem. moja coreczka ostatnio stala sie bardzo nerwowa. wieczory sa koszmarne.ddziecko jest najedzone, ma sucha pielusze i caly czas placze. minely dwie noce a ja jestem wykonczona bo nie wiem jak jej pomoc. dziwnym zbiegiem okolicznosci zaczelo sie to od kiedy pewna kobieta, ktora delikatnie mowiac nie przepada za mna, zagladala mi do wozka. tamtego wieczoru dziecko krzyczalo w nieboglosy a ja nie wiedzialam co moge zrobic. nie koglam patrzec jak cierpi, a nic jej moim zdaniem nie bolalo. wiecie moze jak zdjac urok rzucony na niemowle?wiem, ze wiele osob w to wierzy

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
Ostrożeń warzywny (czarcie żebro) - to jest ziele odczyniające uroki. Poszukaj w necie, jest parę stronek na ten temat.

Gość gość
podobno trzeba nad dzieckiem jajko przelać ale jak to dokładnie jest to nie wiem.

Gość gość
wysmaruj się kupą, ale tak od stóp do głów. Spluń trzykrotnie przez lewe ramię i wypij świeżego moczu, ale własnego. Nie dziękuj 🖐️

Gość gość
Moja ciocia mi tak robiła jak mała bylam bo też płakałam całymi nocami i ona zrobiła jakoś tak że przetarła mi oczy swoją ślina i pod poduszkę mi dała coś czerwonego po tym jak ręką odjął podobno

Gość gość
google nie gryzie

Gość gość
ależ mi się te rady podobają :D :D :D , rewelacja

Gość gość
cos w tym jest, moja siostrzenica zaczela siniec i przestała na chwile oddychac jak do wózka zajrzała kolezanka babci. Wredna osoba, która chciała zostać babcia ale jej córka nie zachodziła w ciążę.

Gość gość
dziekuje za rady. naprawde nie moge patrzec jak malutka placze, az serce peka z bezsilnosci. mama mi mowila zeby polizac dziecku czolko, zrobilam to i mam nadzieje, ze pomoze.

Gość gość
Niech ksiądz się nad nim pomodli, a Wy idźcie do spowiedzi, zwróćcie się do Boga.

Gość gość
Nie wiem dokładnie jak to sie robiło ale trzy razy zlizujesz urok z czoła dziecka i za każdym razem spluwasz. A na przyszlosc niech dziecko ma ubrane cos na lewa strone.

Gość gość
Szok, ze w 21 wieku jeszcze ktoś wierzy w uroki! Kretynizm totalny. I usprawiedliwienie dla właśnie niej pasywności. Zamiast posszukać informacji, pójść do lekarza, po obserwować małą to się czeka na magiczne sztuczki, które wszystko załatwia bez wysiłku.

Gość gość
mala ma 6 tygodni, karmiona tylko piersia. ja raczej trzymam diete zeby jej nic nie szkodzilo. po kazdym piciu odbija jej sie, brzuszek ma miekki, nozek nie podkurcza wiec nie wiem czy to kolki. polozna przychodzi i dziecko jest zdrowe, na kontroli u lekarza tez bylismy

Gość gość
Uroki były, są i będą.

Gość gość
Pośliń czoło 3 razy i spluń. Za pierwszym powiedz - na dziada, za drugim - na babę za trzeci - na wiatr. Też się z tego śmiałam, ale jak przeżyłam to uwierzyłam.

Gość gość
hehe a co jak sie uroku nie zdejmie? Boicie sie jakiejsc zlej sily co mocy nie macie? trzeba smialo i agresywnie a nie sie bac

Gość gość
ile ma dziecko? moze jej zeby idą? Moze ma kolkę jelitowa, która mogą miec tez starsze dzieci ...nie tylko kilkumiesięczne....

Gość gość
a moze to dziecko płacze bo ma za duzo bodźców?Zeby jak widze nie wchodza w gre bo doczytałam ile ma .

Gość gość
cudowne pogańskie rady:D i niech mi nikt nie bredzi, że to chrześcijański kraj......:D :D :D

Gość gość
popluj jej używany kaftanik na lewej stronie i przetrzyj jej buzię/zatocz 3 razy koło/ następnym razem jak będziesz wychodzic na spacer,zawiąż czerwoną wstązeczkę na rączce,jest podatna na uroki

Gość To wcale nie jest śmieszne
Coś w tym jest! W tej sytuacji trzeba pryskać śliną na czoło dziecka kilka razy i przetrzeć ścierką.Podobno pomaga mówiąc słowa "Na psa urok"!Dla niektórych to śmieszne, ale taka jest prawda.Są osoby ze maja parszywy i przenikliwy wzrok że doprowadzają dziecko do bólu głowy!

Gość gość
Rany boskie,jakie zacofanie! Jakie zabobony jak ze sredniowiecza. I nawet nie zdajecie sobie sprawy z własnego zacofania!!!

Gość gość
moze i dla wielu osob jest to smieszne ale na wstepie prosilam o osoby nie wierzace o nie wypowiadanie sie. ja wierze w uroki i zlozyczenie innym, ze potrzykroc wraca. mala ma 6 tygodni wiec watpie zeby to byly zabki, brzuszek wydaje mi sie, ze tez ja nie boli. jest zdrowa, bylismy na kontroli. co do ostatniego komentarza na temat bakterii. pierwsze co jak polozyli mi mala po cc to kazali dac buzi w usta.zawsze bylam przeciwniczka calowania dzieci w usta ale skoro w szpitalu kazali to to zrobilam wiec miala kontakt z bakteriami i nic jej nie jest, a poza tym dziecka nie mozna wychowywac w sterylnych warunkach

Gość gość
Posmaruj jej czło krwią miiesięczną w czasie pełni ksiezyca, pomoze na 100 i nastąpi odbicie uroku :)

Gość gość
Powiem więcej: to ty jesteś niewierząca skoro wierzysz w jakieś złe moce. Taka osoba nie jest w stanie zaufać Bogu. A w dodatku hipokrytka

Gość Wielebny Xsiądz Egzorcysta
Sprawa jest poważna . To nie urok .Myślę ,że to Belzebub Władca Much opętał dziecko .

Gość gość
:D

Gość gość
Niestety jest coś takiego że niektórzy ludzie mają "złe oczy" czasem nawet sami o tym nie wiedzą. Póki dziecko jest małe to niech ma zawsze coś czerwonego najlepiej wstążkę. Najlepiej i najpewniej to jeżeli chodzi o zdejmowanie uroków zorientuj się na Podlasiu w tych rejonach najbardziej ludzie wierzą w takie rzeczy. Możesz jeszcze znaleźć jakąś b.d. Cygankę która odczyni taki urok. Pozdrawiam.