Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudno tu macie!

Polecane posty

Gość gość
:D to pucha jednak postoi następne x lat na kredensie? :D ojjj cóż lepsze? ciągłe życie w nieświadomości, czy też poznanie prawdy choćby "zabójczą" być miała?

Gość gość
lepsza kuchnia z kredensem, a na nim puszka :P tylko kucharz ze mnie żaden i co będzie jak sam pasztet wyjdzie? :D

Gość gość
:D jeśli wyjdzie sam pasztet to znaczy, że pecha pieruńskiego miałeś. Bo rzadko kiedy pasztet jest tylko pasztetem, przeważnie kryje w sobie wysublimowane smaczki ;) Zależy od degustatora :P ;)

Gość gość
nie znam się, smakoszem nie jestem :):classic_cool: producent pożądny, zaufaniem darze :D tylko w kuchni nie robię i co jak mi pasztet z chleba spadnie? :(:D

Gość gość
Producenta dane ukryte ze względu na możliwość wyłudzenia tajemnicy produkcji, tylko pseudonimy :D A jeśli C***asztet z chlebka spadnie, to znaczy, żeś pierdoła :D:P

Gość gość
toż mówię przecie, kucharzem nie jestem :D apetyt mi doskwiera, smaka mam ;) choć z natury niejadek jestem :P:classic_cool: a puszka już stoi i stoi na tym kredensie i kusi :classic_cool: dostać nie mogę :( mogła by chociaż przyturlać się trochę, nożem bym otworzył :P ale nie ma łatwo, nie dość że nagimnastykować się muszę to i pewnie nożem się skaleczę :):D Dobranoc.

Gość gość
Podmucham, plasterek się naklei i nie będzie bolało ;) A im więcej kusi, tym smaczniejsza się okazać może :D Dobranoc ;)