Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynikanorma

zawsze coś wymyśla

Polecane posty

Gość martynikanorma

znamy się od dłuższego czasu i ciągle mój facet coś wymysla na nasze spotkania,a to podjedzie maluchem pod pracę do mnie,a to nagle w weekend podjeżdża rano pod dom i okazuje się,że wracam dopiero w poniedziałek wprost do pracy,bo ...polecieliśmy sobie do Lizbony,ot tak ,fakt,że zawsze mam ok 15 minut na spakowanie się.Jego pomysły to nie tylko to,ale w tym wszystkim jest pewna sprawa,ja nie mam takiej fantazji,głupio mi ,że on tak dla mnie szaleje,doceniam to,ale dziwnie się czuję z tym. Ostatnio zostawił swoje auto mojemu tacie gdy ojca się zepsuło,tacie było dziwnie,ale mój facet tylko powiedział ze smiechem "tato ;) ja ci auto ,ty mi córkę "i tym rozbroił tatę ,wszystko w żarcie. Nie męczy mnie to mocno,ale ....czuje sie zbyt rozpieszczana ,a zawsze mnie krótko trzymano. Nie mam już nascie lat,prawie 30 i tak poważniej patrzę na starania mojego chłopaka,partnera,wiem ,że mu zalezy i rzuciłby róże pod nogi .Tak sobie piszę,nie wiem po co

Gość martynikanorma
zapomniałam z tym maluchem,jeździ nowoczesnym autem,po prostu chciał mi zrobić przyjemność ,bo kiedyś mu opowiadałam ,że byłam na wczasach maluchem z rodziną i nie wiem jak się zmieściliśmy ,więc on wypożyczył od kolegi takie cudo i ...dziwnie w nim wygladał ,zwłaszcza ze na co dzień jeździ duuuzo poważniejszym autem :),a sam ma ponad 190 cm

Gość gość
naprawde Twoja historia była urocza i mi sie podobala dopoki nie dopisalas drugiej czesci pusta materialisto badum tss