Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile julek znacie

Polecane posty

Gość gość

w rodzinie nie mamy, ale pewnie komuś sie usra w glowie i tak da. ja znam policzę:7

Gość gość
Zero, dziecko 8 lat

Gość gość
Wsrod znajomych dzieci i rodziny mamy 4. Ale nie mamy zbyt duzo znajomych zdziecmi

Gość gość
W rodzinie jedną, a wśród takich dalszych znajomych dzieci i młodsze rodzeństwo to aż nie zliczę

Gość gość
moja kolezanka ma julke i jej brat tez. dziewczynki mieszkaja w jednym domu:O

Gość gość
osobiście znam 3 Julki. W grupie przedszkolnej synka są kolejne 3 i koleżanka ma córkę o tym imieniu, której jednak nigdy na oczy nie widziałam. Więc w moim niedalekim otoczeniu jest 7 Julek. Osobiście znam też 4 Maje, a popularność tego imienia chyba nie maleje, więc pewnie będzie ich więcej.

Gość gość
w klasie mojego syna 5 Julek .rocznik 2004 ale to nie znaczenia bo we wcześniejszych rocznikach i później też były te imiona ma mam sąsiadkę co ma Julkę 14 latkę a ,kuzynka ma Julkę 5 latkę koleżanka córkę 2 mies ,

Gość gość
w rodzinie jedna,w klasie córki 2 i tyle ;)

Gość gość
Żadnej

Gość gość
i mimo tego ze jest juz ich tyle to imie to nadal daja.

Gość gość
Ja mam na imie Kasia i w podstawowce mialam w klasie 3 kolezanki o tym imieniu. Jesli pijesz do nadmiernej popularnosci imienia Julia lub braku oryginalnosci przy wyborze, to wiedz, ze lepsze takie imie niz jakies wydumane, z ktorym potem czlowiek musi zyc.

Gość gość
Ja mam na imie Julka mam 29 lat i nie znam zadnej innej Julii

Gość poli31
znam 4 julie...3 dzieci i jedna dorosła

Gość Ola____
Kilka Julek (lekko licząc cztery), kilka Zuz (też ze cztery), kilka Nikoli (na szczęście nie wiem, kojarzę ze dwie sztuki)... Ogólnie zastanawiam się co mają w głowie ludzie którzy mimo to nazwą tak kolejną dziewczynkę.

Gość gość
znam jedna dosrosla Julie, dwie nastolatki i jedna 10-latke czyli 4, wiecej znam Ani czy Kasi:) Julia to piękne imie wiec sie nie dziwie, ze jest tak popularne, jest takie delikatne i dziewczęce.

Gość gość
Ja mam na imię Julia, 33 lata- to imię chyba jakoś specjalnie nie traci na swojej popularności, ma jednak etapy kiedy następuję na nie boom. W klasie miałam 3 Kasie- znam je do dzisiaj i nie zauważyłam, żeby przeżywały jakąś traumę w związku z tym, że mają/miały bardzo popularne imię...:)

Gość gość
w podstawowce w klasie 1/3 dziewczyn to byly basie druga 1/3 anie a 3 1/3 to byly inne imiona. w lo mialam 4 kasie, 3 anie, 3 basie i 2 asie a na studiach duzo kasi i agnieszek, jakos nikt nie przezywal, ze ma na imie kasia