Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem, że w Warszawie są setki mieszkań do wynajęcia na doby i godziny

Polecane posty

Gość gość

To chyba oferty dla *****czy :( Apartamenty na doby, a wiekszosc ma nawet opcje na 2-3 godziny, zeby w******* jakas lale i spadac :O Tez bym tak chcial, podrywac na miescie, bara bara na godzinke i isc dalej

Gość gość
pomyślałabym raczej że dla studentów zaocznych

Gość gość
przez 2-3 godziny chyba zaoczny student się nie wyśpi

Gość młodawawa
to student,da rade i przez godzine się przespać ;d;d;

Gość gość
przeciez kazdy wie, ze te mieszkania są dla prostytutek i zaliczaczy klubowych ;) moj znajomy wynajmowal kiedys mieszkanie po swojej babce, odmalowal, odnowil, wstawl dobre lozko, wanne i kosił kase, nie bylo problemow, wiekszosc jego gosci to byly pary, facet i laska ;) wiadomo o co chodzi

Gość gość
czyli Warszawa to miasto k***wstwa i sutenerów

Gość gość
W kazdym duzym miescie są takie mieszkania

Gość gość
wynajmuje się tego typu mieszkania dla turystów, osób przybywających na konferencje itd dla potencjalnego klienta jest to tańszy koszt niż pokój w hotelu dość często np podczas targów jest brak miejsc w hotelach dla osób wynajmujących to też lepszy interes niż wynajem dla studentów czy młodych na m-ce czy lata

Gość Toma06
Mieszkania do wynajęcia na doby (apartamenty) są praktycznie w każdym większym mieście. Sama czasem rezerwuję takie apartamenty na luxapart24.pl, np. jak wyjeżdżam na weekend z rodziną. O mieszkaniach na godziny nie słyszałam...

Toma06 ma racje, również zdarza mi się wynajmować mieszkanie na dobę, lub dwie na przykład jak jadę na konferencje :> Tylko że ja akurat korzystam z BookApart.

Gość MariaAnnaa
Z tymi sutenerami to same bzdury. Wielokrotnie korzystałam z wynajmu mieszkań na doby w różnych miastach w Polsce i nigdy nie miałam nawet takich skojarzeń, jeździłam służbowo. Niektóre mieszkania były lepsze inne gorsze, ale i tak sądze, że to fajniejsza opcja niż hotel.