Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobilam mezowi kolacje na dzien mezczyzn a on mi awanture...

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam specjalnie wcxesmiej jego ulubione danie, schlodzilam dobre piwko. zanim wrocilismy do domu musielismy pojechac po zlozyc reklsmacje w sklepie bo dzos oststni dzien ten zobaczyl tableta za ponad 1000 zl i wezmy na raty! juz teraz. mowie mu ze za kilka mies skonczymy splacac tv to sie pomysli to nie jest art pierwsxej potrzeby. to walnal focha. mowie zeby nie psul lsdnego dnia itd ze zrobilam dobra kolAcje piwko jest... a on ze pozno juz i tak, on chce tylko spac i foch rece opadaja. co za gowniarz

Gość gość
z kim ty sie ozenilas? czy on ma 15 lat? i po co mu ten tablet za 1000. przeciez mozna cos tanszego znalezc

Gość gość
a ostatnio bylo miedzy nami calkiem ok. wlasnie mu tlumaczylam ze to zachowanie nastolatka a nie doroslego faceta. ale ten foch i juz. on by najchetniej kupowal najlepsze gadzety mimo ze nas nie stac. a jak zobaczy jakas promocje naprawde korzystna to znajduje milion powodow dla ktorych konieczmie musielibysmy to miec. ja ma fanaberie mowie nie i jest obraza dzis mi tymbardziej przykro bo z radoscia szykowalam kolacje :( no i seksu nie bedzie echhh

Gość mariettaaaa
no rzeczywiście widać zachowuje się jak dzieciak, dobrze że Ty masz sporo rozsądku i potrafisz myśleć. Swoją drogą trochę współczuję bo on się chyba raczej już nie zmieni...

Gość StaraMauuupa
jedz to, wypij piwko i w łóżku zrób sobie głośną palcówkę :P Powinno podziałać

Gość gość
no i co ja mam sie teraz tez obrazic, nie odzywac? jest mi po prostu smutno. tyle starania a za to mam tylko fochy. z*******ego tableta za tysiac zl. wkurzylam sie tez bo prosto ze sklepu pojechalismy do domu, nie dal mi wstapic do apteki po apap a od rana boli mnie reka po zabiegu, mowilam mu. czasami naprawde mam ochote go spakowac i wyslac do mamusi zeby docenil co ma

Gość Szymuś Szymuś
Haha jaki dureń, przedkładać jakieś zabawki nad dobre jedzenie.

Gość gość
ty jestes p**********a czy co? Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy.

Gość gość
no nic, polozylam sie do lozka i leze dretwa. odechciewa mi sie czegokolwiek.

Gość 779
Ahhh a ja mam taką kobietę więc cie rozumiem rece opadają czasami myślę czemu js nie mam takiej kobiety jak ty

Gość gość
779 to przyjedz do mnie na steka, pieczone ziemniaczki i salatke plus zimnego heinekena ;) mozr wtedy maz przestanie walic focha.

Gość 977
O rany stek mój ulubiony ahhh zaraz wpadam :) a jak zabiorę sie za piwo to on napewno sie obudzi ja bym mial gdzieś tablet gdyby kobieta mi zrobiła cos od serca i do tego jeszcze by chciała dobrego sexu ahh naprawdę mam chyba życiowego pecha heh

Gość Taki_jeden_964
Spoko, już coraz więcej wiem o co się małżeństwa w życiu kłócą.

Gość gość
no coz niektorzy maja tego pecha, ze partnerzy ich nie doceniaja. to do d**y bo ja mam taka wewnetrzna potrzebe zeby sie dla niego starac, zeby sie cieszyl. a on kompletnie ma to gdzies. coz, piwo sie nie zepsuje a steki perfidnie przerobie jutro na obiad na jakis sos z drobno pokrojonymi kawalkami. szkoda......

Gość 977
No wlasnie mam to samo mnie to tez wnerwia jak sie nie docenia przecież nie bylo by milej a dopiero jak sie cos straci to sie docenia a szkoda wiesz czasami sie zastanawiam ze takie zachowanie wychodzi z braku miłości no i po części chorego charakteru

Gość 977
No i sxkoda tego steku oj szkoda aż mnie serce boli :)

Gość Taki_jeden_964
Obraził się jak dziecko ale obiad zeżarł. :) Niech się cieszy że ma dobrą żonę. Przynajmniej z opisu sytuacji tak wynika. No i troszkę rozrzutny.