Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasza cipka tez śmierdzi?

Polecane posty

Gość gość
gość jakbyś sie myła brudasko to by ci tam nie capiło .... a pani życzymy przewlekłej infekcji, to sie moze kultury nauczyoczko.gif x ja żadnej infekcji nie mialam i ni będe mieć bo dbam o higiene i sie myje, z infekcjami mają problemy brudaski które regularnie peezd nie myją Dobrze, poznaliśmy już Twoje zdanie...W sumie każdy ma prawo uważać co chce a ja nie zamierzam się przejmować bo napisałam to żeby się poradzić a nie zawracać sobie głowę takimi durnymi bździągwami jak Ty :) Pozdrawiam.

Gość gość
zapomniałam dopisać , że środkowym palcem ;)

Gość gość
dziewczyno nie kupuj żadnych maśći jak tu ci radzi jakis typ z doopy do ust , tylko idz odrazu do gina , ja też tak miałam.Niesłuchaj głupka,bo to chyba gej

Gość gość
Tylko że ja nie chcę iść jeszcze do ginekologa i wolę najpierw spróbować z tą maścią...A to , że obrażasz i wyzywasz kogoś kto poleca maść świadczy tylko i wyłącznie o tobie.

Zresztą mi się wydaje , że jak po całym dniu jakiś tam delikatny zapach można wyczuć to jest to normalne , tymbardziej jak jest się jakoś akywnym. Nie wierzę w te wypowiedzi czyścioszek , że po całym dniu wogóle nie czuć cipki

Gość najpierw się stwierdza
chorobę a potem leczy jak ona nie wie co to jest to niech się wymyje i idzie do lekarza

Gość gościówaaaa
Zgłosiłam Cię , mimo że mnie rozśmieszyła Twoja głupota :D A może jest ginekologiem skąd wiesz? Ale najpewniej usłyszał o tym leku w jakiejś reklamie , zresztą ch***j Cie to powinno obchodzić...Opanuj się dziewczyno.

Haha nie , nie nie jestem pedałem, a maść fakt kiedyś kupiłem , myślałem że coś złapałem od panienki na baletach , na szczęście na strachu się skończyło

Gość gość
jakby się z byle kim nie ******* to by grzybicy nie miała;)

Gość gościówaaaa
to jest zwykła maść nie jest jakiś antybiotyk silny czy coś więc nie tragizujcie.

Gość gościówaaaa
o to chodzi że jestem dziewicą...I się z nikim nie ********** Ale żeby się od kogoś zarazić to też ktoś musi mieć to wcześniej i to niekoniecznie z ********.Zresztą dajcie już sobie spokój ;)

Gość gościówaaaa
zresztą widziałam teraz na forum wizażu wątek odnośnie infekcji intymnych.I widzę że to naprawdę popularny problem jak grypa...

Gość gość
spróbuj podmywać się płynami do higieny intymnej i rumiankiem.

Gość gościówaaaa
tak stosuję takie płyny na razie ciągle przeciwbakteryjny , spróbuję przeciwgrzybiczny i Lactacyd ;)

Gość gość
lactacyd to bardzo kiepski płyn i strasznie perfumowany=podrażnia

Gość gość
ci/pa to otwarta dziura w ciele, ciągle tam coś wlatuje, co może zaszkodzić. Kąpiąc się w basenie można coś złapać.

Gość gość
Radzę przełamać poczucie wstydu i iść do ginekologa. Popytaj koleżanek, może któraś mogłaby polecić ci lekarza z delikatnym podejściem do pacjentów.

Gość gość
To naturalne, że 'śmierdzi'. Cipka ma taki zapach. Ma pachnieć cipką.

Gość gość
Nie jest to zapach odrażający, wręcz przeciwnie mnie podnieca jako mężczyznę. Po prostu cipka ma swój własny zapach. Miałem różne kobiety, młode, starsze i trudno powiedzieć by pachniały tam na dole fiołkami.

Gość gość
te szmaciane cípy walą zdechłymi rybami, bo tam z 1000 fiutów arabów i ciapatych zaglądało, i grzybica, HIV i inne gòwno tam pływa, to i smród na kilometry

Gość ghjt
I co, przestało ci po tych kilku latach walić z pomiędzy kopyt? masz chłopa? zrobił c***atelachę?

Gość Gin

Czytałem, że użycie "Kreta" doskonale się sprawdza. Trzeba wsypać do cipki trochę tego specyfiku i odczekać kilkanaście minut. Później trzeba wykonać irygację pochwy. Skuteczne na 100 %.

Gość Kolo. Manolo

Ej, dalej śmierdziuchy jeebie wam z tych pi. ździsk???