Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romana rtt

Powiedział wam ktoś kiedyś, jestes "brzydka"...?LubZnacieKogosKtoCiagleOcenia?

Polecane posty

Gość gość
A co jak patrza sie i mówia przykre rzeczy ? To przeciez wcale nie musi oznaczac ze się podoba ta osoba ale jak chcecie to uwazajcie tak . Ja juz sie poznałam na ludziach ze lubia sie nabijac z innych albo głupie spojrzenia dawac . Kiedys tez myslalam ze jak sie ogladaja to dlatego ze im ktos wpadnie w oko .

Gość gość
To jak to jest? Za mna sie czasem ogladaja, kiedys jeden chlopak mie wiedzial gdzie podziac wzrok i wlosy az poprawial i wiem w stu procentach ze mnie to sie tyczylo. Uwazam sie za przecietna, zeby nie powiedziec ze mocno

Gość gość
Jak poprawiał włosy to się spodobałas .

Gość gość
Pierwsze co lecą do ładnych, jak brzydkiej się jeden chętny do ******** trafi to dobrze... ;) więc nie jest z tobą źle. Tylko cham by ci tak powiedział.

Gość gość
I on nie robil tego jawnie tak. A kiedys kolo do mnie i kolegi skad wzial taka ladna laske. Niby nie kpiaco ale serio nie wiem czym sie tu byloby tak zachwycac. Moze to moja charyzma hah

Gość gość
No było ich kilka czasami nawet grupo po 40 sie zdarzaja . Wiec to nie tylko 12 13 letni chłopacy .

Gość gość
Ja rozumiem nawet ak nie zbyt piekny komentuje mój brak urody , wkońcu to zalerzy od inteligenji ale jak jakis powazny człowiek no to juz na prawdę to jest zastanawiajace .

Gość gość
Brzydkie wybieraja się na końcu, to towar dla desperatów i brzydali, nikt im nic miłego nie mówi, więc zawsze brzydalom współczuję ;)

Gość gość
Czasami mówia miłe rzeczy ale i tak nie wiadomo kiedy to szczere a kiedy nie . A Ty czemu jestes taka pewna siebie ze patrza sie bo im sie podobasz ?

Gość gość
To ze ktos jest brzydki to nie jego wina nie miakt na to wplywu, taki sie urodzil. Czasem mam wrażenie ze ludzie o tym zapominają i piszą o urodzie ludzi tak jakby byli nieudacznikami ktorzy przegrali w kolejce o ladną buźkę. a ładnych szanują, jakby uroda była ich zasługą i własnym sukcesem

Gość gość
Niestety ludzi ładnych traktuja jako lepszych , nawet jak maja gorsze charaktery . A brzydka ? Nawet jak ma super charakter to i tak ludzie beda ja ignorowac zawsze zimna lalka wygra i jej ludzie sie kłaniaja itp .

Gość gość
Miałam 20 przystojnych facetów na poziomie, brzydulo, dlatego :D i ciągle słyszę, że jestem ładna itp. Itd. Faceci ciągle się na mnie patrzą, fajna sprawa. Tobie ktoś to mówi? Jak ktoś jest ładny to mówię, jak nie to nie, ale ja się znam. Raz mnie brzydka koleżanka zapytała czy jest ładna czy nie, to powiedziałam, że jest przeciętna, nie chciałam być chamska, wiadomo, ale z tego co wiem to nikt jej nie zaczepia i się nie ogląda. Może być też tak, że dziewczyny cię nie lubią bo masz kobiece kształty lub interesującą twarz, ale to inny temat.

Gość joeey
Mi w podstawówce typ z klasy powiedział ze jestem najbrzydsza z całej klasy... A co z tego wyniklo- zaburzenia odżywiania .ciągle zmiany swojego wyglądu .bardzo niska samoocena . zamkniecie sie w sobie.robienie z siebie lachy na sile ... Mam 25 lat a ciągle się z tym wszystkim zmagam ...i chodź ten SA. Typ chciał ze mną być w dorosłości już i raczej nie mogłam nazekac na brak powodzenia to jednak takie słowa potrafią zatruć cale życie dlatego nie mowcie takich rzeczy innym zeyb nie niszczyło to ich zycia

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Miałam 20 przystojnych facetów na poziomie, brzydulo, dlatego smiech.gif i ciągle słyszę, że jestem ładna itp. Itd. Faceci ciągle się na mnie patrzą, fajna sprawa. Tobie ktoś to mówi? Jak ktoś jest ładny to mówię, jak nie to nie, ale ja się znam. Raz mnie brzydka koleżanka zapytała czy jest ładna czy nie, to powiedziałam, że jest przeciętna, nie chciałam być chamska, wiadomo, ale z tego co wiem to nikt jej nie zaczepia i się nie ogląda. Może być też tak, że dziewczyny cię nie lubią bo masz kobiece kształty lub interesującą twarz, ale to inny temat. A ja miałam 50 paszczurze ********

Gość gość
Jak mówi dziewczyna ze jestes brzydka to znaczy ze jestes ludzie bohja sie podskakiwac atrakcjnym nawet z zasdrosci pręczej by Cie obgadała za plecami , drogo autorko skoro faceci Cie nie zaczepiaja tylko sie patrza to znaczy ze takiego paszkwila jeszcze nie widzieli a do tej kobiety ktora miała 20 facetów pewnie na 1 noc i jak sie rano obudzili to nie pamietali nawet jakim cudem sie znależli z nia w łóżku hehe . Kobiety to kretynki mysla ze jak faceci sie ogladaja to sa piekne a to g***o prawda , dla jednym bedziecie a dla innych paszczurami . Jak nikt autorki nie zagaduje a tylko się patrza to znaczy ze jest tak brzydka ze nie da sie nawet koło niej przejsc obojetnie .

Gość gość
Ale piekny gosciu sie odezwal :)

Gość Haneczkaaaa
Autorko Nie ma na świecie brzydkich ludzi. Są tylko błene lub właściwe mutacje genetyczne, które kształtują obraz ludzkości

Gość gość
Haneczkaaaa Autorko Nie ma na świecie brzydkich ludzi. Są tylko błene lub właściwe mutacje genetyczne, które kształtują obraz ludzkości Sa brzydcy ludzie tylko niektórzy nie umia sie z tym pogodzic .

Gość gość
Do mnie raz facet powiedzial ze jestem brzydkim kaczatkiem :(

Gość gość
Bo faceci to pospolite chamy , ale kaczatko to nie jest takie złe okreslewnie znaczy ze mozesz sie jeszcze wyrobic . Gorsze okreslenie to pasztet .

Gość romana rtt
"jak mówi dziewczyna ze jestes brzydka to znaczy ze jestes ludzie bohja sie podskakiwac atrakcjnym nawet z zasdrosci pręczej by Cie obgadała za plecami , drogo autorko skoro faceci Cie nie zaczepiaja tylko sie patrza to znaczy ze takiego paszkwila jeszcze nie widzieli a do tej kobiety ktora miała 20 facetów pewnie na 1 noc i jak sie rano obudzili to nie pamietali nawet jakim cudem sie znależli z nia w łóżku hehe . Kobiety to kretynki mysla ze jak faceci sie ogladaja to sa piekne a to g***o prawda , dla jednym bedziecie a dla innych paszczurami . Jak nikt autorki nie zagaduje a tylko się patrza to znaczy ze jest tak brzydka ze nie da sie nawet koło niej przejsc obojetnie ? nie powiedziała, mi ze jestem brzydka dosłownie, ale ze nikt sie za mna nawet nie obejrzy ! alez zaczepiaja mnie, ale ja nie reaguje na zaczepki,bo mam faceta, kiedys nawet ktos sie zatrzymał i mi fotki robił, potem pytałam po co mu, on, ze jest fotografem i robi ładnym dziewxzynon na ulicach z zaskoczena, potem go widziała w klubie na studiach i tanczylismy. Chodzac do klubow na studich, wiecznie mnie zaczepiano. mam ładna buzie i kształty tez

Gość gość
Wiec po co zadajesz idiotko głupie pytania ? Zeby sie dowartosciowac ?

nie, oczywiscie nie wliczajac tegop forum ;) tutaj juz sie wielu rzeczy na temat swojego wygladu dowiedzialam ;)