Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romana rtt

Powiedział wam ktoś kiedyś, jestes "brzydka"...?LubZnacieKogosKtoCiagleOcenia?

Polecane posty

Gość romana rtt

mi powiedziała wczoraj kolezanka, ze Ty jestes ale..brzydka dodam, ze sama nie jest naprawde pięknoscia zadna, a za mna sie faceci ogladaja

Gość romana rtt
Mnie denerwuje wytykanie innym brzydoty niezależnie, czy robi to osoba ładna, czy taka trochę mniej. A że faktycznie ci brzydsi częściej krytykują innych to insza inszość Ja przychylam się do zdania, że mówienie komukolwiek "jesteś brzydki" jest bez sensu i nie rozumiem, co chce się przez to osiągnąć. Zwłaszcza że gusta są naprawdę różne, ostatnio koleżanka zwróciła mi uwagę na pewnego chłopaka twierdząc, że jest ładny, a moja reakcja... no cóż, mnie się nie podobał

Gość gość
mi powiedziała "koleżanka"z pracy- ona sama jest szpetna, ale ma o sobie wielkie mniemanie

Gość gość
jak bylam nastolatka to czesto slyszalam od kolesi wyzwiska (na ulicy, w autobusie itd) ze brzydal, ze pasztet i takie tam. Mocno to podkopalo moje poczucie wartosci - dopiero po latach bylam w stanie spojrzec na siebie inaczej i dostrzec ze jednak nie jestem az tak brzydka za jaka sie zawsze uwazalam

Gość celebrytki234
Tylko po co ona to mi mówi?Nawet jesli tak sądzi. Mowiła do jakiejs laski ostatnio w sklepie, ze ma przepiękne paznokcie,a potem mi mowiła, ze sie na nia wkurzała, ze ciagle do niej przychodzi

Gość gość
Przedmówczyni to ma problemy ze sobą przede wszystkim. (Po tym co piszesz w innych tematach)

Gość romana rtt
Gdy byłam mała, to mój ojczym co ma warsztat samochodowy, bił mnie po głowie regenerowaną półosią od trabanta. Dlatego nie jestem obecnie zbyt błyskotliwa, również fizycznie nie domagam, objawia się to nietrzymaniem moczu oraz poluzowanymi zwieraczami :classic_cool:

Gość gość
Tak i wiekszosc to faceci . Albo za plecami mnie obgaduja .

Gość gość
Nikt nie powiedział, to co słyszę to komplementy. Znam takich co ciągle oceniają, połowa mojej klasy z LO, paru byłych, chociaż sami urodą nie zachwycają delikatnie mówiąc.

Gość gość
To ze faceci sie ogladaja za Toba nie musi od razu oznaczac ze to dlatego bo im sie podobasz . Ile masz lat ?

Gość celebrytki234
Jestem fotografem, najłatwiej pracuje sie z osobami ktore sa odwazne i pogodze ze soba. oBSESJA PIEKNA JEST SZKODLIWA, PIEKNO nie ma nic wspolnego z wrazliwoscia i to jest niebezpieczne, piekno to odwaga i wiara w siebie

Gość gość
Widzę, co wypisujesz na innym temacie, ty jesteś tępa.

Gość dobro5434
" [zgłoś do usunięcia] gość "To ze faceci sie ogladaja za Toba nie musi od razu oznaczac ze to dlatego bo im sie podobasz . Ile masz lat ? " jestes złym człowiekiem wiesz nie masz wrazliwosci, zero

Gość celebrytki234
Wykorzystuję swój o***t jako elewator do składowania nadmiaru pszenicy z województwa lubuskiego. Agencja Rynku Rolnego placi mi 400 zł za tonę.

Gość gość
Jak faceci się oglądają za nią to dobry znak. Brzydule dla facetów są niezauważalne, nikt ich nie podrywa i nie zaprasza na randki. Faceci są tak zaprogramowani.

Gość gość
dobro5434 " [zgłoś do usunięcia] gość "To ze faceci sie ogladaja za Toba nie musi od razu oznaczac ze to dlatego bo im sie podobasz . Ile masz lat ? " jestes złym człowiekiem wiesz nie masz wrazliwosci, zero Nacpałes sie ?

Gość gość
Za brzydkimi tez sie ogladaja zeby je w myslach z krytykowac tacy sa faceci lubia sie popatrzec na ladne ale jak jestr okazja wysmiac jakas brzydulke to nie odpuszcza takiej okazji , nawet jesli tylko w myslach .

Gość gość
Za brzydkimi tylko debile się oglądają, reszta je zlewa, stąd tematy "nikt mnie nie chce jestem niewidoczna".

Gość gość
Za przecietnymi nikt sie nie oglada , za brzydkimi sie ogladaja jak np. sobie mysla "ale brzydka"

Gość gość
Z tego co wiem, brzydkie też się skarżą, że nikt się za nimi nie ogląda.

Gość gość
To by nikt sie za mna nie ogladał ani nikt by sie nie patrzył bzdura .

Gość gość
Widocznie nie jesteś taka brzydka. Od brzydkich osób się odwraca wzrok.

Gość gość
A skad wiecie czy "debile" sie czasem nie ogladaja za autorka ?

Gość gość
Haha jasne głupie usmieszki potem jak byli za mna to się wysmiewali , czasami robia głupie usmieszki albo spojrzenia bez dopisków . Ale i tak wiem czemu sie na mnie patrza przez brak urody .

Gość gość
No co ty, faceci się nie oglądają za brzydulami albo takimi nie w ich typie. Brzydkie też nie mają powodzenia, nikt im nie mówi komplementów.... Tzn. w rodzinie im mówią ;)

Gość gość
Mi mówili ale jak chcieli mnie przeleciec z braku laku wiec to sie nie liczy .

Gość clebrytki234
Piekni ludzie nie sa szczesliwsi od tych mniej(marylin monroe samoboj)

Gość gość
Ale ja bym wolała byc piekna niz taka co jest uwazana za gorsza przez brak urody .