Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom nie podoba się że mężczyźni siedzą na tym forum przecież to co

Polecane posty

Gość gość

dotyczy kobiet dotyczy również mężczyzn

Gość gość
samo okreslenie facet siedzacy na forum i to jeszcze dla kobiet,jest żenujące,facet siedzący na forum:-D buhahhaaa chyba żadna normalna nie chcę takiego asa

Gość gość
racja, mezczyzni nie powinni siedziec na forum dla kobiet, bo wszystko co dla kobiet jest gorsze. siedzac tu sprowadzacie sie do pozycji kobiety czyli podczlowieka. co innego kobieta na forum meskim-zostaje ona wywyzszona sposrod innych kobiet, ale i tak nigdy nie osiagnie idealu czyli meskosci. amen

Gość gość
Ja jestem kobietą i wcale nie mam nic do tego, że siedzą tu mężczyźni. Jakby siedziały tu same kobiety, to dopiero byłaby tragedia :P

A dlaczego ma się nie interesować podpaskami, przecież to dotyczy kobiet a przecież to co dotyczy kobiet dotyczy również mężczyzn, mężczyzna powinen wiedzieć że rozbierając kobietę może natrafić się na podpaskę.Wiedzieć do czego służy.No i przecież jak kobieta nie może sobie sama zmienić bo np. jest chora lub miała wypadek to mężczyzna powinien jej zmieniać,no bo kto? Poza tym są też podpaski dla mężczyzn więc dlaczego mają się nie interesować.

Gość gość
tu nie ma żadnych męskich tematów, c***anowie, którzy tutaj przesiadują są mocno zniewieściali

Gość gość
tak czasami jest ale potem sie zmienia jak sie wie o co chodzi :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
a ja jestem za zmiana nazwy na ,, forum dla ludzi,, Co w tym zlego ,ze facet chce pogadac? to daje nam mozliwosc spohrzenia na sprawy ,,meskim okiem,,

Gość gość
Jakim męskim okiem jak tutaj nie ma żadnego 100% faceta z jajami. Oni to takie c**y z przewagą damskich hormonów

Są męskie tematy np. jak przypodobać się kobiecie w łóżku,jak podniecić kobietę, jak dbać o siebie, o kosmetykach, o jedzeniu,o rozwodach, o dzieciach,jak wychowywać dziecko, i dyskryminacji i tak można wymieniać i wymieniać bez końca itd. Nie mówiąc o tematach o wojsku bo to nie są męskie tematy tylko ogólne dotyczące kobiet i mężczyzn.Przecież kobiety tak samo są w wojsku jak są ochroniarkami, policjantkami.

spójrzcie na dół tam pisze ZAPOZNAŁEM się z regulaminem jako pierwsze.

Jakiego faceta z j*jami?Chodzi ci o jądra?Nie możesz powiedzieć jądra,tylko używać brzydkiego słowa zamiast normalnego.Skąd się to w ogóle wzięło to facet z jakimiś j*jami to nie wiem.Poza tym nie pisze się z damskimi tylko z żeńskimi a właściwie powinno się mówić z kobiecymi.:P Acha i jeśli mówisz ci/py to ośmieszasz kobiety bo kobiety też mogą być silne.Bo ci/pa to coś przypisanego kobiecie.

Darek , nie spinaj się . Tu oprócz kobiet są też dziewczynki , tak samo jak oprócz mężczyzn trafiają się chłopcy. Zdrowia szkoda.

Mężczyźni już dawno wyemancypowali się z maczyzmu tak samo jak kobiety chciały się wyemancypować z czegoś tam, nie pamiętam z czego.

Gość gość
Pulchny jak tam twoja stara lekomanka?

Gość gość
bizon tu siedzi

ale zaraz wypowiedź z 10:36 jest bardzo mądra przecież jak kobiety czasami czują się lepsze to w ten sposób przyciągają mężczyzn na forum bo oni też chcą być lepsi, tak samo jak kiedyś mężczyźni czuli się lepsi bo mogli TO czy TAMTO tylko dlatego że byli mężczyznami a teraz żeby robić to czy tamto trzeba być kobietą.Żeby pójść do kosmetyczki trzeba być kobietą?Żeby wychowywać dzieci trzeba być kobietą?żeby dbać o siebie trzeba być kobietą?Żeby interesować się modą trzeba być kobietą?Żeby się malować trzeba być kobietą?Żeby pociągać seksualnie trzeba być kobietą? Dlaczego jak mężczyzna przejmuje jakieś kobiece role to już kobieta czuje się urażona?

Ja tam sądzę że "kobiece" role u mężczyzny są seksi, w przeciwieństwie do kobiet która jako didzejka jakoś mnie nie pociąga.I lepiej zaakceptujecie takich bo jeszcze popadną w zaburzenie i zechcą zmieniać sobie płeć:P

Gość gość
chce ci się dalej prowadzić ten monolog?

Gość gość
tu piszą małe dzieci 8, 9 letnie