Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikad

To jest ideał piękna kobiecego czyli klasyczny kanon urody

Polecane posty

Gość angelikad

Jak ktoś zaprzeczy, że ta laska nie jest piękna, najzwyklej w świece zazdrosny o jej urode. Ja nie ma nic do stracenia, bo urodziłam się brzydulą i wiem o tym, więc potrafię obiektywnie ocenić kto jest piękny i brzydki. Za tą laską obejrzała by się większosci ludzi czyli, ze jest piękna. Piękne zmysłowe usta, te kocie sexowne oczy, nosek, kształ głowy ideał kobiety https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t31/s720x720/920388_10151331735627723_954439687_o.jpg

Gość gość
Bardzo przeciętna. A i mówi to kobieta, która oceniają 9/10.

Gość angelikad
Chciałabym się urodzić z takim ciałem jak ona.

Gość gość
wyciagnelas zdjecie jakiejs bogu ducha winnej dziewczyny zeby ludzie sie nad nia pastwili na kafe

Gość gość
Ja zdecydowanie nie zaprzeczę, że ta laska nie jest piękna, bo rzeczwiście nie jest. Lubisz mnie? :P

Gość gość
Eee taka sobie przeciętna dużo ładniejsze widziałam.. Nie mój gust:)

Gość angelikad
Ja jestem brzydka, więc potrafia nie wiem jak Ci to powiedziec, bez konkurowania i zazdrosci obiektywnie stwierdzic kto jest piekny, bo brzydka baba jest jak facet troche, umie bez zawisci i konkurencji ocenic nie subiektywnie, ale prawdziwie obiektywnie czyjas urode.\ Skoro twierdzisz, ze jest przeciętna, masz chyba wade wzroku, albo jestes po prostu zazdrosna, ze tak nie wygladasz. Na bank tez chciałabys tak wygladac. Ja zawsze marzyłąm aby tak wygladac, przebieralabym wtedy w facetach, a tak musze ich sama zaczepiac.

Gość angelikad
Nie jest Bogu ducha winna, ale jest przepiękna, uważam, ze takie kobiety powinny byc w mediach , aktorkami, modelkami. Ja powiem tak, kazda by chciała wygladac jak ona. Na pewno jak na taka pieknosc, miała mase przygod erotycznych, a nie to co ja....

Gość gość
tak czasami jest ale potem sie zmienia jak sie wie o co chodzi :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Czy do ciebie nie dociera że dla mnie ona nie jest cudem piękna?? Widziałam dużo ładniejsze ta naprawdę nie jest jak dla mnie cudowną więc przyjmij to do siebie i tu nie chodzi o żadną zazdrość..to że tobie się podoba nie znaczy że każdemu musi się podobać, każdy ma inny gust

Gość gość
kobieta jak kobieta, zwyczajnie niebrzydka i nic więcej

Gość gość
Są różne gusta, mnie się ona nie podoba. I ten ryjek taki fałszywy...

Gość gość
prowo BO TO PASZTET

Gość gość
Zdziwilo mnie,jak niektorzy definiuja pieknosc :O

Gość angelikad
do "ale o co ci chodzi? Czy do ciebie nie dociera że dla mnie ona nie jest cudem piękna?? Widziałam dużo ładniejsze ta naprawdę nie jest jak dla mnie cudowną więc przyjmij to do siebie i tu nie chodzi o żadną zazdrość..to że tobie się podoba nie znaczy że każdemu musi się podobać, każdy ma inny gust" Kazdy ma inny gust! Jednak to są wyjatki.Wiekszosc ludzi ma podobny gust i ta laska im sie spodoba na 100%. Jednak jak jestes zazdrosna i uwazasz sie pewnie za ładniejsza od niej, to temu zaprzeczysz. Kompleksy wychodza:) Jednak jest jakis kanon urody ogólny do wszystkich, za tą dziewczyna ogladaja sie wszyscy, taka prawda. Ona jest taka za ,ktora kazdy by wskoczył do studni . Z\E WZGLEDU NA URODE, bo oceniam tylko urodę.

Gość gość
angelikad nacpalas sie czy co?

Gość gość
Nie ma ani jednej dziewczyny, za którą oglądają się wszyscy. I komentując twoją urodę, bo ty tu tak bronisz swojej "urody" to ci powiem, że jest przeciętnie. Oczy jak u hinduski na polskiej twarzy, wyglądają tak jakby zaraz miały wejść w policzki, policzki zapuchnięte. Małe usta.

Gość gość
ja bym ją wepchnął do studni a NIE skoczył za nią

Gość brat Bogae
Zdziwiło mnie,jak niektórzy definiują piękność mnie tez , ale dobiła mnie logika tej baby co założyła ten topic jakie to puste , jak ci sie ktos nie podoba musisz zazdrościsz, jakie płaskie i głupie i prostackie myślenie. Z pewnością to jedynie wiadomo, że Ty jesteś wredną , chamska babą, bo brzydkie są wredne;)hahahaha No, a już pieprzenie, ze jak jest pięknością to musiała mieć bujne życie erotyczne, to totalna głupota, gdzieś Ty sie uchowała ze świniami? Kobito, uroda, a przygody erotyczne nie ma między nimi znaku równości. Znam laski piękne ,ktore kochały sie tylko ze swoim meżęm, wiec miały ubogie życie erotyczne i zero porówniania, a znam takie brzydule jak Ty, co się non stop bzykają, to raczej zależy od temperamentu , może religii jaką sie wyznaję itd. Mam wrażenie, ze jako brzydal przeceniasz znaczenie urody, myślisz, ze jak się ją ma to wszystko samo z nieba spada!!Głupia jestes

Gość gość
poza tym to zdjecie juz bylo kiedys. Chyba jakas nawiedzona, zakompleksiona laska je wstawia ktora chcialaby byc piekna a wie ze nie jest :-P

Gość robur90
może dlatego, że jak piszesz jesteś brzydalem, masz spaczony obraz świata i naprawde podniecasz sie laską ,ktora nie ma co się podniecać

Gość gość
zostawcie jakas bogu ducha winna dziewczyne tępaczki! ktos ewidentnie prowo sobie uskutecznia a wy lykacie i sie podniecacie

Gość angelikad
tak było, bo je umieszczałam, bo ta laska jest IDEAŁEM KOBIECEJ URODY, NIE WAŻNE CZY HINDUSKA CZY NIE A WY JEJ ZAZDROSCICIE! JA jestem paszczurem wyglądam jak krokodyl, wiele łez z tego powodu wylałam, ż e Bog mnie pominał rozdając urode, ale teraz potrafie obiektywnie spojrzec i ocenic urode kobiet, ta dziewczyna jest przepiekna, podobna troche do natalii siwiec, do gorniaczki, piekna

Gość gość
Hmm urodę się ocenia według zainteresowania facetów, ale każdemu się podoba inna.

Gość gość
siwcowa, gorniakowa? Wez Ty do okulisty sie lepiej wybierz a nie p*****ly wypisuj

Tez jestem brzydka i potrafie ocenic obiektywnie, wiec obiektywnie oceniam temat jako prowokacje lub trolowanie, bo dziewczyna jest zdecydowanie normalna, nic jej nie brakuje, ale pieknem nie bije po oczach jak jakas Monica Bellucci.

Gość gość
Nie jestem zazdrosna, i nie sądzę, że ta kobieta jest ładna. Najzwyczajniej w świecie jest przeciętna.

Gość angelikad
a Widzicie zazdrosne p***y!!:) Jedyny tu Facet napisał , ze nieprzeciętnej urody, wiec potwierdził moje słowa:)\hahaha

Gość gość
dobra juz sie tak nie podniecaj bo ci pompa siadzie :-P

Gość gość
Zacytuj wypowiedź tego faceta. No laska szału nie robisz, oczy masz jakieś dziwne do tej polskiej twarzy... :D Zabrakło ci argumentów, widzisz, że nikt się tobą nie podnieca to zaczęłaś wulgarnie wyzywać użytkowników. Mądra też nie jesteś. ;)