Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zasegurować dziewczynie żeby się myła?

Polecane posty

Gość gość

spotykamy się wieczorami, ja po pracy, ona po uczelni. Zawsze przed wyjściem do niej biorę prysznic, natomiast ona z tego co widzę myje się rano i przed pójściem spać, czyli jak się spotykamy to jest po całym dniu, nie śmierdzi od niej (teraz jest chłodno) ale też nie jest pierwszej świeżości, a jak przyjdą ciepłe dni? 🖐️

Gość gość
Widocznie jesteś jej wypełniaczem czasu.

Gość gość
Weź ją na śmierdziucha.

Gość miły pan
Ona Ci daje wszystko co najsłodsze , a ty tego nie rozumiesz ? po co Ci świeżo umyta dziewczyna , śmierdzi mydłem i mdli wtedy człowieka , a jak jest ciut spocona , cipka wilgotna , pulsująca sromem i najważniejszy to jest zapach kobiety i jej jakby piżma , wtul język w jej pipkę wilgotną i mażącą sie śluzem , zobacz jak jest słodka wtedy i przynajmniej fita sobie nie obetrzesz a ją nie będzie bolało bo będzię piekny naturalny poślizg :)))

Gość gość
ważne ze sie rano i wieczorem myje o co ci chodzi

Gość gość
Moja dziewczyn też myje się rano i wieczorem i w ogóle nie widzę w tym problemu, ba... nawet wkurzałoby mnie to gdybyśmy coś zaczęli a ona uciekałaby do łazienki żeby się najpierw umyć... całą magię szlag by trafił.

Gość gość
darek 87 nieprawda jestem facet

Gość nn dobra rada
Wrzuc ja do basenu :classic_cool:

Gość gość
chodzi o to żeby umyła się przed spotkaniem ze mną, czyli zamiast myć się przed spaniem o 1 to przecież może iść pod prysznic o 20, przynajmniej byłaby świeża i pachnąca ... Rozumiem że komuś to nie przeszkadza ale ja mam obsesje na tym punkcie, nie wyobrażam sobie iść do dziewczyny i być blisko bez szybkiej kąpieli.