Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką kurtkę zakładacie dzieciom w taką pogodę niby wiosenną?

Polecane posty

Gość gość

Mój ma 16 mc, na zimówkę chyba za gorąco a na wiosenną za zimną. Nie wiem już sama, może wiosenną i cieplejszy sweter.....

Gość gość
Ja jeszcze kurtke zimowa ale juz zakupilam wiosenna wiec jak nadal bedzie tak cieplo tylko przestanie wiac to juz zaloze corce wiosenna.

Gość gość
ma taką podwatowaną

Gość gość
Moj ma tyle samo. Wczoraj byl w zimowej i sie gotowal. Dzis mu zalozylam przejsciowke lekko ocieplona polarem i bylo ok. Widzialam tez dzieci w bluzach i takich grubszych kamizelkach na to.

Gość gość
moj ma pol roku wiec jeszcze nie chodzi, a zakladam mu body z krt rekawem na to bluzka z dlugim i taka ciepla misiowa bluza, cieniutka czapeczke, rajstopki i cienkie dzinsowe spodenki, buciki...jak usnie okrywam kocykiem, twoje dziecko pewnie jest w ruchu wiec mysle ze zimowa kurtka to za cieplo chyba ze pod spodem ma cos cienkiego

Gość gość
Ja zakladam cienka kurtke z polarowym podszyciem

Gość gość
ja dzisiaj wiatrowke cienka 3latkowi zalozylam, to sie spocil... Wiec teraz to chyba w bluzie go puszcze, ale u nas dzisiaj naprawde pieknie, bez wiatru

Gość Trollz
dzisiaj moja miala bluze na misiu i kamizelke. jak byla w niedziele w zimowej to sie ugotowala. za to my jeszcze w kozakach, czekaja nas zakupy

Gość gość
Mój syn- 14 miesięcy-nie ma kurtki wiosennej/jesiennej.. tzn. ma, ale są dużo za duże.. więc odpada. Wyszperałam wśród ubranek taką bluzę polarową.. taki polar "kici mici", grubszy.. nie wiem, jak to opisać. Zakładam mu body z kr.rękawem, na to cienka bluzka i ta bluza.

Gość gość
Moja corka lat siedem bluza z polaru i kamizelka na to.bez czapki.

Gość gość
Moj 9 miesieczniak w wozku: body z dlugim rekawem, bluza dresowa I na to bezrekawnik. Na nogach cienkie rajtuzy I spodnie dresowe lub pospiochowe. Czapka cienka bawelniana, bo u nas wieje, ze az niemilo w cieniu.

Gość gość
ja też nie wiem ,ja ubieram tą gumową z tchibo ona jest cienka dosyć na polarze ,pod spód koszulka na ramiączkach i bluzka .

Gość gość
Moi ma rok i kurteczke taka cienka sztruksowa podszyta polarkiem,tez nie za grubym. Ale jest przytulna. A tenperatura u nas w cieniu10-12 stopni. Ale na sloncu duzo cieplej a spacerujemy glownie w sloncu. Niebbyl zgrzany ani zmarzniety.

Jaką ? Praktycznie co dziennie inną :P Wczoraj jak dziecko szło do szkoły to było 14 stopni ,słoneczko,bez wiatru. Miał kurtkę wiosenną/ jesienną . A dziś .....zimówka :D :P O 8 rano było u nas - 1 stopni .

Gość gość
U nas codziennie rano jest przymrozek, ale potem robi się kilkanaście stopni.

Gość gość
Mój miał dzisiaj, body na długi rękaw, bluze na polarze ale taką ciepłą i cienką kurtke wiosenna na polarku ale takim b cienkim, rajtuzy i dresiki, czapka cienka i chustka pod szyję butki za to jeszcze zimowe bo nie mamy adidasków na teraz musze kupić. Syn ma 11 mc chodził na spacerku był w ruchu ale ręce miał zimne.

bluzę z polarowym podszyciem, bez czapki, sama zresztą też chodziłam w bluzie

Gość gość
4 latek podkoszulek i bluza , roczne dziecko bluzeczka dlugi rękaw i sweterek, cieniutka czapeczka .

Gość gość
ja zakładam polarek. Bez żadnych podszewek. Dziecko ma rok

Gość gość
No, ja tez dalam sie nabrac widokowi pieknego sloneczka, zalozylam dzieckuna bluzke bluze ocieplana i czapke z daszkiem a sobie bluze i kamizelke i tak nas wypizgalo, ze dziekuje-miedzy blokami nie czulam tego polnocnego, zimnego wiatru.

Gość gość
10 miesięcznemu synkowi zakładam nadal zimowy kombinezon a prawie 3 letniej córce dałam dziś ocieplaną bluzę z kapturem.

Gość gość
Słońce świeci, ale wiatr jest zimny. Syn w wózku, ubrany w body bluzkę i gruby polar, przykryty kocykiem miał zimne ręce.

Gość gość
dziecko 2 lata bezrękawnik i cienka czapka pod spod bezrękawnika buza z kapturem...

Gość gość
moj ma 2latka i miał ubraną przejściókę typowa kiedy na zimową za gorąco a wiosenną za zimno, miał też polar i kamizelkę ale po rączkach mu było zimno a plecy spocone ;/ Więc puki co to kurta the best :D

Gość gość
Córka 9 miesięcy body z długim polar i kamizelka.

Gość gość
gość 19 41 ładnie przegrzewasz swoje dziecko kurtka przejściowa kamizelka i polar!!!!!!! puknij się w łeb dziwisz się że miał spocone plecy naucz się ubierać dziecko było jeszcze kozuch założyć

Gość gość
Moja córka 3 latka, ma na cienki , bawełniany rękawnik zakładany bezrękawnik ala wełniany z golfem i na to kurtka soft shell .

Gość gość
Moze jeszcze piszcie temperature? Bo w roznych zakatkach byly dzis zapewne rozne:P

Gość gość
Wytlumaczcie mi czemu tak jest ze gdy jesienia jest 10 stopni ludzie sie ubieraja a wiosna sie rozbieraja bo nie kumam