Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką kurtkę zakładacie dzieciom w taką pogodę niby wiosenną?

Polecane posty

Gość gość
Co to jest rekawnik albo bezrekawnik? Pytam serio. Nie mieszkam w Polsce od 23 lat i nie znam tego określenia

Gość gość
Istnieje tylko bezrekawnik - kamizelka, czyli cos a'la kurtka bez rekawow, sleeveless top.

Gość gość
Ja też nie wiem co to bezrekawnik ale wiem co to bezrękawnik drogi gościu z zagranicy.

Gość gość
Chodziło mi o sweter z golfem bez rękawów , czyli rękawki długości jak w podkoszulku, nie wiem jak prościej to można wytłumaczyć . Bezrękawnik czyli coś co nie ma rękawów ale trzeba było wstawić cudzysłów jak widzę bo tu nikt nie myśli głową.

Gość gość
A rekawnik?

Gość gość
Tępa krowa jakaś , po co wogóle pytać o taką bzdurę skoro to oczywiste. Też mieszkam za granicą ale już bym się domyśliła .

Gość gość
Mój ma kurtkę przejściową, ortalion chyba z polarem pod spodem. Jakby nie miał przejściowej, to bym pewnie dała wiatrówkę i polar albo sweter właśnie. Sama nie mam przejściowej i pod zimowy płaszczyk zakładam krótki rękaw albo lekką bluzkę z rękawem 3/4.

Gość gość
Witaj Autorko. My kupiliśmy na zimniejsze dni jesieni taką cienką kurtkę z polarkiem ale cieniutka jest(kupiłam ciutkę większą). I dzisiaj ubrałam tak: body dł. rękaw+bluzeczka na dł. rękaw i tą kurtkę, na jesień miał też fajną czapeczkę, tak mi się spodobała że teraz jest idealna :], rajstopki cienkie, ogrodniczki (jest dopiero co po zapaleniu płuc) i kozaczki. Ma 13,5 mca ale na spacerze siedział ciągle w wózku.

Gość gość
O ja pikolę ale pytanie :D. Co zagranica robi ze zwojami :D.

Gość gość
Byłam dzieckiem jak wyjechalam zagranice tępa pipo

Gość gość
Pikole o)?

Gość gość
"gość Wytlumaczcie mi czemu tak jest ze gdy jesienia jest 10 stopni ludzie sie ubieraja a wiosna sie rozbieraja bo nie kumam" A tam ciezko to zrozumiec? Po lecie kiedy jest goraco to czlowiekowi jest wzglednie zimno. Po zimnie jest spragniony ciepla,a ze marzl kilka miesiecy to taka temperatura jest po prostu ciepla.

Gość gość
Byłaś dzieckiem jak wyjechałaś za granicę , potrafisz pisać całkiem składnie ale domyślić się że bez - rękawnik to odzież bez rękawa to już ciężko?? :D Pół inteligent jesteś , to nie wina zagranicy tylko twoja ;). Moja córka ma 8 lat, mieszkamy w Niemczech i nie miała problemu z tym by zrozumieć co to półrękawnik , bezrękawnik. Tobie pewnie trzeba wytłumaczyć co to półrękawnik? Irytują mnie takie istoty jak ty, niby wie o co chodzi ale wszystko dla niej takie strange ....brrrrr .

Gość gość
Moja córka 9 miesięczna nosi wiosenną kurteczkę, jest cienka, ale ma pod spodem bluzę i body z długim rękawem. Plus cieniutka czapeczka do tego.