Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sade 12368

Przez trądzik, myślę nieraz o samobójstwie

Polecane posty

Gość psiarek
Mam 30 lat, trądzik od co najmniej 13 lat jedynie co by mnie zadowoliło to cofnąć czas i przeżyć te wszystkie stracone lata jeszcze raz bez tego *****ego k******a. Jednak jest to niemożliwe, nie wykonalne i żaden psycholog, psychiatra ani dermatolog nic tu nie pomoże. Kiedyś miałem taka piękną twarz że po prostu stałem przed lustrem i nie mogłem w to uwierzyć że jestem taki ładny, w myślach sobie wyobrażałem moją piękną laske ale pod koniec 2002 roku zostałem zmasakrowany przez tą chorobę. Z perspektywy czasu jak tak sobie myślę to aż się dziwie że ja się od razu wtedy nie zabiłem, chyba myślałem że to minie bez śladu ale się strasznie k***a myliłem.

Gość gość
dobrze, że beirzesz izotek- to mocny lek ale działa. zrób badania hormonalne- to podstawa. ja izoteku nie brałam- ale hormony tak, bo miałam z nimi problemy. kolejna sprawa- możesz mieć wzmocenienie od złej wody, diety, od spania w brudnej pościeli.u mnie brud wzmagał kłopoty- weszłam do zakurzonego bardzo miejsca na pare godzin, na drugi dzień problemy. jakos sie dolczyłam lekami, dbam bardzo o swoje otoczenie, kupuję kremy i żele z apteki!!delikatne, łagodzace. kolejna rzecz- stres!!! serio, to bardzo wzmaga chorobę.naucz się relaksować- sport, joga, ksiązka- cokolwiek! serio- gdy miałam kłopoty trądzik wzmacniał się. jak już zaleczysz cerę- polecam zabieg laserem, działa na blizny bardzo dobrze. miałam jeden i prawie wszystko zeszło!

Gość gość
Idź na peeling chemiczny. Dziala :)

Gość Sade 12368
Mam w zanadrzu zrobienie badań hormonalnych. Nie wiem, czy branie hormonów nie pogorszy sprawy, bo nie wiem czy mężczyźni mogą je brać, a wiem, że mogę mieć też problemy z hormonami, bo mi rosną takie włoski na policzkach, więc wszystko możliwe, ale pozostały mi przebarwienia, które ciężko usunąć. A co jeszcze, kiedyś robiłem badania na tarczyce i Testosteron miałem lekko podwyższony. Mimo, że mam 23 lata no i seksu nie miałem, to odczuwam ogromny popęd seksualny, być może właśnie przez ten testosteron, jestem też zarośnięty w okolicy brzucha i klatki piersiowej. Czasem się zastanawiam, czy nie walnąć do Agencji, bo kto to wie, jak mi się ułoży życie w przyszłości, a ochota ogromna i spragniony jestem przyjemności cielesnych. Już miałem seks przez telefon z kobietami, ale to dla mnie za mało. Masz rację, że poduszka czy coś może wpływać na stan cery, bo jestem alergikiem i mam teraz suchy kaszel i zaczerwienioną buzie i taką jakąś suchą, zapewne przez ten okres wiosenny. Psiarek, znam jednego gościa, u którego trądzik utrzymywał się powyżej 30 tki i znalazł sobie kobietę w mgnieniu oka, dopiero po 30 stce. Życzę ci, żebyś odnalazł szczęście w życiu.

Gość Sade 12368
No i to Trądzik jest odpowiedzialny też za wywoływanie większej dawki stresu. Ja do dzisiaj mam problem ze stresem, a zaczęło się od tego, jak choroba przywarła na sile. Mimo, że moja cera jest o wiele lepsza niż kilka lat temu, to nadal nieraz się czuje jak bym go miał tak jak kiedyś. Nieswojo się niekiedy czuje, gdy obok kogoś siedzę. Trądzik cholernie wpływa na psychikę, zwłaszcza jeżeli trwa on długimi latami. Trzeba dużo się ruszać, na zmniejszenie stresu, zacznę chodzić na siłownię, żeby poprawić sylwetkę.

Gość jolhjjhhh
Czesc. Mocne sebro koloidalne do smarowania twarzy , plus branie go wewnetrznie moze Ci pomoc. Doradzilabym Ci rowniez sprobowac wyeliminowac z diety pszenice (kompletnie, chleby, ciastka, wszystko, gdzie ona jest). Zamiast cukru ksylitol . Pozdrowienia i poprawy zycze.

Gość JEST NA TO SKUTECZNY SPOSÓB
idź do dermatologa i poproś o kurację lekiem o nazwie aknenormin. 100% skuteczności, choć nie zawsze można stosować gdyż ma sporo działań niepożądanych.

Gość bergolae0
odradzam Aknenormin bo to strasznie organizm zatruwa, nie polecam... możecie sobie poczytać w necie jak to wspaniały jest ten lek.

Gość gość
Kiedyś mnie coś paskudnego wysypało na twarzy, ropiało i pękało. Myślałam, że umrę z rozpaczy, jak byłam na oddziale chorób zakaźnych to patrzyli na mnie jak na ufola. nachodziłam się po lekarzach...w końcu któryś przepisał mi maść. Po kilku dniach zaczęło się goić. Od tamtego czasu minęło z 11 lat. Wiem, że stosujecie różne specyfiki i pewnie już macie dosyć słuchania o następnych cudach nie widach. Polecam Wam maść BANOECIN, to maść z antybiotykiem, na receptę, smaruje się miejsca w których coś "kwitnie" na twarzy lub w innym miejscu (ja średnio 2 razy dziennie smaruję. ładnie sie goi, nie pozostawia żadnych śladów po pryszczu lub ropieniu. Nie jest droga, u mnie w aptece w Zielonej Górze mozna taką dostać za ok 22 zł, spora tubka i bardzo wydajna. Działa nawet na opryszczkę na ustach tzw "zimno", jak czuję że mi zaczyna wychodzić posmaruję 2 razy i samo się wchłania bez otwierania i babrania później. Kiedyś lekarz zapytał mnie po co ja tę maść chcę? Powiedziałam, ze na syfki i bez problemu przepisał. Na prawdę polecam.

Gość gość
Pojdz do ginekologa zamiast smarowac się pseudomasciami, ja mialam tak samo i po wizycie u www.one-med.pl problem się rozwiązał