Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka8828

NOWE STARACZKI 2014

Polecane posty

Gość Aneczka8828
Franka Oj tak, oby :)

Gość AniaAniutka
dobry wieczór dziewczyny "stare" i nowe :D dzisiaj byłam na spotkaniu z dziewczynami z mojej byłej pracy, podniosły mnie na duchu trochę, bo mówiły, ze ich też bolały podbrzusza i okazało się, ze są w ciąży :) jutro rano robię test :) strasznie boję się rozczarowania... a podejrzewam, że tak właśnie będzie... już czuję w kościach tą jedną krechę :/ pewnie nie będę mogła spać z nerwów w nocy :/ kobitki jak tu się "zaczarować" na ciążę?! :D :D :D

Gość Aneczka8828
Kurczę, Aniu, żebym ja wiedziała jak... To już bym w dwupaku była ;) Jak przetestujesz to napisz co wyszlo, a raczej ile wyszlo kreseczek :D

CIĘŻARNE Tuptus_111___________ 33___________ 7koliberek7(Aneczkanr2) _ 28___________ ojtamojtam____________ 29___________ STARACZKI Aneczka8828__________26___________@15.04 wiosnaaaaa___________ 28___________@5.04 Katarina1987__________ 27___________@3.04 dorota_dubaj__________ 26___________@30.03 (c 21 dni) lub @5.04 (c 27 dni) rubelka_______________ 27___________@17.04 AniaAniutka ___________ 26__________ @ 21-25.03 pati1920_______________23___________@ 3.04 Franka_________________23___________@ 15.04 Ksówka (Ania) 31 @ 28.03

trochę mi się nie udało ładnie dopisać w tabeli, jak ktoś może to niech skoryguje. Trzymam kciuki za wszystkie nasze podwójne kreseczki :-)))

ania aniutka trzymqm kciuki za dwie krechy. moze do szamana jakiegos sie wybrac? ja juz sie wszystkiego chwytam. testy owul.mikroskop owul. ziola ojca sroki castagnus. conceive plus

Gość Aneczka8828
CIĘŻARNE 🌼 Tuptus_111___________ 33___________ ❤️ 7koliberek7(Aneczkanr2) _ 28___________ ❤️ ojtamojtam____________ 29___________ ❤️ STARACZKI 🌼 Aneczka8828__________26___________@15.04 wiosnaaaaa___________ 28___________@5.04 Katarina1987__________ 27___________@3.04 dorota_dubaj__________ 26___________@30.03 (c 21 dni) lub @5.04 (c 27 dni) rubelka_______________ 27___________@17.04 AniaAniutka ___________ 26__________ @ 21-25.03 pati1920_______________23___________@ 3.04 Franka_________________23___________@ 15.04 Ksówka (Ania)__________ 31___________ @ 28.03

nawet chcialam pisac do siostr o pasek sw Dominika ale malzenstwem nie jewtesmy z moim M.

Frania a co to jest ten pasek św. Dominika? Bo ja też już się chwytam wszystkich możliwych sposobów.

Pasek Św. Dominika Jest to dar dla małżeństw, które pragną mieć dzieci, a napotykają różne trudności w realizacji swoich pragnień. Pasek św. Dominika nie jest talizmanem i nie jest przedmiotem magicznym! Jest tylko wezwaniem małżonków do usilnej i ufnej modlitwy o upragnione potomstwo za wstawiennictwem tego świętego. Sam pasek, kawek bawełnianej tasiemki z nadrukiem krótkiej modlitwy do św. Dominika, oraz pełen zestaw modlitw w tej intencji można otrzymać od mniszek dominikańskich z Gródka w Krakowie:

Gość paradisee
Aneczka8828 hehe to super :) mam nadzieję, że Was nie zanudze :D Wkleje tabelke,ale nie wiem czy nie będzie wszystko na swokm miejscu, bo używam tableta teraz. Franka to super :) ja próbowałam dołączyć do innego tematu, ale niestety dziewczyny wogóle mnie nie zauważyły ;) CIĘŻARNE Tuptus_111___________ 33___________ 7koliberek7(Aneczkanr2) _ 28___________ ojtamojtam____________29___________ STARACZKI Aneczka8828__________26___________@15.04 wiosnaaaaa___________ 28___________@5.04 Katarina1987__________ 27___________@3.04 dorota_dubaj__________ 26___________@30.03 (c 21 dni) lub @5.04 (c 27 dni) rubelka_______________ 27___________@17.04 AniaAniutka ___________ 26__________ @ 21-25.03 pati1920_______________23___________@ 3.04 Franka_________________23___________@ 15.04 Ksówka (Ania) 31 @ 28.03 Paradisee________@07.04__________23

Gość Aneczka8828
Też się chętnie dowiem co to jest :) Ja dzisiaj wyczytałam, że trzeba pić 1,5 l wody niegazowanej, wtedy jest lepszy śluz, a tym samym łatwiej zajść. Zaczynam od jutra :D

i podany adres i nr tel. mozna napisac meila z prosba o taki pasek. siostry wysylaja pasek modlitwy i modla sie do sw dominika w twojej intencji. ja akurat nie jestem jakas wierzaca do kosciola chodze jak musze.ale jak ktos wierzacy to czemu nie. czasami wiara wystarcza

Gość Aneczka8828
Właśnie oglądam na Polsat cafe porodówkę, aż się popłakałam jak się tam dzidziuś urodził... Takie fajny mały glutek ;) Paradisee napewno nas nie zanudzisz :p

Gość efinka26
Dziewczyny przygarniecie mnie? Nie zabezpieczamy sie z mezem od sierpnia, ale mialam problemy z prolaktyna i progesteronem. Niby badania w normie a miesiaczki nadal nieregularne, wiec nawet nie wiem kiedy mam dni plodne... Gin zaproponowal mi usg po najblizszej m-ce aby sprawdzic czy w ogole mam owulacje. Boje sie strasznie ze nie bede mogla mniec dziecka... Mam 25 lat a organizm rozwalony :(

ja sie staram nie ogladac bo mi sie na placz zbiera a ostqtnio jak na zlosc na kazdym programie jak nie ciezarne to dowiadujace sie o ciazy. i ciagle widae kobiety z brzuami wrrr.... oczywiscie ciesze sie i szczesciem ale tez chce:(

Hmmm, to może ja się skuszę na ten pasek św. Dominika. Czy siostrom wysyła się na ten cel jakiś datek pieniężny?

Gość paradisee
AniaAniutka trzymam kciuki!na forum czytałam, że niektóre dziewczyny miały bóle jak na @, a małpa nie przyszła i piękne dwie kreseczki na teście więc tego Ci życzę z całego serducha :) Aneczka8828 ooo pierwsze słyszę i w takim razie też zacznę od jutra.Myślę, że zapiszę się na silownie, może zajme tym głowę i przestane ciągle myśleć o dziecku.

efinka ja nie robilam zadnych badan jeszcze. ale tez mam nieregularne cykle,tez nie wiem kiedy dni plodne wiec zakupilam testy owulacyjne,mikroskop owulacyjny. no i zobaczymy czy zdaje swoja role

Gość Aneczka8828
Witaj Elfinko :) Dopisz się odrazu do naszej tabelki :) Ależ dzisiaj urodzaj nowych staraczek ;)

ksowka nie!! zadnych pieniedzy one nie chca za to,ale z tego co wiem kobiety wysylaja jakies pieniadze czy to na zakon czy na cos, nie wiem. musisz poczytac

Gość Aneczka8828
Elfinko nie martw się na zaś, napewno będziesz miała upragnionego maluszka. Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno zioła ojca sroki pomagają wyregulować cykl.

Gość paradisee
Mam tak samo....już 3 koleżanka w tym roku powiedziała mi, że jest w ciąży, chyba bardziej od nich się cieszyłam, jedna z nich powiedziała, że jestem szalona jak zaczelam ją ściskać i gratulować hahaha :) ciekawe co zrobie jak wkońcu zobaczę te dwie kreski - pewnie będę płakać ze szczęścia przez miesiąc.też mi smutno jak znajomi przychodzą z dziećmi i mówią : wy też powinniście zrobić sobie dziecko albo a wy nie planujecie dziecka? Jejku ile można tegk słuchać...ja oczywiście mówię,że narazie nie planujemy, jeszcze troche, bo przecież nie powiem, że się nam nie udaje.

Gość Aneczka8828
Paradisee to najlepszy sposob - nie myśleć ciągle o dziecku. Więc życzę wytrwałości na siłowni i nie przemęczaj się tam za bardzo :p

Gość paradisee
Dziewczyny, długo się staracie ?