Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka8828

NOWE STARACZKI 2014

Polecane posty

Gość Aneczka8828
Ale macie fajnie :) Szkoda, że z moich okolic nikogo nie ma, chętnie bym się spotkała :p

Aniu poczekaj. Jeszcze nie wszystkie sie wypowiedzialy, może któraś jest z Twoich okolic :)

Gość Aneczka8828
No to pytam: Czy któraś jest z zachodniopomorskiego, ew. lubuskiego? :D

Gość AniaAniutka
Ja jestem z centrum :) Ale sie rozleniwilam... dopiero niedawno zjadlam sniadanie i zmylam naczynia, a teraz leze do gory brzuchem :D Zaraz troche poczytam :) ostatnio bylam w bibliotece i wypozyczylam smakowite kaski, juz nie moge doczekac sie kiedy zaczne je czytac :) nie ma tu jakiegos drugiego mola ksiazkowego? :P

Kiedyś czytalam ksiazki jedna za drugą. Teraz trochę czasu mi brakuje bo przynoszę pracę do domu. I nie mogę mieć zaległości wiec czytam to co z pracy przynoszę :) malo tego nie jest :) ale jak zajdę w ciążę to nadrobię co nie co :)

Gość AniaAniutka
Ja czytam jedna za druga :) Jak pracowalam to tez duzo mniej czytalam, a teraz jak jestem w domy, to znow daje czadu ;) A czym sie zajmujesz?

Gość lara123
ja uwielbiam ksiazki :) wlasnie wczoraj mialam o to was tez pytac ale zapomnialam bo skleroza to moja siostra rodzona :P kocham ksiazki. a powiedzcie czytalyscie Greya? ja akurat niedawno skonczylam i powiem Wam ciesze sie ze je przeczytalam i wbrew opiniom ze tam tylko seks , wcale nie ma go az za tyle. ale historia tej pary jest piekna polecam

Gość Aneczka8828
Ja uwielbiam czytać książki :) Nie mam dużo czasu na nie, właśnie ze względu na pracę, ale tak 2-3 w miesiącu daję rade :P A jakie książki Aniu lubisz?

Gość Aneczka8828
Lara, dwie pierwsze częsci Greya pochłonęłam raz dwa. Trzecia mnie znudziła niestety i nadal leży nie przeczytana... Może kiedyś do niej wrócę ;)

Gość AniaAniutka
O Lara ja tez czytalam Greya, skonczylam ze 2tyg temu. Cudowne ksiazki. Ja sie wkurzam, jak ktos mowi, ze tam tylko seks... te ksiazki sa erotyczne, ale tez smieszne, smutne, no i ta historia ich milosci, jego trudnosci, ti jak sie zmienia dla niej... o matko! :) Aniu ja czytam wszystko :) thrillery, romanse, co mnie zainteresuje. Lubie Danielle Steel, Nore Roberts, Kena Folleta, Evansa, Kobena...

Gość lara123
Aneczka 3 jest na poczatku rzeczywiscie nieco nudna ale potem akcja trzyma do samego konca :)pocztaek tez mi ciezko szedl

Gość AniaAniutka
Mialo byc Cobena ;) Dla mnie niepotrzebne tylko bylo to "zakonczenie" w 3 czesci, to od jego strony. Nie napisze, zeby Aneczce nie zdradzic ;)

Gość lara123
AniaAnutka takie samo mam zdanie o Greyu. piekna historia. ja tez czytam wszystko co mnie zaintersuje nie mam jakiegos konkretnego stylu w ktorym siedze

Gość Aneczka8828
O to mnie zachęciłaś :) Czytam teraz "Czekając na anioły", lubie książki z cyklu "Prawdziwe historie" ;) Ale jak skończę, to wezmę się za tego Graya ;)

Gość lara123
no rozumiem :) nie no nie powiemy Ani nic bo nie skonczy czytac jak pozna zakonczenie

Gość Aneczka8828
Nie mówcie :p

Gość AniaAniutka
Mnie kolezanka polecila Osiemdziesiat zoltych dni, autor Vina Jackson. Dla mnie ludzaco podobna do Greya, a w recenzjach napisane, ze lepsza nawet... kiedys sie skusze na to :) ale musze ochlonac po Greyu na razie ;)

Gość lara123
AniaAniutka mnie tak samo polecila kolezanka ta ksiazke i mam ja juz na komputerze ale tez jeszcze sie nie zabieram za nia po dalej jestem pod wplywem Greya tak jak i ty. widac ta ksiazka robi z kazdym to samo

Gość Aneczka8828
Mnie szczerze mówiąc Grey nie urzekł. Szybko się czytało, to fakt, ale bez szału książka. Może jestem dziwna....

Gość AniaAniutka
Ja mam romantyczna dusze i moze dlatego tak mi sie podobala. Zawsze przezywam takie milosne historie ;) Nic z Toba nie tak, kazdy ma inny gust, inaczej nudno by bylo na swiecie :)

Gość lara123
Dokładnie Aneczko AniaAniutka ma racje kazdy z nas ma inny gust i to co nam sie podoba niekoniecznie musi innym

Fakt greya sie szybko i lekko czytalo, mnie nie urzekł, ale zlego zdania tez na temat tej ksiazki nie powiem. Ja w tej chwili jestem tzw. personalną w jednym z sieci sklepów, wiec ustawy i procedury czytam :)

Gość Aneczka8828
Ojej, Geurka, dajesz radę? Ja pracuję w ubezpieczeniach i jak musiałam przy przeczytać ustawę o ubezpieczeniach obowiazkowych to na drugiej stronie przysypiałam... ;)

Gość AniaAniutka
Ja mam romantyczna dusze i moze dlatego tak mi sie podobala. Zawsze przezywam takie milosne historie ;) Nic z Toba nie tak, kazdy ma inny gust, inaczej nudno by bylo na swiecie :)

Na początku tez tak mialam. Do tej pory nie wiem jak to przyswoiłam :) teraz na szczęście tylko nowelizacje i aktualizacje, wiec jest tego troszke mniej, no ale musze byc na bieżąco :)

Gość lara123
masakra najgorzej jest chyba przyswoic ten dziwny urzedowy jezyk w tych wszystkich dokumentach, paragrafach ,ustawach

Gość AniaAniutka
Aniu pozniej Ci dam tytul ksiazki na faktach, ktora mnie sie podobala, szokujaca. Tylko musze znalezc autora. Ja konczylam studia na specjalnosci ubezpieczenia, ale nigdy nie pracowalam w tym kierunku. Ustaw tez duzo bym nie przeczytala ;) podziwiam :)

ale popisalyscie :) ja mialam dzis sprzatac ale chyba sobie odpuszcze i zrobie to w sobote :) zjadlam juz obiadek a teraz pewnie sie poloze na chwilke :)