Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka8828

NOWE STARACZKI 2014

Polecane posty

Gość gość
mama podpowiada - Moja fasolinka krzyczała dopiero 3 dni po serduszkowaniu, to trochę za szybko, ale ta świeca też była jakaś krótka. Ja trzymałam świecę 3 dni i w dodatku przed lustrem.

wiesz, wczoraj mi dziewczyny radziły, że taka długa świeca niedobrze wpływa na fasolkę i mówiły bym poduchę pod pupą trzymała po świecy jeszcze kilka godzn... no i tak zrobiłam. Mam nadzieję, że mój śluzik już wkrótce zmieni się w piękną fasolinkę, przecież nie wydawałby dźwięków bez powodu

a myślicie że śluzik poowulacyjny już coś czuje? w sensie uczuć? bo jak on to mamaaaaa wypowiada, to tak z miłością jakby... może by mu coś poczytać?

Gość gość
niedobra zła @ :-o

Gość gość
mam wrażenie że one dyżurują tu 24/24 LOL

Gość bedekarmiccycuniniem
jedną ręką z termometrem w pi/pie a z druga reką na klawiaturze

Gość gość
a jaki śluzik? może zawołam teściówke niech ona oceni.. chociaż wsumie niedługo mi 50 lat stuknie..ale się odmłodze fasolką

Gość gość
a mężulek w delegacji i nie będzie prokreacji

pousuwały moje przysłowia no nic: teścik sobie walnę z rana w sumie pięć przez cały dzień ma fasolka ukochana robi na nim cienia cień

Gość gracjankowa
staraczki zycie nie mają bo ciagle nasze przysłowia usuwają

serduszkować w poniedziałek z dziecka będzie gruby wałek natomiast we wtorek wychodzi potworek

Gość gość
oł je

Gość gość
A ja nie rozumiem dlaczego nie dacie tym dziewczynom swietego spokoju

Gość gość
MIEĆ ZASIĘG W TOALECIE :P

Gość gość
Teścikowałam 5 razy po serduszkowaniu. Serduszkowałam 1 h temu :)

Gość lara123
ej dziewczyny nie umiem was znalezc prosze o link

Gość mama podpowiada aaa
Ale się uśmiałam!! :D wiadomość dla tej, co się podszywa pode mnie - nie jestem staraczką, nigdy nie byłam, ponieważ nie musiałam. Kiedyś po prostu stwierdziłam z Mężem że chcemy zostać rodzicami, odstawilam tabletki antykoncepcyjne i dzięki spontanicznym stosunkom zaszłam w ciążę - nigdy nie liczyłam dni płodnych, nie obserwowałam sluzu, nie mierzyłam temperatury, nie robiłam wykresów - nawet nie umiem ocenić kiedy mam owulację. I tak jak pisałam wcześniej dziewczynom z tego wątku - trochę dziwi mnie zwierzanie się obcym ludziom ze swojego życia intymnego oraz z tak prywatnych spraw jak wygląd śluzu itp. Nie jestem też zołzą, która naśmiewa się z osób, które pragną dziecka i dzielą się spostrzeżeniami z osobami, które też chcą się tym dzielić. Nie mam też nic przeciwko, że ktoś mówi o swoim nienarodzonym dziecku"fasolka", ja czasami mówiłam "mały pasożyt" albo "kijanka" - określenie jak każde inne i nic mi do tego jak ktoś mówi o swoim płodzie. a niektóre z Waszych żartów są na żenująco niskim poziomie, a niektóre nawet mnie bawią. Natomiast tobie, drogi podszywie, nie poszło - powtarzam, nie jestem staraczką, staram się nie być infantylna ani nawiedzona, a chyba to chciałaś mi udowodnić swoim słabym żartem. Pozdrawiam Cię środkowym palcem.

Gość gość
wybitnie dojrzałe jest"serduszkowanie, fasolki, kiełkowanie, bejbiki "itp.🖐️

Gość mama podpowiada aaa
Na pewno bardziej dojrzałe niż nabijanie z innych ludzi tylko dla tego że mają taki a nie inny styl bycia. Używanie zdrobnień w zbyt dużej ilości jest infantylne, owszem, ale ten kto ich nie używa wcale niech rzuci kamieniem pierwszy. i ode mnie proszę się juz odstosunkować, bo nie zauważyłam aby w moich wypowiedziac było coś nie na miejscu. Przerażające jest to, że tak zachowują się matki lub przyszłe matki (mówię o sraczkach, które nabinaja się z kobiet, które o dziecko się starają). Nic dziwnego, że później dzieci znajdują sobie w grupie zawsze jakiegoś kozła ofiarnego i stroją sobie z niego żarty. W końcu takie zachowania wynosi się z domu.

Gość gość
ucichło tak jak wasza płodność :*

Gość sraczka 1999
Cześć kochanienkie :) Mam 15 latek, a mój teżecik jest ode mnie starszy o 30 lat, ale kochamy się i chcemy mieć fasolinkę. Serduszkowaliśmy dzisiaj rano 3 razy. Przed chwilą teścikowałam 5 razy i za każdym razem pojawiały się 2 kreseczki. Czy możliwe, że już jestem mamusią?