Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaas

32latka z 50latkiem

Polecane posty

Gość onaaaaaaas

mam metlik w głowie masakryczny od wielu lat jestem sama i myslałam,z e tak zostanie, nie umawiałam sie z nikim, poświeciłam sie pracy i nagle trafił się on. Bardzo mądry, inteligentny, imponuje mi... tylko czy to ma przyszłosć/ on traktuje mnie bardzo dobrze, jak księżniczkę... hmmm a mi co tu duzo mówić brauje czułosci itp. i teraz nei wiem czy ja też coś do niego czuje, czy spróbować, czy to wszytsko wynika jednak z braku czułości itp.

Gość onaaaaaaas
z jednej strony chciałabym zaryzykować. nie liczę na stworzenie rodziny z nim itp. nie bardzo mi na tym zalezy w ogóle, ale jednak chciałabym w końcu COŚ przeżyć, naciesyzć sie swoja kobiecością w oczach mężczyzny a nie ciągle tylko ją ukrywać. czyli z jednej strony chciałabym a z drugiej nie wyobrażam sobie jakby to miało wyglądać, wstydze się, sama nawet nei umiem tego opisać co czuję.

Gość gość
Wyobraz sobie ze to Twoj tatus (przeciez teoretycznie mozliwe) i tak sie do niego przytulaj

Gość gość
Lol z takim starcem kobito za 5 lat będziesz mu pieluchy zmieniać :D :D :D.

Gość onaaaaaaas
nie będę, on jest bardzo wysportowany, wie jak dbać o zdrowie, jest lekarzem i wygląda lepiej niż niejeden 30latek ale nieważne jaki jest i ile ma lat, WAŻNE CZY JA W OGÓLE CHCĘ SIE W TO WSZYSTKO PAKOWAĆ. dodam moze że juz ponad rok robi do mnie podchody, ale ja dopiero ostatnio zaczęłąm czuć, ze mi chyba też trochę na nim zależy. kuźwa juz sama nie wiem

Gość gość
Bez przesady

Historia zna przypadki takich udanych związków ale to raczej wyjątki a nie reguła . Jeżeli masz wątpliwości to poważnie się zastanów . Chociaż z drugiej strony to zaryzykować możesz .

Gość gość
nie możesz sobie młodszego kochanka poszukac a jak się zakochasz to dopiero będziesz mieć dylemat

Gość gość
Ah :) mow od razu..moj tez lekarz

Gość gość
nie musisz się z nim łączyć ale jeśli jest kimś kto w danej chwili cię docenia, traktuje jak księżniczkę a ty powiedzmy, że czujesz jakiś pociąg do niego to czemu nie, możecie od razu ustalić zasady, że nic na zawsze tylko na jakiś czas dla ciebie przygoda, dla niego przygoda bez angażowania uczuciowego. Nie przesadzajcie, że dzisiejszy 50 latek to zaraz pieluchy, jak zadbany, czysty, pachnący, dbający o formę to nie jeden 30 latek jest gorzej zaniedbany

Gość gość
To się zdziwisz jak mu zwieracze zaczną puszczać za parę lat, znam takich paru wysportowanych co na starość robili pod siebie a biegali maratony, a tu po 50 na maratonie bum i brązowe gacie.

Gość gość
Ja mam 30 lat i spotykam się z 58 latkiem na sex tzn za kasę jestem z nim 2-3 godziny a on daje mi 1000-1500 zł, sporo juz odlozylam, on jest samotny bardzo bogaty chce ze mną być sama niewiem, zbyt atrakcyjny to on nie jest, sex z nim trwa max 5-10 min posapie i dochodzi we mnie. Wiem co pomyslicie, ale spotykam się z nim 5x w miesiącu to duży zastrzyk gotowki

Gość gość
Daje wam 90% o ile bedzie to z serca u szczere pozdr

Gość gość
Jeżeli jego starość ci nie przeszkadza, to bądź z nim. Zaryzykuj, niewiadomo ile to potrwa, ale skoro tak bardzo ci brakuje tego co dostajesz od niego to co ci zależy? Ty masz korzyści i on.

Gość gość
Daje wam 90% o ile bedzie to z serca u szczere pozdr

Gość gość
znasz juz cennik od kolezanki to przedstaw mu swoje warunki

Gość boże boże bożenko
Wiszące jajca ci ne przeszkadzją? zaraz bedzie ;mam reumatyzm,artretyzm, aizheimera, bolą mnie korzonki, plecy, dupa,włosy, nie chce mi sie, nie moge, zmeczony jestem, ide spac. The end

Gość gość
Kobieto daj sobie spokuj z jakims staruchem i 40latek jest dla ciebie za stary, dwa inne swiaty, inne spojrzenia na zycie. Znajdz sobie w twoim wieku lub mlodszego, jestem 24latkiem ale ma wiecej oleju w glowie niz nie jeden starszy.. Rozsadny, madry, poukladany. A taki Stary jeleń szuka kto mu plecki wymasuje albo jaja. Ble

Gość gość
Dziewczyno posluchaj serca nie sluchaj starych zgorzknialych egoistow jestes mloda wiele dobrego przed Toba tego Ci zycze

Gość gość
też jestem za sercem

Gość onaaaaaaas
przepraszam, ze tak zniknęłam, zerwało mi połaczenie. ja nie wiem za czym jest moje serce nie mogę sobie poszukać nikogo młodszego, ponieważ ja w ogóle nigdy nie szukam i nie szukałam, a od lat żyłam sobei spokojnie bez zalotów żadnego z mężczyzn i było ok. Teraz jednak jak widzę jak on mnie traktuje zaczyna mi znowu tego brakować, dopiero teraz czuję jakie to miłe, ale jednak mam silną blokadę w sobie. gość - 'możecie od razu ustalić zasady, że nic na zawsze tylko na jakiś czas dla ciebie przygoda, dla niego przygoda bez angażowania uczuciowego' tak właśnie bym chciała, ale z drugiej strony ja taka nie jestem, nie byłam taka nigdy i chociaż teraz CHCIAŁABYM UMIEĆ sie tak zachować, to chyab jednak wstyd i jakieś głupie skrupuły wezmą górę. NI eumiem się otworzyć czy co... sama nie wiem co to jest

Gość gość
jeszcze raz napiszę, nie przesadzajcie, jaja zwisy, aizheimer, boli tu, boli tam, to wszystko zależy od człowieka, choroba może dopaść w każdym wieku, czasami ten młody też jęczy, że łupie go w doopie lub kręgosłupie jak leń lub hipochondryk, dzisiejszy 50 latek to nie dinozaur, tylko wciąż powtarzam zadbany, coś musi w sobie mieć. Jak nie chcesz ustalić, że na jakiś czas, że zobaczycie co i jak to niech to będzie przelotny romans, odwykłaś od uwodzenia to może on jeśli coś do niego cię zbliża obudzi w tobie jakieś pożądanie i poszukasz sobie później tego właściwego.

Gość onaaaaaaas
ewidentnie odwykłam od uwodzenia i kuszenia, głupio sie z tym nawet czuję a dziś czułam sie taka bezradna, podszedł do mnie, przytulił mnie i pierwszy raz pocałował w usta, ale delikatnie, a ja stałam jak taka mameja nieruchomo i nie wiedziałam co zrobić kurde jakie to było żenujące, z jednej strony mogłam dac się porwać i całować się z facetem po X latach samotnosci, ale jednak z drugiej strony kołacze wciąż pytanie - co ja robię, do czego to wszytsko prowadzi. I stałam jak ta kretynka, zamiast cieszyć sie chwilą to wojowałam wewnątrz siebie a facet mnie całował ŻENADA nienawidzę tej swojej powściągliowosc*****eprzonej porzadnosci. on nie jest starym facetem, jest młody, wyglada młodo, jest zdrowy i ciągle się uczy, teraz robi 4.specjalizację. Pociąga mnie w nim to, ze jest inteligentny i mądry, ludzie go lubią i bardzo szanują.

Pewnie jak jest lekarzem to ma tez inne pacjentki które w podobny sposub traktuje pociuchciac chce dziadzio i tyle .

Gość onaaaaaaas
nie jestem jego pacjentką

Taki stary facet nie szuka miłosci , zaliczy i potem kolejna .

Gość gość
Lady masx wszystkichh doma:) co ty jak twoj cie zdradza z sasiadkami to myslisz zw lekarz tez to zrobi z chorymi:D to osoba publiczna

Gość gość
Facet myśli przyszłościowo i jako lekarz wie co go na starość czeka więc już szuka opiekunki. Kto wie może co nie co już popuszcza w gacie lepiej sprawdź :D.

Gość gość
Ja z takim jestem Lady ksiadz tez rznie wszystkie mohery masz racje :D

Gość Mała istotka
Trzymaj się go! Miłość nie pyta o wiek. Ja bardzo bym chciała mieć starszego mężczyznę. Mam 21 lat, chciałabym takiego pod czterdziestkę - za dziesięć lat byłabym w takiej samej sytuacji, gdyby mi się taki trafił. Się nie przejmuj tym, co ludzie piszą i mówią. Bądź szczęśliwa :)