Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaas

32latka z 50latkiem

Polecane posty

Gość gość
Jesteś dziewica autorki, wiesz co to siusiak ? Widziałaś kiedyś go ?

Gość onaaaaaaas
Lady 'Miałas jakies kontakty w zyciu z facetami ?' Jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem, to nie zadałabyś takiego pytania.

Gość gość
No pewnie moze, pewnie dyszy i jak to obrazowo opisała czarna szajbuska 5 min i koniec, pomarszczony flaczek

Gość gość
Piszesz ze jesteś niezalezna ale pewnie liczysz na gratyfikacje jak black swein żadna normalna kobieta nie zastanawia się nad związkiem z dziadem który stoi nad grobem, zarób sobie, a daj nam spokój, później załóż watek dałam d**y za 500 zł mam moralniaka

Gość onaaaaaaas
widzę, że jednak nie ma tutaj z kim porozmawiać trudno dziękuję za normalne wpisy tym, którzy zechcieli przeczytać temat pozdrawiam

Gość Alice95
A ja rozumiem też spotykam się z takimi dziadkami za kasę oni potrafią być hojni jak poczują młodość, mam 18 lat od 3 lat spotykam się z takimi panami wkrecilam się w towarzystwo przez 3 lata mam odłożone 90 000 zł, biżuteria, ciuchy najlepsze, kosmetyki, rodzice myślą ze dorabiam za barem, marze o medycynie, i dzieki pieniadza bedzie mnie na to stać a sex z nimi no cóż, bardziej lubią mnie lizać dotykać cipki, piersi, planuje tak jeszcze z 5 lat, odloze kupie mieszkanie i wymarze dziadków z pamieci

Gość mis ruchacz
Onaaaas to dlatego ze się onanizujesz ?

Gość mis ruchacz
Autorki dam ci 250 zł przeczyszcze c***ajęczynę mam dużego 18 cm, a potem będziesz ssala i szczykne ci sperma w usta to zapomnisz o starczym wacku

Gość gość
Historia zna przypadki takich udanych związków ale to raczej wyjątki a nie reguła . Jeżeli masz wątpliwości to poważnie się zastanów . Chociaż z drugiej strony to zaryzykować możesz .

Gość gość
seks za pieniądze to prostytucja. Będziesz miała kasę i zero szacunku do siebie.

Gość gość
autorko idz na całość zapewne nie będziesz żałowała

Gość onaaaaaaas
Żono 60 latka nie daje mi spokoju to co napisałaś. 'Nie wierz w to co pisza, ze stary, że nie szuka miłosci tylko opiekunki. Wierutne bzdury.Spójrz na niego łaskawszym wzrokiem.' zwłaszcza to ostatnie zdanie. Czy Ty z moich wpisów odczytałaś że ja go źle opisuję, że przypisuje mu złe zamairy, że jestem wredna? być moze muszę lekko się kontrolować. ja wiem że jestem zimna i zdystansowana, ale jak na moje standardy to i tak na dużo mu pozwalam. On mnie po prostu zaskakuje. nigdy żaden mężczyzna tak otwarcie nie komplementował mnie, nie podziwiał, nie był taki szarmancki. jak całuje mnie po rękach, to nie powiem, ze mi sie to nie podoba...

Gość onaaaaaaas
hej właśnie dostałam od niego smsa - to jego pierwszy sms, nawet nie mieliśmy swoich numerów telefonu, nie mam pojęcia skąd wziął mój. napisał - 'nie mogę przestać o Tobie myśleć' Boże , jestem przerażona, zaczyna sie to wszystko wymykać spod kontroli. przez to jego zachowanie nakręca mnie, dzisiaj ciągle o nim myślę... dżizas chyba upadłam na głowę... nawet nie wiem czy coś mu odpisywać czy nie

Gość gość
kupa

Gość gość
czemu?

Gość gość
wie jak podejść widać dobry z niego podrywacz, łykasz jego podryw jak jakaś 15 latka :) pewnie naobracał się tego towaru :)

Gość gość
dlaczego tak piszecie przecież każdy facet jakoś podrywa bez względu na to ile ma lat, a 50-latek to młody człowiek

Gość gość
up

Gość gość
przyszedł wymacał i poszedł

Gość gość
nadal jest :)

Gość onaaaaaaas
wczoraj unikałam go cały dzień, to za to dzisiaj wpadł wyściskał mnie, ręce mu bładziły do biustu... odsunęłam się i tyle w co on pogrywa, zaczynam mieć tego dosć, jestem tym zmęczona. bo gdyby coś chciał, to juz dawno mógł mnie gdzieś zaprosić czy w ogóel przenieść naszą znajomosć poza pracę, ale on woli mnie obściskiwać, wiec na penwo żadnyhc zamairów nie ma. nie wiem, dzisiaj mam gorszy dzień, jestem wnerwiona.

Gość onaaaaaaas
nie widzieliśmy sie dziś czesto, raz czy dwa, a on zostawił mi kartkę z narysowanym kwiatkiem za wycieraczką w aucie. jak wyjeżdżałam z parkingu to stał w drzwiach i mi machał.

Gość gość
miłość wisi w powietrzu

Gość gość
daj spokój, moze miałas wczoraj gorszy dzień, kazdy ma prawo ale ewidentnie widać, ze facet cię podrywa i nawet jeśli mu to łatwo przychodzi, to pzreciez na penwo nie obmacuje każdej, no weź przestań! dojrzały facet, do tego lekarz nie robiłby z siebie idioty bez przyczyny :-P a zakochany facet robi wiele róznych głupich rzeczy i nie wiażne czy ma 18 lat czy 88. on ewidenteni ciebie podrywa, a pewnie ze względu na twój dystans i różnicę wieku narazie nie proponuje nic więcej, bo pewnie tego się boi, ze mu odmówisz i wasze stosunki sie pogorszą, on pewnie woli poczuć sie pewniej, jesli chcesz to daj mu konkretny znak i już. poza tym nie wiem czy dużo o sobie wiecie, moze on myśli, ze ty masz meża, albo partnera, bo skoro uważa, ze jesteś taka ślicza i szaleje za tobą to pewnie uważa, ze większosć facetów za tobą lata i co on moze przy nich, własciwie tylko ucałować cię w pracy po kryjomu.

Gość gość
pewnie tak myśli ,ale może ją zna i stąd takie a nie inne zachowanie z jego strony.Byłabyś głupia gdybyś nie dała sie poderwać :P

Gość gość
nie rozumiem dlaczego piszesz że moze ją zna i dlatego tak sie zachwuje. Masz na myśli to że autorka daje się obcałowywać i on mylsi że jest łatwa? pzreciez widać, ze to nie ten poziom, a jak kobieta czerpie radosc z bycia docenianą i podziwianą to pzreciez nic złego

Gość gość
tak tylko napisałam ,,nie znam faktów..:) pocałunki sa dla osób bliskich naszemu sercu , wiec musi ja bdb znać , stąd

Gość gość
tylko zauważ że to on ją całuje a nie ona jego z tego co wyczytałam, to znają się ponad 2 lata i on od zawsze dawał jej do zrozumienia, ze mu sie podoba, ale dopiero od... tu nie pamietam i nei chce mi sie wracać - chyba 3 miesięcy on pozwala sobie na więcej. może już nie moze wytrzymac hahah i tak facet jest cierpilwy i wstrzemieźliwy skoro mu się aż tak podoba.

Gość gość
w sumei to takei słodkie jest :-)

Gość gość
z drugiej strony gdyby jej nie zależało to nie dałaby sie całować :classic_cool: a niech też coś maja z tego życia :P :classic_cool: